Sorteer Volgens

 1. 0.0

  Meerdere keren geweest en op het eerste gezicht een prachtige sauna. Echter keer op keer teleurgesteld, dit steeds bij vertrek vermeld bij de receptie als feedback. Helaas word dit niet opgepakt. Bij ieder bezoek was er wel iets kapot. Koud voetenbad, koude douches, infrarood die niet werkte, zwembad gesloten ivm verbouwing, knop bubbelbad werkt niet. Of buiten werklui die bezig waren, terwijl de sauna open was. Enkele badgasten liepen in zwemkleding en ook werd er niet gecontroleerd op gebruik mobiele telefoon. Personeel nergenst te bekennen rondom sauna om iets aan te geven of te vragen. Ook een keer onze lunch vergeten te leveren, waardoor we super lang moesten wachten. Aangegeven via telefoon een massage te wensen echter niet vlak na lunch of diner, bij aankomst blijkt dat wel zo te zijn en direct na de lunch was de massage. Wij komen niet meer terug!

 2. 3.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Vandaag deze sauna bezocht. Mooi nieuw en voldoende verschillende sauna-faciliteiten. Nog wel wat verbeterpuntjes:
  Er zijn te weinig haakjes voor badjas/handdoek, en daar is plaats genoeg voor. Er zijn geen tapkraantjes om water te drinken. Alleen in het toilet kun je met moeite een halve dopper onder de kraan krijgen. Er lag veel zand op de bodem van de zwembaden. Er waren binnen geen koude douches, en de douches buiten deden het niet. Er waren alleen emmers die je over je hoofd kunt kantelen, maar dat vindt niet iedereen prettig. Er hoort ook een slang te zijn voor koud water die je kunt richten op bijvoorbeeld je voeten of armen. De kelo-sauna buiten was rond de 30 graden ipv 80 graden. Er hingen weinig/geen bordjes met uitleg, waar bijvoorbeeld op staat dat je na de infraroodcabine lauw moet douchen en niet koud bijvoorbeeld. Of uitleg over een sauna-ronde. Voor beginnende saunagangers toch heel belangrijk! Bij de lunch moesten we drie kwartier wachten op onze bestelling, terwijl we de eerste gasten waren die wat bestelden. De polsbandjes werkten niet, dus bestellingen moesten op naam. Bij het afrekenen was het even zoeken tot onze bestellingen gevonden werden. De vouchers die we hadden werkten ook niet, dus die moest ik mailen. 10% korting en niet de beloofde badslippers die hoorde bij de aanbieding. Beetje karig voor een opening. Had echt wel een leukere openingsaanbieding verwacht!
  Bij het uitchecken werd niet gevraagd naar onze bevindingen. Gemiste kans voor een net geopende zaak lijkt me! Gezien de lange rij achter ons, maar besloten deze bevindingen in een review te zetten. Hopelijk wordt er iets mee gedaan, want dat is deze thermen zeker de moeite waard!

Schrijf een review (Vul alle velden in, incl. de sterren)