Sorteer Volgens

 1. 5.0
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Deze sauna ervaar ik als een warme deken en een thuiswedstrijd omdat het vlak in de buurt is. Vriendelijk attent personeel ,prima keuken ,heerlijke sauna’s en opgietingen en massage,s
  Een en al top!
  1 puntje ,die flesjes water alleen mogelijk als het daar verkocht wordt,idee?

 2. 4.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Heerlijke dagen gehad. Gemoedelijke sfeer. Mooie opgietingen, fijne massage en behandelingen. Ontspannen!

 3. 5.0
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  heerlijke sauna. Niet te groot maar alles is er wat je wilt. Hamman was echt heel goed, diverse opgietingen gedaan, prima. Niet te druk, reastaurant was prima. Beetje vreemd van de toeslag die je moet betalen bij een hoofdgerecht terwijl deze in prijs hetzelfde zijn als een maaltijdsalade. Schaf dat gewoon af en reken gewoon 1 prijs. Hotelkamer was ook prima, ruim, schoon en een goed bed. Uitgebreid ontbijt in de ochtend. Vriendelijk personeel. De regel met de waterflesjes snappen wij ook niet. Je drinkt echt te weinig met die drinkbakjes.
  Alles bij elkaar een heerlijke dag/nacht gehad en helemaal ontspannen weer vertrokken. We komen zeker nog een keer terug.

 4. 2.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Nooit weer. Die is een Friezen only sauna waar je als niet-Fries dan ook niets te zoeken hebt. Personeel is ongeïnteresseerd en onbeschoft zodra je geen Fries spreekt. Horeca personeel heeft ook nog eens geen flauw idee waar ze mee bezig zijn, geen enkel benul van gastvrijheid, je krijgt een bord met voer van op zijn best middelmatige kwaliteit voor je neus gekwakt en daar moet je het mee doen. Faciliteiten verder ok, inrichting sinds 1985 niet meer gemoderniseerd en dus oudbollig en de sfeer van een droefgeestig en verlopen partycentrum. na 21.00 uur wordt je zo’n beetje weggekeken. Hier moet je niet zijn als je een dagje in de watten gelegd wilt worden

 5. 5.0
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Heerlijk ontspannen ,
  Na een drukke tyd achter de rug te hebben was ik onverwacht plotseling vrij,en dacht kom ga weer eens even aan je zelf denken,en bedacht me ga maar met dit mooie weer maar weer eens naar de sauna was er al een tijdje niet geweest!!
  Ik heb me ook lekker laten verwenen ,heerlijk niets doen alleen maar genieten van alles,op en top geweldig!!!
  Alles krijgt van mij 5 sterren hoor!!!
  Wat zal ik heerlijk slapen bij thuis komst
  Bedankt allemaal het was super

 6. 3.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Afgelopen zondag naar de sauna geweest. Wij gaan regelmatig naar de sauna en genieten daar altijd enorm van (even zonder kinderen 🙂 ).
  We hebben ook deze dag enorm genoten, maar wel met een kleine domper tijdens de dag.
  Bij binnenkomst werd ons medegedeeld dat er geen gebruik gemaakt mocht worden van eigen meegebrachte flesjes. Er zouden voldoende waterpunten aanwezig zijn. Wij dachten helemaal prima!
  De waterpunten lieten alleen hier aan daar wel te wensen over. Ik heb een klein probleempje met mijn handen en bij sommige waterpunten kwam er zo’n klein straaltje uit, dat je het wel met je handen moest opvangen. Dit ging niet lekker met mijn blessure. Maar goed er zijn ergere dingen dacht ik nog.
  Eind van de middag gingen we wat eten. Maaltijdsalade met een heerlijk wit wijntje en daarbij een glaasje water. Daarna nog heerlijk een tweede wijntje besteld met een glaasje water. Na twee wijn vond ik het wel voldoende, maar mijn salade was nog niet op. Ik wilde toch wel graag nog een glaasje water. Dit was helaas niet mogelijk. Alleen bij het bestellen van nog een consumptie……
  Dit werkelijk nog nooit eerder meegemaakt!! Ik vind het persoonlijk echt totaal niet klantvriendelijk. Ik zit samen met mijn wederhelft voor 50 euro aan eten en drinken te verorberen en er kan geen glaasje water meer bij worden besteld. Dit was voor mij toch wel een domper op mijn dag.
  Verder een heerlijke dag gehad dus daarom toch echt wel 3 sterren waard.

 7. 5.0
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Top sauna’s en een uitstekende service! Een echte aanrader!

Schrijf een review (Vul alle velden in, incl. de sterren)