Sauna Top 4 – Sauna Leeuwarden

Wilt u een dagje ontspannen en tot rust komen? Dan brengt u natuurlijk een bezoek aan de sauna. Op deze pagina hebben wij daarom de sauna Leeuwarden en de beste sauna’s in de omgeving verzameld. Zo weet u direct welke sauna u kunt bezoeken. Voor iedere sauna kunt u een uitgebreide beschrijving vinden, foto’s reviews, kortingsacties, faciliteiten en nog meer informatie.

Sauna Leeuwerikhoeve – 15,1 km (Burgum)

Op een korte afstand van Leeuwarden vindt u een van de betere sauna’s van Friesland. Binnen 20 minuten van Leeuwarden bereikt u Sauna Leeuwerikhoeve in Burgum. U kunt hier gebruik maken van een groot aantal sauna’s. De volgende sauna’s zijn hier beschikbaar: de MAA sauna, een panoramasauna, een bio-sauna, een infraroodsauna, een blokhut sauna en een zoutsteen cabine. Daarnaast zijn er heerlijke behandelingen, waaronder een hamam massage. De rest van de faciliteiten en mogelijkheden vindt u in een overzicht op de pagina van Sauna de Leeuwerikhoeve.

Westcord WTC Hotel – 2,4 km (Leeuwarden)

Wilt u in Leeuwarden de sauna bezoeken en tevens blijven overnachten? Dan gaat u naar Westord WTC Hotel. Hier kunt u heerlijk blijven overnachten en direct gebruik maken van de wellness faciliteiten. U heeft de volgende faciliteiten tot uw beschikking: er is een solarium, er zijn 2 verschillende sauna’s, er is een Turks stoombad en een massagesalon.

Sauna Franeker – 21,3 km (Franeker)

Op slechts 21 minuten rijden van Leeuwarden vindt u Sauna Franeker. Bij Sauna Franeker kunt u gebruik maken van de Finse sauna, een kruidensauna, een whirlpool, een zwembad, het Turkse stoombad of nog meer. U kunt de sauna hier afhuren voor privé gebruik, zodat u de sauna niet hoeft te delen met onbekenden.

Wellness Lucia – 18,4 km (Minnertsga)

Tot slot kunt u naar Wellness Lucia in Minnertsga. Deze sauna ligt op 23 minuten rijden van Leeuwarden. Bij Wellness Lucia kunt u o.a. genieten van heerlijke hamam behandelingen! De rest van de mogelijkheden leest u op de pagina van Wellness Lucia.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van Leeuwarden   Reistijd
 Sauna Leeuwerikhoeve  Burgum  15,1 km  20 min.
 Westcord WTC Hotel  Leeuwarden  2,4 km  7 min
 Sauna Franeker  Franeker  21,3 km  21 min.
 Wellness Lucia  Minnertsga  18,4 km  23 min.