Sauna Top 5 – Sauna Leeuwarden

Wilt u een dagje ontspannen en tot rust komen? Dan brengt u natuurlijk een bezoek aan de sauna. Op deze pagina hebben wij daarom de sauna Leeuwarden en de beste sauna’s in de omgeving verzameld. Zo weet u direct welke sauna u kunt bezoeken. Voor iedere sauna kunt u een uitgebreide beschrijving vinden, foto’s reviews, kortingsacties, faciliteiten en nog meer informatie.

Sauna Leeuwerikhoeve – 15,1 km (Burgum)

Op een korte afstand van Leeuwarden vindt u een van de betere sauna’s van Friesland. Binnen 20 minuten van Leeuwarden bereikt u Sauna Leeuwerikhoeve in Burgum. U kunt hier gebruik maken van een groot aantal sauna’s. De volgende sauna’s zijn hier beschikbaar: de MAA sauna, een panoramasauna, een bio-sauna, een infraroodsauna, een blokhut sauna en een zoutsteen cabine. Daarnaast zijn er heerlijke behandelingen, waaronder een hamam massage. De rest van de faciliteiten en mogelijkheden vindt u in een overzicht op de pagina van Sauna de Leeuwerikhoeve.

Westcord WTC Hotel – 2,4 km (Leeuwarden)

Wilt u in Leeuwarden de sauna bezoeken en tevens blijven overnachten? Dan gaat u naar Westord WTC Hotel. Hier kunt u heerlijk blijven overnachten en direct gebruik maken van de wellness faciliteiten. U heeft de volgende faciliteiten tot uw beschikking: er is een solarium, er zijn 2 verschillende sauna’s, er is een Turks stoombad en een massagesalon.

Sauna Franeker – 21,3 km (Franeker)

Op slechts 21 minuten rijden van Leeuwarden vindt u Sauna Franeker. Bij Sauna Franeker kunt u gebruik maken van de Finse sauna, een kruidensauna, een whirlpool, een zwembad, het Turkse stoombad of nog meer. U kunt de sauna hier afhuren voor privé gebruik, zodat u de sauna niet hoeft te delen met onbekenden.

Sauna Hotstones – 12,9 km (Vrouwenparochie)

In Vrouwenparochie kunt u naar Sauna Hotstones. Deze sauna ligt op een afstand van 18 minuten van Leeuwarden. Bij Sauna Hotstones is het mogelijk om van de volgende faciliteiten gebruik te maken: een sanarium, een Finse sauna, een Turks stoombad, een Finse kota, een wijnvat sauna, een zwembad, er is een ecologisch buitenbad, de zonnebank, een voetenbad of de zonnetuin. De rest van de faciliteiten zijn te vinden op de pagina van Sauna Hotstones.

Wellness Lucia – 18,4 km (Minnertsga)

Tot slot kunt u naar Wellness Lucia in Minnertsga. Deze sauna ligt op 23 minuten rijden van Leeuwarden. Bij Wellness Lucia kunt u o.a. genieten van heerlijke hamam behandelingen! De rest van de mogelijkheden leest u op de pagina van Wellness Lucia.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van Leeuwarden   Reistijd
 Sauna Leeuwerikhoeve  Burgum  15,1 km  20 min.
 Westcord WTC Hotel  Leeuwarden  2,4 km  7 min
 Sauna Franeker  Franeker  21,3 km  21 min.
 Sauna Hotstones  Vrouwenparochie  12,9 km  18 min.
 Wellness Lucia  Minnertsga  18,4 km  23 min.