Op deze pagina vind je een overzicht van alle sauna en wellness in de provincie Drenthe. Indien je van plan bent om een uitje te gaan maken in deze regio dan helpt deze pagina jou te oriënteren naar een geschikt dagje uit. Alle sauna’s op deze pagina raden wij aan om eens een bezoekje te brengen. Wij bieden geen dagjes uit aan waarvan wij van mening zijn die het niet waard zijn om te bezoeken. Door op een van de sauna’s te klikken kun je meer specifieke informatie vinden over het wellness. Onderaan deze pagina vind je ook informatie over een aantal wellness centra in Drenthe.


Sauna’s in Drenthe

Zoals bovenstaand te zien is zijn er een aantal zeer geschikte dagjes uit te vinden in Drenthe om een bezoek te brengen. Onder de naam van de sauna vind je de plaats in Drenthe waar je dit wellness terug kunt vinden. Door op een van de sauna’s te klikken vind je nog meer informatie, zoals de openingsuren, faciliteiten, contactinformatie, afbeeldingen, beschrijvingen, reviews en diverse kortingen en acties. Zo ben je op de hoogte van alles over het wellness centrum waar jij naar toe wilt.

Spa Wellness Hof van Saksen bijvoorbeeld is een erg populair dagje uit en erg leuk voor gezinnen. Hier vind je naast de wellness faciliteiten ook veel voor kinderen. Zo vind je er een speelparadijs, bowlingbaan en educatieve kinderacademies. Daarnaast vind je hier winkels en maar liefst 5 restaurants. Daarnaast vind je in Zuidwolde het wellness centrum Sauna Thermen Zuidwolde waar je een zeer uitgebreid aanbod wellness faciliteiten vind. Je kunt hier terecht voor sauna’s, baden, beauty, relaxen, zonnen en zelfs voor mindfullness. In Oosterhesselen vind je een indrukwekkend wellness centrum waar je tevens kunt blijven overnachten als je het nog niet zat bent aan het eind van de dag! Sauna Peize vind je in het plaatsje Peize. Hier kun je terecht voor een uitgebreid aanbod aan sauna’s. In Drenthe vind je tenslotte ook nog de sauna’s Sauna de Bron in Tynaarlo en Thermen Anholts in Schoonebeek. Naar onze mening genoeg keuze om een dagje lekker te ontspannen en te relaxen in een van deze bovengenoemde resorts.

Drenthe