Sauna Top 2 – Sauna Boijl

Tegen de grens van Drenthe vindt u in Friesland het plaatsje Boijl. In dit plaatsje is een bron van rust te vinden. Deze bron van rust vindt u bij het wellnesscentrum Sauna het Friese Woud. Daarnaast zijn er in de omgeving interessante sauna’s te vinden. Wij hebben ze hieronder weergegeven. Wanneer u doorklikt naar een van deze sauna’s vindt u een uitgebreide beschrijving, reviews, kortingsacties, faciliteiten en nog veel meer informatie.

Sauna het Friese Woud – 300 m (Boijl)

Een dagje ontspannen bij Sauna Het Friese Woud voor 2 personen!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Voor 1 persoon een dagje ontspannen bij Sauna Het Friese Woud!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Sauna Het Friese Woud
€29,50
€23,50
20% korting!
Call to action pijl

Een van de populairste sauna’s van Friesland is Sauna het Friese Woud. Dat heeft deze sauna te danken aan het aanbod faciliteiten, de vriendelijkheid en de netheid van het wellnesscentrum. Bij Sauna het Friese Woud kunt u gebruik maken van de volgende sauna’s: een Finse sauna, een woud-kota binnen, een infrarood sauna en een zowel binnen als buiten een hout gestookte blokhut sauna. Verder is er een binnen- en een buitenzwembad aanwezig, een stoombad, een whirlpool en kunt u genieten van heerlijke behandelingen, waaronder een hamam of rasul behandeling. Bent u het aan het eind van de dag nog niet zat? Dan kunt u hier ook blijven overnachten.

Tjaarda Oranjewoud – 26,9 km (Oranjewoud)

Tjaarda Oranjewoud is onderdeel van de Golden Tulip hotels. Voor een heerlijke overnachting kunt u bij dit hotel in Oranjewoud terecht. Tegelijkertijd kunt u gebruik maken van de volgende wellness voorzieningen: een zwembad met waterval, een whirlpool, een stoombad, een Finse sauna, een infraroodsauna of ontspan tijdens een van de massagebehandelingen.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Sauna het Friese Woud  Boijl  300 m  1 min.
 Tjaarda Oranjewoud  Oranjewoud  26,9 km  26 min.