Wilt u een heerlijk dagje ontspannen naar de sauna? Echt ontspannen gaat u pas naar de sauna wanneer u weet dat u niet teveel betaalt. Het bezoeken van een sauna kan namelijk flink in de kosten oplopen. Ten eerste betaalt u voor een entreekaartje. Met de entree van een sauna heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten bij de betreffende sauna. Echter hebben sauna’s nog veel meer te bieden, zoals de behandelingen, een overnachting of kunt u er blijven eten in het restaurant. Wanneer u een volledig dagje uit gaat naar de sauna dan kunnen de kosten flink oplopen. Daarom raden wij mensen altijd aan om vooraf te zoeken naar sauna korting.

Wij van Wellnesscentrum Nederland zijn dagelijks bezig om het internet af te speuren naar de laatste sauna kortingen. Op onze website kunt bij iedere betreffende sauna een actie, aanbiedingen of kortingsbon vinden. Het grote voordeel aan deze acties en kortingen is dat u hier direct gebruik van kunt maken. Op de pagina’s van de betreffende sauna’s op onze website klikt u direct door naar de betreffende aanbiedingen en kunt u online uw tickets bestellen. Hieronder geven we meer informatie over de meest populaire sauna’s met korting en de bekendste aanbieders voor een uitje naar de sauna met korting.

Top 10 sauna kortingen en aanbiedingen

Profiteer van korting voor de onderstaande sauna’s

1. Elysium korting

Elysium kortingWellnessresort Elysium in Bleiswijk is een van de grootste wellnessresorts van Nederland. Op onze website is er altijd wel een korting voor Elysium beschikbaar. Klik op de naam en ontdek direct alle laatste acties en deals voor deze sauna.

2. Veluwse Bron korting

Veluwse Bron kortingEen sauna bezoeken waar u niks tekort komt? Het grootste sauna resort van Nederland vindt u in Emst. Hier bezoekt u de Veluwse Bron. Wij hebben altijd wel een aanbieding, actie of korting beschikbaar voor deze sauna. Klik op de naam van de Veluwse Bron en profiteer direct van de laatste deals.

3. Zwaluwhoeve korting

De Zwaluwhoeve kortingBij de Zwaluwhoeve in Hierden treft u een oneindig aantal faciliteiten aan sauna’s en baden aan. U kunt hier optimaal ontspannen en een kortingsbon of een actie voor deze sauna is natuurlijk altijd welkom. Klik op de naam en ontdek de acties voor de Zwaluwhoeve.

4. Thermen Holiday korting

Thermen Holiday kortingThermen Holiday in Schiedam beschikt over een divers aanbod aan sauna’s en baden. Hier zult u zich geen moment vervelen. Heerlijk ontspannen thuiskomen is wat u doet na deze sauna te hebben bezocht. Klik op de voorgaande link om de deals, acties en aanbiedingen voor deze sauna te bekijken.

5. Sauna Putten korting

Sauna Putten kortingKom tot rust in de prachtige natuur in Putten bij Sauna Drome Putten. Iedere maand zijn er populaire acties om deze sauna te bezoeken. Bekijk de acties en deals door op de naam van de sauna te klikken.

6. Thermen Bussloo korting

Thermen Bussloo kortingIn Voorst vindt u midden in de bossen en weilanden het wellnesscentrum Thermen Bussloo. Blijf op de hoogte van de acties, kortingen en deals die bij deze sauna aanwezig zijn door op de voorgaande link te klikken.

7. Sauna SpaSereen korting

Sauna SpaSereen kortingPrachtig gelegen aan de Maarsseveense plassen vindt u Sauna SpaSereen. U treft hier diverse bijzondere sauna’s aan waar u heerlijk tot ontspanning kunt komen. Bekijk en profiteer direct van de deals en aanbiedingen bij deze sauna.

8. Spa Zuiver korting

Spa Zuiver Amsterdam kortingDe grootste sauna van Amsterdam is Spa Zuiver. Een bijzonder plekje waar u tot rust komt in de drukke toeristische hoofdstad van ons land. Bekijk direct de beschikbare acties van deze sauna.

9. Thermae 2000 korting

Thermae 2000 kortingIn het zuiden van ons land vindt u de rust zelf bij Thermae 2000 in Valkenburg. Deze sauna beschikt over een groot aantal faciliteiten. Zorg dat een uitje naar deze sauna betaalbaar wordt door gebruik te maken van de kortingen en aanbiedingen.

10. Wellnessboot Mill korting

Wellnessboot Mill kortingEen saunabezoek maakt u op een unieke manier mee door Wellnessboot Mill te bezoeken. Wellness van het hoogste niveau op een boot.

Naast de bovengenoemde sauna’s hebben wij nog veel meer sauna’s op onze website waar u korting voor kunt vinden en direct kunt profiteren. Per provincie hebben wij alle sauna’s in Nederland verzameld waar u voor kunt profiteren. Zoek in de provincie waar u graag een sauna bezoekt of juist een andere provincie om nieuwe sauna’s te ontdekken.

Top aanbieders van sauna korting

Wilt u direct de actuele kortingen en deals bekijken. Dan kunt u een van de websites van de aanbieders bezoeken. Op het internet zijn veel aanbieders te vinden voor sauna korting. Wij benoemen hieronder graag de meest populaire en hoe u kunt profiteren van de aanbiedingen.

Top aanbieders voor sauna aanbiedingen

 VakantieVeilingen

VakantieveilingenWilt u meedoen aan veilingen voor een dagje naar de sauna? Dan is VakantieVeilingen de geschikte website om te bezoeken. Iedere dag staan er weer diverse veilingen online waarmee u kans kunt maken om al vanaf één euro naar de sauna te gaan. U bepaalt zelf welk bedrag u biedt voor een bepaalde veiling. Wint u niks? Dan bent u dus ook niks kwijt. Klik op de onderstaande button om direct mee te bieden op tickets voor een dagje naar de sauna.

SpaOnline

SpaonlineSpaOnline is helemaal gericht op korting voor een dagje naar de sauna. Op de website van SpaOnline zijn vele sauna’s uit Nederland te vinden waar allemaal tickets voor worden verkocht met korting. De kortingen kunnen hoog oplopen. U kunt de tickets direct online bestellen.

Actie Van De Dag

Actie van de DagDe naam van deze website zegt het al. Iedere dag zijn er verschillende acties beschikbaar voor een dagje naar de sauna. U dient er wel voor te zorgen dat u er op tijd bij bent, want de acties zijn niet lang beschikbaar, zoals bij SpaOnline wel het geval is. Via de onderstaande button wordt u direct doorgestuurd naar het overzicht met deals van vandaag voor deze sauna.