Groningen

Sauna Loppersum

Sauna Loppersum kortingIn Loppersum vindt u Sauna Loppersum. Deze sauna heeft vele voorzieningen, waaronder 5 verschillende sauna’s, meerdere baden en overige faciliteiten om gebruik van te maken. Op de pagina van Sauna Loppersum kunt u profiteren van korting op uw entreetickets of diverse arrangementen.

Thermen de Waterlelie

Sauna de Waterlelie kortingIn Zevenhuizen kunt u de gezellige sauna de Waterlelie bezoeken. Op de pagina van Thermen de Waterlelie vindt u de faciliteiten, korting voor uw tickets en nog meer informatie.

Fontana Bad Nieuweschans

Toe aan een dagje ontspanning? Dat kan bij Fontana Bad Nieuweschans in het plaatsje Bad Nieuweschans in Groningen. Deze sauna is rolstoelvriendelijk en heeft diverse sauna’s en baden te bieden aan haar bezoekers. Overnachten is hier ook mogelijk.

Sauna Midwolda

Sauna Midwolda kortingOp onze website vindt u korting voor Sauna Midwolda. Hiervoor klikt u op de naam van Sauna Midwolda of op de afbeeldingen hiernaast. Verder kunt u dineren in het restaurant, ontspannen in de sauna, in de baden of tijdens een massage behandeling.

Plaza Sportiva Wellness

Sauna Groningen Plaza SportivaPlaza Sportiva Wellness vindt u in een sportschool in de stad Groningen. Hier kunt u een dagje beweging combineren met een dagje ontspannen in de sauna of een baantje trekken in het zwembad.

Friesland

Sauna de Leeuwerikhoeve

Sauna Leeuwerikhoeve kortingBehoefte aan Hamam, een massage, ontspanning in de sauna of een van de baden? Sauna de Leeuwerikhoeve heeft veel te bieden voor haar gasten. Op onze website profiteert u tevens van Sauna de Leeuwerikhoeve korting wanneer u naar de pagina gaat.

Sauna het Friese Woud

Sauna Het Friese Woud kortingSauna het Friese Woud in Boijl beschikt over een prachtige wellness tuin en heeft diverse faciliteiten te bieden. U vindt hier baden, sauna’s, een beauty behandeling, een hamam of rasul behandeling of u kunt gebruik maken van het restaurant en de zonnestudio.

Sauna de Leliehof

Sauna Leliehof kortingDeze sauna wordt erg positief beoordeling door onze bezoekers. In Makkum vindt u Sauna de Leliehof. Via onze website kunt u ook profiteren van korting voor een dagje naar deze sauna.

De Woudfennen

Sauna de Woudfennen kortingIn Friesland vindt u in Joure de sauna’s van De Woudfennen. De Woudfennen beschikt over diverse fraaie sauna’s welke een unieke beleving aan uw verblijf geven. Aan het eind van de dag kunt u hier blijven overnachten en u kunt via onze website korting vinden voor De Woudfennen.

Thermen SaunaState

Thermen SaunaState kortingEen populaire sauna in Friesland is Thermen SaunaState. Hier vindt u intense en aangename behandelingen, waaronder diverse massages, een hamam of een beauty behandeling. Is een dagje erg prijzig? U kunt direct al van korting profiteren via de pagina van Thermen SaunaState op onze website. Thermen SaunaState is rolstoelvriendelijk.

Spa Wellness Sneek

Spa Wellness Sneek kortingVoelt u zich naakt niet helemaal op uw gemak in de sauna tussen vreemden? In Sneek kunt u naar Spa Wellness Sneek. Hier kunt u een sauna afhuren voor privé gebruik. Naast een privé sauna is er ook een openbare sauna of kunt u een beauty behandeling of een massage nemen.

Sauna Terschelling

Sauna Terschelling kortingEen sauna vinden op het eiland Terschelling? Op West-Terschelling vindt u Sauna Terschelling. Hier kunt u een dagje heerlijk ontspannen in de sauna of gebruik maken van de zonnestudio. Er is de mogelijkheid om de sauna voor privé gebruik af te huren.

Tjaarda Oranjewoud

Sauna Oranjewoud kortingIn het plaatsje Oranjewoud in Friesland vindt u de sauna Tjaarda Oranjewoud. Een gezellige en gemoedelijk wellnesscomplex waar overnachten en dineren ook mogelijk is.

Welcome Wellness Westcord

Welcome Wellness Westcord kortingOok op Vlieland kunt u genieten van wellness. In het meest noord-oostelijke punt van het eiland vindt u Welcome Wellness Westcord. U kunt hier gebruik maken van de sauna’s, de baden, de beauty afdeling of u kunt hier blijven overnachten. Verder beschikt Welcome Wellness Westcord over een restaurant en kunt u er een massage nemen.

Westcord WTC Hotel Leeuwarden

WTC LeeuwardenIn Leeuwarden vindt u het hotel Westcord WTC Hotel Leeuwarden. Dit hotel beschikt over twee verschillende sauna’s, een Turks stoombad, een solarium, een massagesalon en een fitnessruimte.

Wellness Lucia

Wellness LuciaWellness Lucia is een wellnessinstituut waar u terecht kunt om heerlijk te ontspannen. Wellness Lucia is te vinden in Minnertsga. U treft hier een laconium aan, een hamam behandeling, er is een kleurentherapiesauna, een zonnebank, overdekt terras en nog meer.

SpAmeland

SpAmeland kortingDe naam verraadt het al waar deze sauna is te vinden, op Ameland! Bij deze sfeervolle sauna op Ameland kunt u helemaal tot rust komen. Ook hebben wij korting beschikbaar voor deze sauna. Om de korting te bekijken gaat u naar de pagina van SpAmeland.

Sauna Franeker

Sauna Franeker kortingOpenbaar de sauna in of de sauna afhuren, zodat u deze voor privé gebruik kunt gebruiken? Bij Sauna Franeker is dit beide mogelijk. Verder hebben wij ook korting beschikbaar, zodat u bespaart op de entree van Sauna Franeker.

Sauna Hotstones

Sauna Hotstones kortingIn Vrouwenparochie kunt u naar Sauna Hotstones. Naast natuurlijk een hotstone massage heeft dit wellnesscomplex nog meer te bieden. Er zijn sauna’s, baden, een restaurant en een zonnebank te vinden. Verder kunt u er terecht voor beauty, een massage of om te blijven overnachten.

Drenthe

Spabron Hesselerbrug

Sauna Hesselerbrug kortingIn Oosterhesselen vindt u een prachtig modern ingericht wellnesscentrum, Spabron Hesselerbrug. Hier vindt u de wellnessfaciliteiten die u nodig heeft om helemaal tot ontspanning te komen.

Sauna Peize

Sauna Peize kortingToe aan een dagje ontspanning? Bij Sauna Peize heeft u de kans om helemaal tot rust te komen in de sauna’s of in de baden. Deze sauna is rolstoelvriendelijk en beschikt over een restaurant, beautysalon, zonnestudio en hamam behandelingen.

Sauna de Bron

Sauna de Bron kortingDe sauna van Tynaarlo is Sauna de Bron. Deze sauna beschikt over meerdere verschillende sauna’s, baden en er is een beautysalon aanwezig.

Hof van Saksen

Spa Wellness Hof van Saksen kortingEen echt wellnessresort om eens met de familie te bezoeken is Hof van Saksen in het plaatsje Nooitgedacht. Hof van Saksen beschikt namelijk naast all wellness en saunavoorzieningen ook over vijf shops. Daarnaast is er een speelparadijs, een bowlingbaan, fietsverhuur, fitness en educatieve kinderacademies.

Sauna Thermen Zuidwolde

Sauna Zuidwolde kortingEven lekker een dagje relaxen in Zuidwolde. Dat kan bij de wellness boerderij Sauna Thermen Zuidwolde. Een vriendelijke en gemoedelijke sauna met alle faciliteiten die u nodig heeft.

Het Nolderwoud

Het nolderwoudNog een wellness waar u terecht kunt in Zuidwolde is het Nolderwoud. Het Nolderwoud is een combinatie van een camping, beautysalon en wellnessresort.

Thermen Anholts

Sauna Anholts kortingThermen Anholts is gevestigd in Schoonebeek in de provincie Drenthe. Thermen Anholts beschikt over een mooi zwembad, over sauna’s en u kunt gebruik maken van het restaurant en de zonnestudio. Tot slot is er een beautysalon en kunt u genieten van een massage.

Hunzebergen

Sauna HunzebergenOvernachten in stijl en tegelijkertijd genieten van diverse wellness faciliteiten? Daarvoor gaat u naar Exloo in Drenthe voor de Hunzebergen. Tevens vindt u op onze website korting voor een dagje naar de Hunzebergen.

Abdij de Westerburcht

Sauna Abdij de WesterburchtAbdij de Westerburcht is een kleinschaligere, maar zeer aangename sauna in Westerbork. Dit is te vinden tussen Assen, Emmen en Hoogeveen.

Sauna Gieterveen

Sauna GieterveenSauna Gieterveen oftewel Barbara’s Beauty Barn is een privé sauna. Verder kunt u hier terecht voor beauty, een massage of blijven overnachten.

 

Overijssel

Sauna Swoll

Sauna Swoll kortingSauna Swoll is een van de weinige sauna’s die uitermate rolstoelvriendelijk is. Verder zijn er tal van mogelijkheden in de voorzieningen om gebruik van te maken. Op de pagina van Sauna Swoll leest u de mogelijkheden.

Thermen en Beauty Saré

Saré kortingEen favoriete sauna voor velen, Thermen en Beauty Saré in Deurningen. Met vele fraai ingerichte sauna zorgt een bezoek aan Saré voor een unieke beleving. Tevens vindt u op de pagina Saré korting, zodat u direct kunt besparen op een dagje naar deze sauna.

Sauna Keizer

Sauna Keizer kortingEen uitermate geschikt wellnesscentrum om even de stress van u af te werken. In zowel een hele dag of slechts een halve dag kunt u bij Sauna Keizer terecht om heerlijk te ontspannen.

Sauna Ommen

Sauna Ommen kortingOvernachten in Ommen? De beste plek is om te blijven bij Sauna Ommen. U kunt direct gebruik maken van alle wellness activiteiten, zoals de sauna’s, de baden, de beauty, een massage of de zonnestudio. Via onze website vindt u ook korting voor Sauna Ommen.

Sauna Nijverdal

Sauna Nijverdal kortingTen oosten van Almelo vindt u Nijverdal. De sauna van deze plaats is Sauna Nijverdal. Bij deze sauna is het ook mogelijk om de sauna privé af te huren.

Bad Boekelo

Bad Boekelo kortingEen kleinschalige maar toch goed uitgeruste sauna vindt u in Enschede. Bij Bad Boekelo vindt u een sauna, een Turks stoombad, zwembad en kunt u overnachten in luxe hotelkamers.

Wellnesshoeve Butterfly

Wellnesshoeve ButterflyWellnesshoeve Butterfly is een kleinschalige sauna in Zuidveen. Wel heeft u hier de mogelijkheid om te blijven overnachten of de sauna af te huren voor privé gebruik.

Body Home

Sauna Body Home kortingIn Losser vindt u de sauna Body Home. Een gastvrije en vriendelijk wellnesscentrum. Het is een kleinschalig centrum, maar biedt de faciliteiten die u nodig heeft om te kunnen ontspannen.

Sauna Kontrast

Sauna KontrastIn Dalfsen treft u Sauna Kontrast aan. Hier kunt u gebruik maken van de sauna, van het restaurant en een ontspannende massage nemen.

Gelderland

Zwaluwhoeve

De Zwaluwhoeve kortingEen van de populairde wellnesscentra in Nederland is de Zwaluwhoeve. De voorzieningen zorgen voor een unieke beleving voor uw bezoek aan dit wellnesscentrum.

Veluwse Bron

Veluwse Bron kortingDe Veluwse Bron in Emst behoort tot de top van Nederland als het gaat om Wellness. De fraaie baden en sauna’s zorgen er voor dat u een speciale dag beleeft bij dit wellnesscentrum.

Thermen Bussloo

Thermen Bussloo kortingIn Gelderland vindt u verder ook Thermen Bussloo. Bij Thermen Bussloo komt u niks tekort. Op de pagina van deze sauna leest u alles over de faciliteiten en wat andere mensen zeggen over dit wellnesscentrum.

Sauna Putten

Sauna Putten kortingNaast alle voorgaande toppers kunnen we Sauna Putten ook meenemen in dit rijtje. Veel faciliteiten en een erg bijzondere inrichting zorgen voor een speciale beleving. De header op de pagina van Sauna Putten toont direct de schoonheid van dit wellnesscentrum.

Sanadome

Sanadome kortingSanadome staat bekende om de baden. Als u voor een dagje naar de sauna kiest dan kunt u beter voor een van de sauna’s hier boven of hier onder kiezen. Maar wilt u de kracht van het water ervaren? Dan kiest u voor Sanadome in Nijmegen.

Sauna de Veluwe

Sauna de Veluwe kortingOntspannen op de Veluwe? Dat kan bij Sauna de Veluwe in Lunteren. Tevens vindt u op onze website verschillende kortingsacties voor dit wellnesscentrum.

Palestra

Sauna Palestra kortingIn een dag een reis om de wereld maken? Dat kan bij Palestra in Braamt. Iedere sauna heeft een andere karakter dat zich verbind met een ander land op de wereld. Dit wellnesscentrum is een onderdeel van Landal Greenparks in Braamt.

Sauna Velp

Sauna Velp kortingDichtbij Arnhem vindt u de Sauna Velp. U vindt hier Oosterse Rasul, een kruidentempel, een Turks stoombad en nog veel meer. Bij Sauna Velp krijgt u waar voor uw geld, terwijl u op onze website ook nog kunt genieten van Sauna Velp korting.

Sauna Oase Senang

Sauna Oase Senang kortingKom genieten in Nederasselt bij Sauna Oase Senang. U vindt hier een bron van rust en diverse mogelijkheden om uw lichaam te ontspannen. Op de pagina van Sauna Oase Senang vindt u alle faciliteiten.

Thermen Nijmegen

Thermen Nijmegen kortingNaast Sanadome in Nijmegen is Thermen Nijmegen de echte sauna van Nijmegen om te bezoeken. Op de pagina van deze sauna kunt u ook profiteren van Thermen Nijmegen korting.

Betuwsch Badhuys

Betuwsch Badhuys kortingIn Lienden vindt u de sauna het Betuwsch Badhuys. Deze kunt u privé afhuren, maar ook betreden in openbaar gebruik. Overnachten is ook mogelijk en via de pagina van het Betuwsch Badhuys kunt u korting vinden.

Easyfeeling

Sauna Easyfeeling kortingIn Doetinchem is Sauna Easyfeeling gevestigd. Een sauna met verrassend veelt te bieden. Diverse sauna’s, een zwembad, een beauty afdeling, een zonnebank, een Romeins stoombad en diverse overige wellness voorzieningen.

De Bronsbergen

De Bronsbergen kortingEen wellnesscentrum met veel persoonlijke aandacht. De inrichting en sfeer bij De Bronsbergen wordt erg prettig ervaren. Via onze website vindt u korting voor naar de Bronsbergen.

Sauna Bodycare

Sauna Bodycare kortingSauna Bodycare is de sauna van Apeldoorn. U kunt op de afbeelding of de naam hierboven klikken om alle informatie over Sauna Bodycare te vinden.

Flevoland

Thermen La Mer

Thermen La Mer kortingThermen La Mer is de sauna van Almere. Een erg gastvrij wellnesscentrum dat veel te bieden heeft. Dat kunnen we wel stellen! Bekijk de pagina voor het overzicht en maakt direct gebruik van de korting voor Thermen La Mer.

Aphrodites Thermen

Aphrodites Thermen kortingAan de andere kant van Flevoland vindt u in Dronten Aphrodites Thermen. Dit is een zeer rolstoelvriendelijke en gastvrije sauna. Bij deze sauna krijgt u erg veel persoonlijke aandacht. Tevens is er korting aanwezig op de pagina van Aphrodites Thermen.

Sauna Aestas

Sauna AestasSauna Aestas in Lelystad is een kleinschalige sauna, maar u kunt hier terecht voor een ontspannen dagje wellness.

Sauna La Femme

Sauna La Femme kortingSauna La Femme is net als Thermen La Mer gelegen in Almere. Dit is een kleinschaligere sauna, maar bij Sauna La Femme is het ook mogelijk om de sauna voor privé gebruik af te huren.

Utrecht

Sauna SpaSereen

Sauna SpaSereen kortingEen sauna dat vrijwel alles heeft wat u een zorgeloos en ontspannen dagje uit geeft. Fraaie baden en sauna, diverse behandeling, rolstoelvriendelijk en een klantvriendelijk personeel. Tevens is er korting beschikbaar voor SpaSereen.

Thermen Houten

Thermen Houten kortingThermen Houten is een gewilde sauna en niet voor niets. Op de pagina vindt u een overzicht van alle faciliteiten. U vindt er diverse goed ingerichte sauna’s en baden en kunt genieten van overheerlijke behandelingen.

Sauna Soesterberg

Sauna SoesterbergBent u in de buurt van Soesterberg? Kom dan een dagje ontspannen in de sauna’s en baden van Sauna Soesterberg.

Sauna Heuvelrug

Sauna Heuvelrug kortingBij Sauna Heuvelrug vindt u heerlijke hamam behandelingen en een vriendelijk personeel. Deze sauna is te vinden in de stad Utrecht.

Descansa

Sauna Descansa kortingDe sauna van Utrecht is Descansa. Deze sauna vindt u aan de Bilstraat. Sauna Descansa is een vriendelijke sauna en zeer geschikt om een dag of een halve dag te kunnen ontspannen.

Noord-Holland

Spa Zuiver

Spa Zuiver kortingSpa Zuiver Amsterdam staat bekend om het moderne en fraai ingerichte interieur. De kopafbeeldingen op de pagina van Spa Zuiver schetst hier al een duidelijk beeld van. U kunt ook genieten van Spa Zuiver Amsterdam korting op de pagina.

Fort Resort Beemster

Fort Resort Beemster kortingEen prachtig en goed verzorgd saunacomplex. Deze sfeervolle sauna is gebouwd in een oud fort. U vindt er erg goed eten en het personeel is er vriendelijk.

Sauna Amstelland

Sauna Amstelland kortingTen zuiden van Amsterdam vindt u Sauna Amstelland in Uithoorn. Bij deze sauna vult u ontspanning in op uw eigen manier. Bekijk de pagina om te zien waar u allemaal gebruik van kunt maken.

Spa Wellness Weesp

Spa Wellness Weesp kortingWilt u met korting naar deze prachtige sauna? Bekijk dan nu de pagina van Sauna Weesp en profiteer van de korting die wij hier voor u hebben verzameld.

Sauna Suomi

Sauna Suomi kortingIn het noord-oosten van Noord-Holland vindt u Sauna Suomi in Hoorn. Dit een een gezellig en kleinschalige sauna. Deze sauna is geschikte voor zowel de doorgewinterde saunabezoekers als de beginneling.

 Sauna Deco

Sauna Deco kortingAan de Herengracht in Amsterdam vindt u Sauna Deco. Hier proeft u de smaak van Parijs en deze saun is al meer dan 30 jaar een populair dagje uit in Amsterdam.

Sauna Centre Haarlem

Sauna Centre Haarlem kortingOp enkele minuten van het centraal station van Haarlem vindt u Sauna Centre Haarlem. Sauna Centre Haarlem is een kleinschalige sauna met veel persoonlijke aandacht.

Wellness 1926

Wellness 1926 kortingOntsnappen aan de drukte in Amsterdam? In de binnenstad van het levendige Amsterdam vindt u Wellness 1926. In 1926 is dit gebouw gebouwd als een peuterschool en in de jaren 90 is dit omgebouwd naar de huidige sauna Wellness 1926.

Sauna van Egmond Haarlem

Sauna van Egmond Haarlem kortingDe Sauna van Egmond Haarlem vindt u in Haarlem. Bij deze sauna is er voor iedereen iets te vinden. Op de pagina van de Sauna van Egmond Haarlem beschrijven wij uitgebreid alle mogelijkheden waar u als bezoeker gebruik van kunt maken.

Sauna Den Ilp

Sauna Den Ilp kortingAlle informatie over Sauna Den Ilp vindt u hier. Dit is een modern ingerichte sauna. Naast de sauna’s en baden kunt u er genieten van een heerlijke hamam behandeling, een massage, de zonnestudio of in het restaurant.

De Sauna van Diemen

Sauna Diemen kortingBij deze nieuw verbouwde sauna in Amsterdam/Diemen vindt u een gemoedelijke en rustige sfeer.

Sauna het Kuurhuys

Sauna het Kuurhuys kortingIn 2014 is deze sauna uitgeroepen tot de beste sauna van Noord-Holland. Sauna het Kuurhuys is een kleinschalige maar erg klantvriendelijke sauna met veel persoonlijke aandacht.

Sauna Ridderrode

Sauna Ridderrode kortingIn Santpoord-Zuid in Noord-Holland vindt u Sauna Ridderrode. Wij hebben een overzicht gemaakt het de voorzieningen waar u gebruik van kunt maken.

Zuid-Holland

Thermen Holiday

Thermen Holiday kortingEen van de meest gewilde sauna’s in Nederland is te vinden in Schiedam. Het aanbod en de service zorgen voor een speciale beleving. Tevens kunt u profiteren van korting wanneer u naar de pagina van Thermen Holiday gaat.

Elysium

Elysium kortingHet grootste wellnesscentrum van Nederland is Elysium in Bleiswijk. Benieuwd naar alle voorzieningen? Op de pagina van Elysium hebben we een overzicht voor u gemaakt. Naast het overzicht vindt u er ook korting!

Wellness Leiden

Wellness Leiden kortingIn het centrum van Leiden vindt u op de 11e verdieping de sauna’s en baden van Wellness Leiden. Vanaf hier heeft u een schitterend uitzicht over de stad. Korting op de entree? Bekijk de pagina voor de laatste aanbiedingen.

Caesar Den Haag

Caesar Den Haag kortingCaesar Den Haag bevindt zich in het voormalig Mauritskadebad in het centrum van Den Haag. U vindt hier tal van mogelijkheden om tot rust te komen en te kunnen ontspannen.

Spavarin

Spavarin kortingDe sauna Spavarin vindt u in Rijswijk. Dit is een leuk ingerichte sauna met een vriendelijk personeel. Overnachten of een overheerlijke hamam behandeling is hier ook mogelijk.

Sauna Warmond

Sauna Warmond kortingSauna Warmond is een kleinschalige sauna in het plaatsje Warmond. Dit ligt in het zuid-westen van Zuid-Holland.

Spa Gouda

Sauna GoudaWanneer u voor ontspanning gaat in Gouda dan is Spa Gouda de plek om te bezoeken. U vindt hier overheerlijke behandelingen en kunt gebruik maken van de sauna’s en de baden.

Wellness Ridderkerk

Sauna Ridderkerk kortingVoordat u een bezoek brengt aan Wellness Ridderkerk kunt u profiteren van de korting voor de ze sauna of de reviews van andere bezoekers te bekijken.

Sauna Thermen 5 mei

Sauna 5 mei kortingDe andere sauna van Leiden is Sauna Thermen 5 mei. Bij deze sauna vindt u een diversiteit aan voorzieningen. We hebben het voor u benoemd op de pagina van Sauna Thermen 5 mei.

Sauna Papendrecht

Sauna Papendrecht kortingNaast Dordrecht vindt u in Papendrecht de Sauna Papendrecht. Sauna Papendrecht is een schone en gastvrije sauna.

Orange Wellness Centre

Orange Wellness Centre kortingHet wellnesscentrum van Alphen aan Den Rijn is Orange Wellness Centre. Orange Wellness Centre beschikt over een ruim aanbod aan faciliteiten.

Centre Du Lac

Sauna Centre Haarlem kortingCentre Du Lac in Pijnacker beschikt over maar liefst 8 sauna’s en vele verschillende baden. Doe uw lichaam een plezier en bezoek Centre du Lac voor pure ontspanning.

Noord-Brabant

Wellnessboot Mill

Wellnessboot Mill kortingHeeft u wel eens een dagje wellness meegemaakt op een boot? Wellnessboot Mill beschikt over tal van voorzieningen om uw geest en lichaam te laten ontspannen, terwijl u op een boot zit! Daarnaast vindt u korting voor een dagje naar deze sauna op de pagina van Wellnessboot Mill.

SpaSense

SpaSense kortingZoekt u een dagje relaxen en genieten in de buurt van Geldrop? In Geldrop vindt u SpaSense. Een wellnesscentrum met tal van sauna, baden en meer. Bekijk her hier op de pagina van SpaSense.

Wellness Helmond

Wellness Helmond kortingWellness Helmond is een onderdeel van Fitland. Dit wellnesscomplex is het rust- en ontspanningscentrum van Helmond. Hier laat u al uw zintuigen genieten van een dagje wellness.

Wellness Roosendaal

Wellness Roosendaal kortingWellness Roosendaal is voor iedereen een geschikte sauna om te bezoeken. Het centrum heeft tal van wellness opties om gebruik van te maken, het is een rolstoelvriendelijke sauna en via onze website kunt u gebruik maken van korting.

Brabant Sauna Haarsteeg

Sauna Haarsteeg kortingIn Haarsteeg in Brabant vindt u Brabant Sauna Haarsteeg. Dit is een privé sauna met vele voorzieningen. U vindt een overzicht van de faciliteiten die u privé kunt afhuren op de pagina van Brabant Sauna Haarsteeg.

Bron Apart

Bron Apart kortingBron Apart is een kleinschalig saunacomplex in Nuland (gemeente Den Bosch). Het is een uniek en modern saunacomplex dat beschikt over 4-sterren hotel faciliteiten.

SpaPuur

SpaPuur kortingIn Tilburg vindt u een uitermate geschikt wellnesscentrum SpaPuur. Bij deze sauna kunt u profiteren van korting.

Wellness Trivium

Wellness Trivium kortingEen heerlijke overnachting bij het Fletcher hotel in Etten-Leur? U kunt direct gebruik maken van het aangesloten wellnesscentrum Wellness Trivium. Bijkomen in de sauna’s en heerlijk overnachten!

Thermen Goirle

Thermen Goirle kortingBij Thermen Goirle vindt u maar liefst 7 unieke sauna’s en meerdere baden.

 

Thermae Son

Thermae Son kortingMidden in de bosrijke omgeving van Son en Breugel vindt u Thermae Son op een prachtige locatie. U kunt dit wellnesscentrum bezoeken met korting.

Sauna Devarana

Sauna Devarana kortingDe sauna van Den Bosch en omgeving is Sauna Devarana. Naast sauna faciliteiten geniet u hier van overheerlijke behandeling, waaronder een heerlijke hamam behandeling.

Mist City Spa

Mist City Spa kortingErvaar de rust en ontspanning bij deze privé sauna in Tilburg. Voor ieder die wil ontspannen in alle rust is Mist City Spa de perfecte keuze.

Fonteyn Thermen

Fonteyn Thermen kortingOp een mooie locatie in Bergen op Zoom kunt u ontspannen in het wellnesscentrum Fonteyn Thermen dat zich onder het Fletcher Hotel bevindt.

De Thermen

De Thermen kortingNaast Den Bosch vindt u in Rosmalen het wellnesscentrum De Thermen. Pure ontspanning en genot voor lichaam en geest is wat u hier zult aantreffen.

Landgoed de Rosep

Landgoed de Rosep kortingEen luxe overnachting met wellness faciliteiten? Dat boekt u bij Landgoed de Rosep in Oisterwijk.

Sauna Aquarius

Sauna Aquarius kortingGeen fan van een openbare sauna? Ontspannen doet u in alle rust bij Sauna Aquarius in Bergeijk waar u de sauna privé af kunt huren.

Sauna Helios

Sauna Helios kortingIn Milheeze heeft u ook de mogelijkheid om de sauna voor privé gebruik af te huren. Hiervoor maakt u een afspraak bij Sauna Helios.

Sauna Oosterhout

Sauna Oosterhout kortingEen kleinschalige sauna met overige faciliteiten vindt u in Oosterhout bij Sauna Oosterhout.

Limburg

Thermae 2000

Thermae 2000 kortingWellness op een unieke manier beleven? Dat kan bij Thermae 2000 in Valkenburg. U vindt hier alles op het gebied van wellness. Tevens profiteert u via onze website van korting voor een dagje naar Thermae 2000.

Wellness Sittard

Wellness Sittard kortingEen onderdeel van Fitland is Wellness Sittard. Een schitterend ingericht complex met vriendelijke personeel is wat u hier aan zult treffen. Tevens kunt u besparen op uw uitje door gebruik te maken van de korting op onze website.

Thermen Born

Sauna Born kortingBekijk alle sauna’s en baden bij Thermen Born en kom genieten van deze rust en ontspanning.

Parkhotel Horst

Parkhotel Horst kortingOvernachten op een prachtige locatie in Horst? Dat kan bij Parkhotel Horst waar u tevens kunt ontspannen en genieten van de wellness voorzieningen.

Finlandia

Sauna Finlandia kortingDit wellnesscentrum met maar liefst 5 sauna’s een bar en restaurant, verwarmd binnenbad, grote zonneweide en nog veel meer is een erg gewilde sauna in Limburg in Ven-Zelderheide.

Thermaalbad Arcen

Thermaalbad Arcen kortingNaast de schitterende thermaalbaden heeft dit wellnesscentrum in Arcen nog veel meer te bieden. Bekijk de pagina voor alle informatie.

Top Alivio

Sauna Horn kortingTop wellness bij Top Alivio in Horn. Op de pagina van Top Alivio vindt u alle informatie over dit wellnesscentrum.

Sauna Vilt

Sauna Vilt kortingTussen Valkenburg en Maastricht vindt u Sauna Vilt. Dit is een authentieke oude boerderij. Deze sfeervolle sauna bezoekt u in Berg en Terblijt.

Sauna Hoen

Sauna Hoen kortingNaast de vele wellnessvoorzieningen kunt u hier ook terecht om uw lichaam fit te houden bij FitnessBijHoen. Sauna Hoen is een sfeervolle en aangename sauna in Brunssum.

Dennenmarken

Dennenmarken kortingDit beauty en wellnesscentrum in Roermond is de perfecte tijdsbesteding om helemaal tot rust te komen.

Spa Wellness Chateau St. Gerlach

Spa Wellness GerlachWellness op een hoog niveau met een heerlijke wellness overnachting? Dat kan bij Spa Wellness St. Gerlach in Valkenburg.

Vita Allegra

Sauna Vita Allegra kortingBij Vita Allegra wordt de combinatie waargemaakt tussen wellbeing en fitness. Bij dit wellnesscentrum in Vlodrop vindt u een compleet aanbod aan wellness.

Wellnesscentrum Hamam Asselt

Wellness Hamam AsseltBij Wellness Hamam Asselt vindt u overheerlijk hamam behandeling en daarnaast ook nog vele andere sauna en wellness mogelijkheden.

Zeeland

Wellness Goes

Sauna Goes kortingDineren in het restaurant, genieten van de hamam, ontspannen in de sauna, relaxen in de baden. Bij Wellness Goes kan het allemaal terwijl u ook nog profiteert van korting voor een dajge naar deze sauna.

Het Raedthuys

Het Raedthuys kortingBij het Raedthuys in Sint-Maartensdijk kunt u de sauna privé afhuren en blijft u in luxe overnachten.

Thermen en Beauty Zeeland

Thermen en Beauty Zeeland kortingOp een schitterende en rustgevende locatie in Vlissingen treft u Thermen en Beauty Zeeland aan. Op de pagina van deze sauna vertellen wij u graag alles over deze sauna.

Amadore Kamperduinen

Amadore KamperduinenDit hotel in Kamperduinen is al meerdere malen uitgeroepen tot het beste hotel aan de kust van Nederland. Heerlijk overnachten en direct genieten van de wellness voorzieningen.

Aquavia

Aquavia kortingIn Axel vindt u een kleinschalige, maar gezellige sauna Aquavia.

Float Centrum Zeeland

Floating ZeelandHeeft u de kracht van het floaten wel eens meegemaakt, waarbij u blijft drijven op water met een hoge concentratie zout? Dat kan bij Float Centrum Zeeland in Vrouwenpolder.

Beautycentrum de Parel

Beautycentrum de Parel kortingVerwen uzelf met een dagje naar de beautysalon bij Beautycentrum de Parel in Domburg.

Wellness ons Buiten

Wellness Ons BuitenGenieten van de wellness, terwijl u op de camping verblijft? Dat kan in Oostkapelle bij Wellness Ons Buiten.