Heeft u belangstelling om te adverteren op onze website?

Wellnesscentrumnederland.nl is de grootste sauna en wellness website in Nederland. Wij komen geregeld in het landelijk nieuws en we zorgen er voor dat we continue met interessante content blijven komen. Ook vermeld worden op onze website of uw wellnessbedrijf beter in kaart brengen? Bekijk de onderstaande mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op.

 Vermelding  Prijs p.m. Min. duur
 1. Pop-up vermelding  € 250,- (excl. BTW)  1 maand
2. Sidebar vermelding  € 75,- (excl. BTW)  3 maand
 3. Uitgelicht  € 45,- (excl. BTW)  3 maand
 4. Provinciale vermelding  € 30,- (excl. BTW)  3 maand
 5. Regionale vermelding  € 20,- (excl. BTW)  3 maand

Met een pop-up vermelding kunt u uw wellnessbedrijf over onze gehele website onder de aandacht brengen. Dit is interessant indien u een bepaalde tijd een actie onder de aandacht wilt brengen. Over de hele website wordt de vermelding onder de aandacht gebracht nadat bezoekers enkele seconden op een pagina zitten. Minimale tijd voor afname is 1 maand en hiervoor brengen wij € 250,- exclusief BTW in rekening.

Let op: het is slechts mogelijk om één sauna tegelijk te tonen in de pop-up onze website.

Hieronder hebben we een voorbeeld van de pop-up vermelding:

pop-up-uitgelicht

De sidebar staat aan de zijkant van een webpagina. Bij alle 140 sauna’s op onze website staat aan de rechterkant van de pagina een blok met de contactinformatie, afbeeldingen en openingstijden. Hier is het mogelijk om een blok bij te plaatsen waar wij uw wellnessbedrijf onder de aandacht brengen. Uw wellnessbedrijf zal zichtbaar worden op de pagina’s van alle 140 sauna’s op onze website. Een vermelding op de sidebar van alle sauna’s kost € 75,- exclusief BTW en heeft een minimale afneem periode van 3 maanden.

Let op: het is slechts mogelijk om één sauna tegelijk te tonen in de sidebar van alle sauna’s op onze website.

Benieuwd welke sauna’s wij op onze website vermeld hebben staan? Klik hier voor een overzicht van alle sauna’s op onze website.

3. Uitgelicht

Binnen ons platform kunnen we diverse sauna’s uitlichten. Uitgelichte sauna’s worden door ons aanbevolen en beter onder de aandacht gebracht. Uw sauna wordt vermeld op onze homepagina en komt bovenaan de resultaten bij onze tool om een sauna te vinden. Een dergelijke vermelding kost € 45,- exclusief BTW per maand en heeft een minimale afneemperiode van 3 maanden. Onderstaand geven we de vermelding op onze homepagina en de vermelding in onze tool weer.

Uitgelichte sauna’s homepagina:

Uitgelichte sauna's homepagina

Uitgelichte sauna’s in onze tool:

Een bezoeker zoekt momenteel naar sauna’s binnen een radius van 15 kilometer vanaf Voorst. Hoewel de Veluwse Bron niet de dichtstbijzijnde sauna is wordt deze wel als eerst getoond. Ook wordt de sauna beter onder de aandacht gebracht door er ‘populair’ bij te vermelden.

Sauna uitgelicht

4. Provinciale vermelding

Wilt u beter gevonden worden in een bepaalde provincie? Per provincie kunnen we één sauna onder de aandacht brengen. Bovenaan de pagina van de provincie komt een opvallende vermelding van uw sauna. Dit is ook mogelijk in de vorm van een pop-up op de betreffende provincie pagina.

U kunt zelf bepalen hoe uw sauna wordt vermeld. Een provinciale vermelding kost € 30,- exclusief BTW per maand en heeft een minimale afneemperiode van 3 maanden. Onderstaand klikt u verder naar de betreffende provincies.

Provincies

5. Regionale vermelding

Wij beschikken over 138 pagina’s van verschillende plaatsen in Nederland. U kunt uw sauna in een bepaalde plaats onder de aandacht brengen voor € 20,- exclusief BTW per maand met een minimale afneemperiode van 3 maanden. Op de betreffende pagina komt er bovenin een uitdrukkelijke vermelding van uw wellnessbedrijf. Dit kan in de vorm van een pop-up of een gewone vermelding.

Indien u interesse heeft kunt u een bericht sturen en wij brengen u op de hoogte dichtstbijzijnde plaatsen bij u in de buurt.

Neem vrijblijvend contact op

Stuur een mail naar info@wellnesscentrumnederland.nl en wij nemen z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden verder te bespreken. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking.