Overzicht van sauna Veenendaal

Een geschikte sauna Veenendaal vinden doet u via deze pagina. Wij hebben de beste sauna’s in de omgeving van Veenendaal verzameld. Klik door naar de betreffende sauna voor alle informatie.

✓ Sauna Heuvelrug – 3,5 km (Veenendaal)

De sauna van Veenendaal is Sauna Heuvelrug. Is dit de sauna die u wilt bezoeken met vrienden, familie of kennissen? Klik dan door naar de pagina. Bij Sauna Heuvelrug zult u niet snel iets tekort komen. U vindt hier sauna’s, saunabaden, beauty behandelingen, hamam, Rasul, massages en een restaurant waar u uw verblijf in stijl kunt afsluiten aan het eind van de dag. Voor een totaal overzicht van alle mogelijkheden aan faciliteiten kunt u de pagina van Sauna Heuvelrug bezoeken op onze website. We hebben ook een aantal foto’s verzameld om een impressie te geven.

✓ Sauna Drome Putten – 34,5 km (Putten)

2 avond entreetickets voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
2 dagtickets voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
1 avond entreeticket voor Sauna Drôme in Putten!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dag of avondentree Sauna Drôme in Putten
€35,50
€21,50
39% korting!
Call to action pijl

Op een half uur afstand vindt u een van de top sauna’s van Nederland en een van onze favorieten. Namelijk Sauna Drome Putten. Het aanbod sauna’s welke u op de pagina aantreft, baden en overige faciliteiten zijn erg speciaal. In de avond is het bij Sauna Putten buiten verlicht wat een indrukwekkende uitstraling geeft. Op de afbeelding die u tegenkomt op de pagina van Sauna Putten is dit duidelijk te zien.

✓ Sauna de Veluwe – 12,0 km (Lunteren)

Naast Sauna Putten kunt u naar Sauna de Veluwe in Lunteren. Deze vindt u op 19 minuten rijden van Sauna Veenendaal aan de Boslaan. Bij Sauna de Veluwe is een erg aangename sfeer waar u goed kunt verblijven een een goede service van het personeel. U vindt hier de faciliteiten en voorzieningen die uw lichaam nodig hebben om op te kunnen laden.

Betuwsch Badhuys – 18,4 km (Lienden)

Indien u op zoek bent naar een wellnesscentrum waar u overdag de sauna kunt betreden en ’s avonds kunt blijven overnachten in stijl dan kunt u naar het Betuwsch Badhuys in Lienden. Dit is onderin Gelderland en slechts 24 minuten rijden van het centrum van Veenendaal.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Sauna Heuvelrug  Veenendaal  3,5 km  9 min.
 Sauna Putten  Putten  34,5 km  32 min.
 Sauna de Veluwe  Lunteren  12,0 km  19 min.
 Betuwsch Badhuys  Lienden  18,4 km  24 min.

Een heerlijk dagje naar de sauna – Sauna Veenendaal

Zoekt u naar een geschikt sauna in Veenendaal waar uw lichaam en geest tot rust kunnen komen? Wij hebben het overzicht voor u verzameld waar u direct gemakkelijk de informatie kunt vinden over de afstand van het centrum van Veenendaal naar alle dichtstbijzijnde sauna’s. Alle informatie is hier boven te vinden. Direct in Veenendaal zelf vindt u Sauna Heuvelrug. Een erg populaire sauna en zeer geschikt om te bezoeken. U kunt doorklikken naar de pagina voor de informatie die u nodig heeft voor uw bezoek. Indien u op zoek bent naar een ander wellnesscentrum met geschikte sauna’s dan kunt u verder kijken op deze pagina tussen de andere sauan’s of onze tool gebruiken op onze homepagina om een sauna te vinden.