Op deze pagina van de website hebben wij alle sauna’s in Flevoland verzameld. Indien je dus op zoek bent naar een sauna in Flevoland dan vind je hier iedere sauna met de plaats waar je deze terug kunt vinden. Voor een kaart met de ligging van deze sauna’s klik je op de link van sauna Flevoland Als wellnesscentrum ook mee worden genomen in ons concept? Hiervoor kun je contact opnemen via onze contact pagina. Deze is te vinden via de bovenste menubalk.

Bekijk hieronder het overzicht van sauna Flevoland


Vind een wellness in Flevoland

Om een van de bovenstaande wellnesscentra te bekijken klik je op een van de afbeeldingen of op de button met meer informatie. Voor ieder wellnesscentrum vind je een beschrijving met informatie, faciliteiten, openingsuren, eventueel reviews, contactinformatie en (indien beschikbaar) afbeeldingen om een impressie op te doen van de sfeer bij het wellnesscentrum. Staat er een wellnesscentrum bij waar je eerder bent geweest? Laat dan jou beoordeling hier achter.

In Flevoland zijn een aantal grote wellness te vinden. Zo vind je aan de west kant van Flevoland in Almere het wellnesscentrum Thermen La Mer. Thermen La Mer is een populair centrum en zeer uitgebreid uitgerust met faciliteiten. Op de pagina vind je alle faciliteiten welke je aan zult treffen wanneer je een bezoekje brengt aan Thermen La Mer. Zo vind je hier diverse sauna’s, saunabaden, massages, een restaurant, mogelijkheden om te zonnen, te relaxen en nog veel meer!

Flevoland