Top 4 – Sauna Burgum

Bent u op zoek naar een sauna in de provincie Groningen in Burgum? Op deze pagina vindt u hoogstwaarschijnlijk hetgeen waar u naar op zoek bent. Wij hebben een verzameling gemaakt van de sauna’s die te vinden zijn in Burgum en binnen een afstand van 15 kilometer om Burgum heen. Onderstaand staan de sauna’s weergegeven. Klik op een van de sauna’s en u vindt een uitgebreide beschrijving, kortingsacties, afbeeldingen, reviews, contactinformatie, openingstijden en de faciliteiten.

Sauna de Leeuwerikhoeve – 1,0 km (Burgum)

Hoogstwaarschijnlijk zult u op zoek zijn naar sauna Leeuwerikhoeve. Dit is een van de meest populaire sauna’s in Friesland en vindt u direct in Burgum. Niet voor niets is dit een wellness dat erg in trek is. U vindt er een ruim aanbod aan sauna’s, waaronder de bio-sauna, MAA sauna, panorama sauna, blokhutsauna, zoutsten cabine en nog meer. Daarnaast vindt u er mooie saunabaden en diverse andere faciliteiten om gebruik van te maken. Is Sauna de Leeuwerikhoeve niet de sauna waar u naar op zoek bent? Misschien is een van de onderstaande sauna’s iets voor u!

Thermen Saunastate – 30,4 km (Gorredijk)

Op een afstand van slechts 26 minuten rijden vindt u Thermen Saunastate in Gorredijk. Thermen Saunastate zorgt voor een onvergetelijk dagje uit. Dat heeft deze sauna te danken aan de faciliteiten, de klantvriendelijkheid en de netheid. De sauna’s waar u hier gebruik van kunt maken zijn: een kruidenkamer, een Finse sauna, een caldarium, een laconium en een hout gestookte pipo-sauna. Verder zijn er een aantal baden, is er een zonnebank, een rustruimte en is er een restaurant.

Sauna Hotstones – 35,6 km (Vrouwenparochie)

Voor een overheerlijke hotstone massage gaat u natuurlijk naar Sauna Hotstones. Naast de hotstone massage zijn hier nog meer behandelingen en faciliteiten. De sauna’s waarover Sauna Hotstones beschikt zijn de Finse sauna, een sanarium, een Finse kota, een Turks stoombad en een wijnvat sauna. U bereikt Sauna Hotstones binnen een klein half uur vanaf Burgum.

Westcord WTC Hotel – 21,5 km (Leeuwarden)

Een uitje in Leeuwarden met een goede overnachting kan bij Westcord WTC Hotel Leeuwarden. Het Westcord WTC Hotel Leeuwarden is 21 minuten rijden van Burgum.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Sauna Leeuwerikhoeve  Burgum  1,0 km  3 min.
 Thermen Saunastate  Gorredijk  30,4 km  26 min.
 Sauna Hotstones  Vrouwenparochie  35,6 km  28 min.
 Westcord WTC Hotel  Leeuwarden  21,5 km  21 min.