Top 3 – Sauna Dronten

Op zoek naar een sauna Dronten? Bekijk het overzicht op deze pagina van Wellnesscentrum Nederland. Zo vindt u gemakkelijk een sauna bij u in de buurt. Onderstaand geeft het overzicht van sauna Dronten weer. Door op de link te klikken van een bepaalde sauna vindt u alle bijbehorende informatie, zoals een beschrijving, reviews, foto’s, contactgegevens en openingsuren.

Aphrodites Thermen – 3,6 km (Dronten)

Aan de Oude Dronterweg vindt u in Dronten de sauna Aphrodites Thermen. Dit is de sauna van Dronten. Op slechts 3,6 kilometer van het centrum van Dronten bent u bij Aphrodites Thermen. Op de pagina van Aphrodites Thermen hebben we een aantal afbeeldingen voor uw verzameld en vindt u de informatie die u nodig heeft. Aprhodites Thermen is een kleinschalige, maar een persoonlijke sauna waar u uitstekende aandacht krijgt.

Zwaluwhoeve – 30,8 km (Hierden)

Zwaluwhoeve in Hierden, Gelderland: dagentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagje wellness bij Zwaluwhoeve
€38,50
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Voor een echt dagje uit en een uitgebreid aanbod aan sauna’s en faciliteiten verwijzen wij u graag door aan de Zwaluwhoeve in Hierden. Gezien het aanbod aan sauna’s, saunabaden en overige voorzieningen heeft iedereen hier een goede ervaring. Een dagje naar de Zwaluwhoeve zorgt voor een speciale beleving en geeft uw lichaam en geest de optimale rust die het nodig heeft om bij te komen van de dagelijkse sleur. De reistijd van een half uur zal het zeker waard zijn van sauna Dronten. Er zijn maar liefst meer dan 10 sauna’s te vinden, er zijn vele baden waaronder een hottub, whirlpools, een verwarmd buitenzwembad en nog veel meer. Ook voor de beste beauty- en massagebehandelingen bezoekt u de Zwaluwhoeve in Hierden.

Sauna Aestas – 22,2 km (Lelystad)

Een uitermate geschikte sauna voor degene die houdt van rust en ontspanning in een kleinschaligere sauna waar persoonlijke aanpak voorop staat. Op 23 minuten rijden van Dronten vindt u Sauna Aestas in Lelystad.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Aphrodites Thermen  Dronten  3,6 km  6 min.
 Zwaluwhoeve  Hierden  30,8 km  29 min.
 Sauna Aestas  Lelystad  22,2 km  23 min.