Top 3 – Sauna Roermond

Wilt u naar de sauna in Roermond of naar een sauna in de omgeving? Wij helpen u hier uiteraard graag bij. In Roermond vindt u Dennenmarken. Op deze pagina vindt u de beste sauna’s in de buurt van Roermond met een korte beschrijving. Wanneer een van de onderstaande sauna’s u aanspreekt dan kunt u doorklikken naar de pagina van de betreffende sauna. Wij streven ernaar zo volledig mogelijk alle informatie over de sauna’s te verzamelen.

Dennenmarken – 4,1 km (Roermond)

Een dagje ontspannen bij Sauna Dennenmarken in Limburg!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Voor 2 personen een Wellness Hotelarrangement bij Sauna Dennenmarken!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Voor 2 personen sauna entree en 1 uur padellen bij Sauna Dennenmarken!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entreeticket Sauna Dennenmarken
€38,50
€20,50
47% korting!
Call to action pijl
Entree Sauna Dennenmarken + behandeling/drankje of maaltijdsalade
€63,50
€36,50
43% korting!
Call to action pijl
Entree Sauna Dennenmarken + 1 uur Padel
€31,50
€19,00
40% korting!
Call to action pijl

Geen zin in lange reistijd? Ga dan naar Dennenmarken in Roermond. Dit is het beauty en wellnesscentrum van Roermond. Voor een geschikte sauna Roermond is dit dus the place to be. U kunt hier terecht in de Aroma cabina, in een lichttherapie ruimte, in de Russische blokhut, in de panorama cabine, de infrarood sauna, het Turks stoombad of de ambiance cabine.

Top Alivio – 9,0 km (Horn)

Verder kunnen wij u aanraden om naar Top Alivio te gaan in Horn. Deze vindt u op een afstand van 11 minuten. Horn vindt u slechts aan de andere kant van de Noorderplas van Roermond. U kunt hier terecht voor een aantal sauna’s, baden, in de zonnestudio of in het restaurant. Verder kunt u een massage boeken bij Top Alivio.

Vita Allegra – 13,0 km (Vlodrop)

In Vlodrop bezoekt u ook een uitermate geschikte sauna: Vita Allegra. Deze sauna heeft voor iedereen voldoende te bieden. U kunt hier terecht in het zwembad, de jacuzzi, de avontuurlijke buitensauna of bij een van de overige faciliteiten. We hebben alle faciliteiten verzameld op de pagina van Vita Allegra. Deze kunt u bekijken wanneer u doorklikt naar de pagina.

  Wellness   Afstand van Roermond   Reistijd
 Dennenmarken  4,1 km  9 min.
 Top Alivio  9,0 km  11 min.
 Vita Allegra  13,0 km  17 min.

Geen geschikte sauna Roermond gevonden?

Uiteraard hebben wij nog meer sauna’s op de website waarvoor wij altijd actuele kortingen proberen te verzamelen. Via onze homepagina kunt u gebruik maken van onze tool om te zoeken naar specifieke sauna’s in Nederland!