Ben je op zoek naar een sauna in Friesland? Wij hebben alle informatie over wellness Friesland op deze pagina verzameld. Of je op zoek bent naar hamam, een massage, rasul, een restaurant of wellness wilt met een overnachting. Op deze pagina vind je alles over wellness in Friesland. Onderstaand hebben wij de sauna’s verzameld. Om meer over een specifieke sauna te weten te komen ga je naar de pagina van de sauna zelf. Klik hiervoor op de afbeelding of de button met meer informatie.

Bekijk hieronder het overzicht van sauna Friesland


Alle wellness in Friesland

Heb je er al een geschikte sauna tussen gevonden? Voor meer informatie klik je op een van de sauna’s. Zo kun je meer informatie bekijken, zoals sauna reviews, beschrijvingen, openingstijden, afbeeldingen en eventueel kortingen en acties. Dit is alle informatie die je nodig zult hebben om je goed voor te bereiden op je dagje uit. Ben je zelf als eerder bij een van deze wellnesscentra geweest? Dan zou het leuk zijn als je andere bezoekers op de hoogte stelt van jou mening. Schrijf hiervoor een beoordeling onderaan de pagina van het betreffende wellness.

Als het op wellness aankomt ben je in Friesland aan het juiste adres. Hier vind je in Friesland De Woudfennen en de Leeuwerikhoeve, welke beide populaire wellnesscentra zijn in Friesland. De Woudfennen heeft een fraai aangekleed centrum, zoals op de afbeeldingen terug te zien is. Je komt hier ook niks tekort met het uitgebreide aanbod aan saunafaciliteiten. Over de Leeuwerikhoeve kan hetzelfde worden gezegd. De faciliteiten zijn teveel om op één dag gebruik van te maken. Je hebt hier een ruim aanbod om een dag heerlijk te kunnen ontspannen. Andere populaire centra zijn sauna Leliehof en Het Friese Woud.

Friesland