Sorteer Volgens

 1. 2.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Nooit naar toe gaan!! Wij zijn half november hier geweest voor een vriendinnen arrangement waarbij je de hele sauna privé hebt. Het arrangement is flink aan de prijs en van het beloofde komt weinig terecht.

  – de behandeling duren per stuk een kwartier korter dan afgesproken.
  – de sauna was niet privé, want er zaten andere mensen in hun kleding te lunchen in de enige kleine ruimte waar je kon zitten en ontspannen in de sauna en waar wij dus in badjas zaten. Je kon elkaar letterlijk verstaan en deze mensen waren ook niet happy dat drukt de pret nog meer.
  – deze andere mensen zijn in onze privé hot tob toen wij aan t lunchen waren. Daarna hoefde wij niet meer want het zag er sowieso echt niet fris uit.
  – qua faciliteiten: geen echte ontspanningsruimte waar je even kan dutten of chillen. Slechts 2 stoelen om te zitten in de sauna dus voor al je vriendinnen geen plek. Sauna was koud, hot tob vies, verder hadden ook de douches lang nodig om warm te worden. Lunch ok, maar niets bijzonders, dat kan je thuis ook maken. Koffie ronduit vies. Massageruimte koud en stoel voor massage oncomfortabel.
  – de gastvrouw vertrok zonder dat te zeggen om 1 uur en was verder niet bereikbaar voor onze feedback en liet alles over aan de keukenhulp.
  – de planning was nogal slecht, we waren met z’n vieren en zouden van 11 tot 4 daar verblijven inclusief 2 behandelingen pp van een uur. Helaas moesten ze om half 2 nog beginnen met onze behandelingen (die dus veel korter duurden) en de behandelingen waren per koppel en direct achter elkaar. Twee van je vriendinnen zag je dus de halve dag niet.

  Kortom, om te huilen. Geen ontspannende dag en veel te duur!! Ik raad je echt af hierheen te gaan!

Schrijf een review (Vul alle velden in, incl. de sterren)