Overzicht – Sauna Lienden

Zoekt u een sauna Lienden? Onderstaand heeft Wellnesscentrum Nederland een overzicht samengesteld met alle sauna’s Lienden. Op deze manier vindt u direct alle dichtstbijzijnde sauna’s. Voor meer informatie van de betreffende sauna’s uit de onderstaande tabel kunt u op de link klikken. Hier vindt u een beschrijving van iedere sauna. Verder kunt u een sfeerimpressie opdoen aan de hand van de afbeeldingen, de reviews of gemakkelijk informatie over de openingsuren en contactinformatie vinden.

Betuwsch Badhuys – 1,5 km (Lienden)

Direct in Lienden kunt u terecht bij het Betuwsch Badhuys. Zo hoeft u dus niet lang te reizen voordat u bij een geschikte sauna bent. Het Betusch Badhuys is op een unieke manier ingericht. U bevindt zich hier op een echte wellnessboerderij. Het is een kleinschalige sauna die een gemoedelijke sfeer geeft om te verblijven. Bij het Betuwsch Badhuys heeft u verschillende faciliteiten om gebruik van te maken. Door op de naam van de sauna te klikken vindt u meer informatie. Zoekt u het liever iets verderop? Bekijk dan de sauna’s hieronder die in de buurt van Lienden liggen.

Sauna Heuvelrug – 17,3 km (Veenendaal)

Iets verder van sauna Lienden vindt u Sauna Heuvelrug in Veenendaal. Slechts op 20 minuten rijden van Lienden kunt u al genieten van de diverse sauna’s bij Sauna Heuvelrug. U kunt o.a. gebruik maken van het volgende aanbod aan sauna’s: zoutsteen sauna, infrarood sauna, droge buitensauna, hooiberg sauna of de kruidensauna. Daarnaast is er nog veel meer om gebruik van te maken bij Sauna Heuvelrug. Hiervoor raden wij u aan om een kijkje te nemen op de pagina van Sauna Heuvelrug.

Sauna de Veluwe – 25,8 km (Lunteren)

Naast Sauna Heuvelrug kunt u ook naar Sauna de Veluwe in Lunteren. Voor Sauna de Veluwe geldt ook dat u hier weinig tekort zult komen. Stap in de droge binnen of buitensauna, een van de Turkse stoombaden, een van de whirlpools of dompelbaden of een van de overige vele voorzieningen bij Sauna de Veluwe.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van centrum Lienden   Reistijd
 Betuwsch Badhuys  Lienden  1,5 km  4 min.
 Sauna Heuvelrug  Veenendaal  17,3 km  20 min.
 Sauna de Veluwe  Lunteren  25,8 km  29 min.