Sauna Top 4 – Sauna Boijl

Tegen de grens van Drenthe vindt u in Friesland het plaatsje Boijl. In dit plaatsje is een bron van rust te vinden. Deze bron van rust vindt u bij het wellnesscentrum Sauna het Friese Woud. Daarnaast zijn er in de omgeving interessante sauna’s te vinden. Wij hebben ze hieronder weergegeven. Wanneer u doorklikt naar een van deze sauna’s vindt u een uitgebreide beschrijving, reviews, kortingsacties, faciliteiten en nog veel meer informatie.

Sauna het Friese Woud – 300 m (Boijl)

Een van de populairste sauna’s van Friesland is Sauna het Friese Woud. Dat heeft deze sauna te danken aan het aanbod faciliteiten, de vriendelijkheid en de netheid van het wellnesscentrum. Bij Sauna het Friese Woud kunt u gebruik maken van de volgende sauna’s: een Finse sauna, een woud-kota binnen, een infrarood sauna en een zowel binnen als buiten een hout gestookte blokhut sauna. Verder is er een binnen- en een buitenzwembad aanwezig, een stoombad, een whirlpool en kunt u genieten van heerlijke behandelingen, waaronder een hamam of rasul behandeling. Bent u het aan het eind van de dag nog niet zat? Dan kunt u hier ook blijven overnachten.

Thermen Saunastate – 19,5 km (Gorredijk)

Verder kunt u op bezoek bij Thermen Saunastate. Ook Thermen Saunastate behoort tot de betere sauna’s in Friesland. Het aanbod faciliteiten bestaat o.a. uit een caldarium, een laconium, een kruidenkamer, een normale sauna en een hout gestookte pipo-sauna. Verder zijn er diverse baden, is er een restaurant, zijn er zonnebanken beschikbaar, is er een zonneweide en kunt u relaxen in de rustruimte of de leesruimte. Thermen Saunastate ligt slechts op 24 minuten rijden van Boijl.

Wellnesshoeve Butterfly – 21,7 km (Zuidveen)

Op een klein half uur rijden van Boijl vindt u Wellnesshoeve Butterfly in Zuidveen. Bij Wellnesshoeve Butterfly kunt u op afspraak de sauna privé afhuren of een massagebehandeling nemen. Bij Wellnesshoeve Butterfly is een Finse sauna aanwezig, een infrarood sauna, een Turkse stoomcabine, een jacuzzi of zelfs een hydrojet massagebed. Verder zijn er heerlijke massages, waaronder een hamam behandeling of kunt u uzelf in de watten laten leggen bij een van de beauty behandelingen.

Tjaarda Oranjewoud – 26,9 km (Oranjewoud)

Tjaarda Oranjewoud is onderdeel van de Golden Tulip hotels. Voor een heerlijke overnachting kunt u bij dit hotel in Oranjewoud terecht. Tegelijkertijd kunt u gebruik maken van de volgende wellness voorzieningen: een zwembad met waterval, een whirlpool, een stoombad, een Finse sauna, een infraroodsauna of ontspan tijdens een van de massagebehandelingen.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Sauna het Friese Woud  Boijl  300 m  1 min.
 Thermen Saunastate  Gorredijk  19,5 km  24 min.
 Wellnesshoeve Butterfly  Zuidveen  21,7 km  29 min
 Tjaarda Oranjewoud  Oranjewoud  26,9 km  26 min.