op deze pagina vind je het aanbod met sauna’s in Limburg. Wij hebben een verzameling gemaakt van de beste sauna’s en wellnesscentra. Of je op zoek bent naar een specifieke sauna of in de oriëntatiefase begeeft. Op deze website vind jij jou geschikte dagje uit voor pure ontspanning voor lichaam en geest. Indien je de sauna Limburg het dichtst bij jou in de buurt zoekt kun je gebruik maken van onze locatievoorzieningen. Via de link naar sauna in Limburg vind je een kaart met de ligging van de wellnesscentra.


Wellness in Limburg vinden

In Limburg vind je een ruim aanbod aan sauna’s en saunafaciliteiten. Wanneer je een dagje uit bent, weekendje weg of op vakantie in Valkenburg of elders kun je deze website raadplegen om jou geschikte dagje wellness te vinden. In Valkenburg vind je namelijk Thermae 2000. Dit is een uitermate geschikt dagje uit voor de ervaren wellness liefhebber, maar ook voor iedereen die slechts geregeld een wellness bezoeken of voor de eerste keer gaan. Hier ben je gegarandeerd van een unieke ervaring in de sauna’s en de saunabaden. Datzelfde geldt voor Thermaalbad Arcen in Arcen. Wanneer je de pagina’s van een van deze twee wellnesscentra bezoekt op deze website wordt al gauw duidelijk waarom. Ben je al eerder bij een van deze centra geweest? Dan horen we graag of jij het met ons eens bent!

Naast de hiervoor genoemde centra kun je ook terecht bij de volgende sauna’s. Alle sauna’s op deze pagina worden door ons aangeraden om eens een bezoekje te brengen. Neem bijvoorbeeld eens een kijken bij Dennenmarken in Roermond, Sauna Hoen in Brunssum of bij Top Alivio in Horn.

Ontbreekt er een wellness of wil je als wellnesscentrum aanmelden voor het concept van wellnesscentrumnederland.nl? Dat kan. Ga naar onze contactpagina en stuur ons een e-mail. Benoem jullie wellness en geef aan of jullie een zichtbaar willen worden op de website. Wij beoordelen het en laten weten indien jullie hiervoor in aanmerking komen.

Limburg