Top 6 – Sauna Sneek

U zult vast wel bekend zijn met deze plaats in Friesland, Sneek. Ieder jaar is stroomt het er weer vol aan mensen die op bezoek gaan bij de sneekweek. Nog een reden om Sneek te bezoeken is het wellnesscentrum Spa Wellness Sneek. Verder hebben wij een overzicht gemaakt van de overige wellnesscentra dichtbij Sneek. Klik op een van de sauna’s voor een uitgebreide beschrijving, afbeeldingen, reviews, contactinformatie, openingstijden, kortingsacties en meer.

Spa Wellness Sneek – 3,5 km (Sneek)

Direct in Sneek zelf vindt u Spa Wellness Sneek. Bij Spa Wellness Sneek is het mogelijk om de sauna privé af te huren. Ideaal voor iedereen die het niet prettig vindt om in het openbaar naakt in de sauna te zitten. Faciliteiten waar gebruik van kan worden gemaakt bij deze sauna zijn de sauna, het Turks stoombad, de massage salon of de beauty salon.

De Woudfennen – 12,1 km (Joure)

Naast Spa Wellness Sneek vindt u iets verderop in Joure De Woudfennen. Deze sauna ligt op een klein kwartier rijden van Sneek. De Woudfennen raden wij aan om te bezoeken indien u op zoek bent naar een wellness met goede service en faciliteiten. U vindt er o.a. een grotsauna, Finse Panorama sauna, houtgesookte sauna, Finse sauna, kelo sauna, een Turks stoombad en nog meer.

Sauna de Leliehof – 21,7 km (Makkum)

Op slechts 20 minuten bij Sneek vandaan kunt u Sauna de Leliehof bezoeken. Hier zijn 7 verschillende sauna’s aanwezig om gebruik van te maken. Dit zijn de volgende sauna’s: de 84 graden sauna, de 90 graden sauna, de infraroodsauna, de 48 graden sauna, de Finse hout sauna, hout gestookte Finse Kota sauna of de wijnvat sauna. Andere faciliteiten bij Sauna de Leliehof in Makkum zijn de jacuzzi, de hottub, de rustruimte, het restaurant, de zonneweide of u kunt blijven overnachten.

Tjaarda Oranjewoud – 31,2 km (Oranjewoud)

Tjaarda Oranjewoud is een van de Golden Tulip hotels. Hier kunt u in stijl blijven overnachten en tegelijkertijd gebruik maken van de wellness faciliteiten. Enkele faciliteiten zijn het zwembad met een luxe waterval, de whirlpool, de sauna, het stoombad of de infrarood sauna. Verder kunt u genieten tijdens een van de massage of ontspannen in de tuin. Een ontspannen dagje uit naar de Golden Tulip doet u bij Tjaarda Oranjewoud!

Sauna Franeker – 27,3 km (Franeker)

In Franeker vindt u op een half uur rijden van Sneek Sauna Franeker. Bij Sauna Franeker vindt u de volgende faciliteiten om gebruik van te maken: een Finse sauna, een kruidensauna, een infraroodsauna, een dompelbad, een whirlpool, zonnebanken, een beautysalon, massages, een verwarmd binnenbad of een Turks stoombad.

Westcord WTC Hotel – 27,1 km (Leeuwarden)

Op zoek naar een wellnesscentrum waar u direct ook kunt overnachten? Bij het Westcord WTC Hotel in Leeuwarden kunt u gebruik maken van de sauna faciliteiten en direct ook een overnachting boeken, zodat u na uw dagje genot in het wellness nog niet naar huis hoeft.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van Sneek   Reistijd
 Spa Wellness Sneek  Sneek  3,5 km  8 min.
 De Woudfennen  Joure  12,1 km  13 min.
 Sauna de Leliehof  Makkum  21,7 km  20 min.
 Tjaarda Oranjewoud  Oranjewoud  31,2 km  28 min.
 Sauna Franeker  Franeker  27,3 km  31 min.
 Westcord WTC Hotel  Leeuwarden  27,1 km  30 min.