In Utrecht vind je een ruim aanbod aan sauna’s. In het centrum van Nederland kun je hier heerlijk genieten van een ontspannend dagje in een van de sauna’s. Op deze pagina hebben wij al alle informatie voor je verzameld, zodat je in een oogopslag alle wellnesscentra in Utrecht voor je hebt. Wil je liever een overzicht van de sauna’s het dichtst bij jou in de buurt? Klik dan op de link van sauna Utrecht. Hier zie je precies op de kaart waar je een sauna in de provincie Utrecht tegen zult komen.

Bekijk hieronder het overzicht van Sauna Utrecht


Wellness in Utrecht vinden

Heb je hier een geschikte sauna tussen kunnen vinden? Voor meer informatie over een van de sauna’s hier boven klik je op de afbeelding of op de button onder de afbeelding met ‘meer informatie’. Voor ieder wellness die wij op de website weergegeven hebben wij een beschrijving met informatie, contactinformatie, openingsuren en de mogelijkheid om jou beoordeling te plaatsen. Daarnaast vind je indien beschikbaar sauna kortingen, acties, afbeeldingen en reviews van andere bezoekers.

In Utrecht vind je het bekende wellnesscentrum Spasereen. Voor de echte sauna liefhebber is dit een echte aanrader om eens een bezoekje te brengen. Je hebt hier namelijk een ruim aanbod aan sauna’s, saunafaciliteiten, cabines, een tuin, culinaire voorzieningen en nog veel meer. Kortom, een bezoekje waar dus! Spasereen vind je in het plaatsje Tienhoven. Daarnaast kun je in Utrecht heerlijk terecht bij Sauna Soesterberg in Soesterberg waar je kunt relaxen in de sauna’s, saunabaden, de zonnestudio, een van de rustruimten of in de tuin. Tot slot vind je in de hoofdstad Utrecht zelf het wellnesscentrum Descansa. Bekijk de pagina van descansa voor meer informatie.

Utrecht