Sorteer Volgens

 1. 3.0
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Triple biertje €7,30. Huiswijn €4,95, andere wijn €7,45 en de wijn in een kleiner glas schenken sinds corona. Prijs gestegen voor de avond van € 17,50 naar €25. Gefeliciteerd met de nieuwe eigenaar. Tel uit je winst!

 2. 5.0
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Een fijne, gemoedelijke sauna.
  Heerlijke dag gehad. Zo leuk in het saunabootje.

 3. 4.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Hele mooie Veluwse sauna, met een hele gemoedelijke sfeer! De opgietingen waren echt heerlijk (goed opbouwend en heet eindigend). Het eten is heerlijk en de bediening erg snel en vriendelijk. Absolute aanrader. Onze favoriete sauna!

 4. 5.0
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Heerlijke, gezellige sauna.
  Al jaren onze favoriet!

 5. 1.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Veel te druk waardoor we van veel faciliteiten geen gebruik konden maken. Chaotische indeling, kleine en benauwde ruimtes. Medewerkers in restaurant niet op elkaar ingespeeld en aan de receptie droop de arrogantie er vanaf. Ik ga naar een sauna om te genieten en te ontspannen. Nu zat ik opgepropt tussen kletsende mensen in veel te kleine ruimtes. Wat mij betreft, ondanks de prachtige ligging, zeker geen volgende keer

 6. 5.0
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  We hebben ontzettend genoten!

  We zijn menig sauna bekend, maar deze is toch net dat tandje specialer. Mooie ruimtes en een supermooie ligging. Lekker tussen het groen met de beloofde kraanvogel/reiger en loslopend wild.

  Er is een zeer ruime keuze aan sauna’s en baden, de grotsauna was bij uitstek onze favoriet, wat een beleving! Daarnaast ook nog 2 heerlijke Turkse en Haman stoombaden met prachtig afgewerkte en ingerichte ruimtes. De authentieke Finse sauna mocht natuurlijk naast de infra rood en standaard sauna’s niet ontbreken.

  De opgieting hebben wij niet gedaan, er was beperkte plek en wij hadden eerlijk gezegd genoeg om handen met alle andere heerlijke ruimtes.

  Een minuscuul minpuntje was dat wij zeker een uur in en uit de rustruimte hebben gelopen maar deze was constant bezet (slechts 10-12 bedjes). Er was dus niet echt plek om tijdens een heel dagbezoek even lekker weg te dommelen, het was natuurlijk te koud om dit buiten te doen wat normaliter wel een optie zal zijn.

  Al met al, een top bezoek. Personeel in het restauratie gedeelte was meer dan vriendelijk, wij komen zeker nog eens terug!

 7. 4.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Gisteren voor de vierde keer geweest.
  Wat een fijne, knusse sauna!
  De opgietingen, met veel enthousiasme gedaan, zijn heerlijk, maar kan nog wel wat warmer. Dompelen is pas fijn als je door en door warm bent.

  Voel me na een dag nog steeds heerlijk ontspannen!

  Tosti en soep waren heerlijk. Jammer dat de broodjes er niet meer zijn. De keer erna was de kaart veranderd.

  Ik geef toch de voorkeur aan deze sauna. Het is er knus en gezellig. Voor ons geen andere sauna meer!

Schrijf een review (Vul alle velden in, incl. de sterren)