Wil jij een heerlijk dagje ontspannen naar de sauna? Echt ontspannen naar de sauna doe je pas wanneer je weet dat je niet teveel betaalt. 

Wij van Wellnesscentrum Nederland zijn dagelijks bezig om het internet af te speuren naar de laatste sauna kortingen. Op onze website kun je bij de betreffende sauna’s acties, aanbiedingen of kortingsbonnen vinden. Jij kunt direct van deze acties en kortingen gebruikmaken.

Hieronder vind je onze zelf gebouwde tool met de populairste sauna’s inclusief de korting van de bekendste aanbieders. Je kunt zowel filteren op de sauna die jij wilt bezoeken of op de verschillende aanbieders met kortingen:

Top 10 sauna kortingen en aanbiedingen

Profiteer van korting voor de onderstaande sauna’s

1. Elysium korting

Wellnessresort Elysium in Bleiswijk is een van de grootste wellnessresorts van Nederland. Op onze website is er altijd wel een korting voor Elysium beschikbaar. Klik op de naam en ontdek direct alle laatste acties en deals voor deze sauna.

2. Veluwse Bron korting

Een sauna bezoeken waar u niks tekort komt? Het grootste sauna resort van Nederland vindt u in Emst. Hier bezoekt u de Veluwse Bron. Wij hebben altijd wel een aanbieding, actie of korting beschikbaar voor deze sauna. Klik op de naam van de Veluwse Bron en profiteer direct van de laatste deals.

3. Zwaluwhoeve korting

Bij de Zwaluwhoeve in Hierden treft u een oneindig aantal faciliteiten aan sauna’s en baden aan. U kunt hier optimaal ontspannen en een kortingsbon of een actie voor deze sauna is natuurlijk altijd welkom. Klik op de naam en ontdek de acties voor de Zwaluwhoeve.

4. Thermen Holiday korting

Thermen Holiday in Schiedam beschikt over een divers aanbod aan sauna’s en baden. Hier zult u zich geen moment vervelen. Heerlijk ontspannen thuiskomen is wat u doet na deze sauna te hebben bezocht. Klik op de voorgaande link om de deals, acties en aanbiedingen voor deze sauna te bekijken.

5. Sauna Putten korting

Kom tot rust in de prachtige natuur in Putten bij Sauna Drome Putten. Iedere maand zijn er populaire acties om deze sauna te bezoeken. Bekijk de acties en deals door op de naam van de sauna te klikken.

6. Thermen Bussloo korting

In Voorst vindt u midden in de bossen en weilanden het wellnesscentrum Thermen Bussloo. Blijf op de hoogte van de acties, kortingen en deals die bij deze sauna aanwezig zijn door op de voorgaande link te klikken.

7. Sauna SpaSereen korting

Prachtig gelegen aan de Maarsseveense plassen vindt u Sauna SpaSereen. U treft hier diverse bijzondere sauna’s aan waar u heerlijk tot ontspanning kunt komen. Bekijk en profiteer direct van de deals en aanbiedingen bij deze sauna.

8. Spa Zuiver korting

De grootste sauna van Amsterdam is Spa Zuiver. Een bijzonder plekje waar u tot rust komt in de drukke toeristische hoofdstad van ons land. Bekijk direct de beschikbare acties van deze sauna.

9. Thermae 2000 korting

In het zuiden van ons land vindt u de rust zelf bij Thermae 2000 in Valkenburg. Deze sauna beschikt over een groot aantal faciliteiten. Zorg dat een uitje naar deze sauna betaalbaar wordt door gebruik te maken van de kortingen en aanbiedingen.

10. Wellnessboot Mill korting

Een saunabezoek maakt u op een unieke manier mee door Wellnessboot Mill te bezoeken. Wellness van het hoogste niveau op een boot.

Naast de bovengenoemde sauna’s hebben wij nog veel meer sauna’s op onze website waar je korting voor kunt vinden. Per provincie hebben wij alle sauna’s in Nederland verzameld. Zoek in de provincie waar je graag een sauna bezoekt of juist een andere regio om nieuwe sauna’s te ontdekken. Hieronder benoemen we nog een aantal sauna’s waar we korting voor hebben gevonden:

Ontdek ook korting voor de volgende sauna’s: