Sauna Top 4 – Sauna Meppel

Op zoek naar een sauna Meppel doet u op de website van Wellnesscentrum Nederland. Wij verzamelen sauna informatie, zodat u gemakkelijk en snel een geschikte sauna kunt vinden om te bezoeken. Op deze pagina vindt u het gehele overzicht van sauna’s in en in de buurt van Meppel. Ook ziet u de beoordelingen van andere bezoekers over de betreffende sauna in Meppel of in de omgeving. Voor meer informatie over een van de Meppel sauna’s kunt u op de blokken hieronder klikken of op de button bij de sauna.

Sauna Bad Hesselingen – 1,3 km (Meppel)

Ver hoeft u niet te reizen om een sauna te vinden. In Meppel vindt u Sauna Bad Hesselingen Meppel. Sauna Bad Hesselingen is een recreatiezwembad dat ook beschikt over diverse sauna’s. Een ideaal dagje geschikt voor het hele gezin om te bezoeken, maar geen dagje uit waarbij u wordt omgeven door sauna’s en wellness voorzieningen. Indien u op zoek bent naar een wellness beleving waarbij u de hele dag gebruik kunt maken van tal van wellness activiteiten dan raden wij u aan om hieronder verder te lezen tussen de andere sauna’s.

Sauna Thermen Zuidwolde – 21,4 km (Zuidwolde)

In Zuidwolde daarentegen kunt u terecht bij een kleinschalige sauna, maar met persoonlijke aandacht en waar het draait om pure wellness. Bij Sauna Thermen Zuidwolde krijgt zowel uw lichaam als uw geest de kans om volledig tot rust te komen en op te laden van de dagelijkse sleur en bezigheden. Deze sauna ligt op slechts 22 minuten rijden van Meppel.

Sauna Swoll – 29,4 km (Zwolle)

Naast Sauna Thermen Zuidwolde kunt u vlak onder Meppel in Zwolle naar Sauna Swoll. Voor Sauna Swoll dient u meer reistijd vrij te maken dan Sauna Meppel, maar hier staat uiteraard ook wat tegenover. Bij Sauna Swoll kunt u gebruik maken van de baden, de sauna’s, een overheerlijke massage, Rasul, genieten in het restaurant of een kleurtje krijgen in de zonnestudio.

Het Friese Woud – 33,2 km (Boijl)

Een dagje ontspannen bij Sauna Het Friese Woud voor 2 personen!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Voor 1 persoon een dagje ontspannen bij Sauna Het Friese Woud!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Sauna Het Friese Woud
€29,50
€23,50
20% korting!
Call to action pijl

Tot slot vindt u in de omgeving van sauna Meppel ook de sauna’s en voorzieningen van Het Friese Woud in Boijl. Een echte aanrader voor de liefhebber van de sauna! U kunt gebruik maken van een van de volgende sauna’s en overige wellness voorzieningen: Houtgestookte blokhut sauna (binnen en buiten), infrarood cabine, Finse binnen sauna, de Whirlpool, het stoombad met mintgeur, warm voetenbad, buiten zwembad, hamam, Rhassoul, het dompelbad of het restaurant. Kunt u de reistijd veroorloven? Dan raden wij een bezoek aan het Friese Woud zeker aan!

  Wellness   Afstand van Meppel   Reistijd
 Sauna Bad Hesselingen Meppel  1,3 km  3 min.
 Sauna Thermen Zuidwolde  21,4 km  22 min.
 Sauna Swoll  29,4 km  25 min.
 Het Friese Woud  33,2 km  30 min.