Sauna Top 3 – Sauna Makkum

Op zoek naar een geschikt wellnesscentrum in het westen van Friesland. Op deze pagina hebben we de meest populaire sauna’s in Makkum en in de omgeving vermeld. De sauna van Makkum is Sauna de Leliehof. In de omgeving kunt u ook Sauna Franeker of Hotel de Wymerts bezoeken. Meer informatie van een van deze sauna’s? Klik door naar een van de sauna’s voor een algemene beschrijving, afbeeldingen, reviews, faciliteiten en nog veel meer.

Sauna Leliehof – 1,3 km (Makkum)

De sauna Makkum is Sauna de Leliehof. Dit is een populaire sauna. Hier bent u voorzien van vriendelijk personeel, voldoende faciliteiten en een dagje ontspanning. De sauna’s waar u bij Sauna de Leliehof gebruik van kunt maken zijn: de 84 graden sauna, de 90 graden sauna, een 48 graden sauna, een wijnvat sauna, een infraroodsauna, een Finse sauna en tot slot een hout gestookte Finse kota sauna. Echter heeft Sauna de Leliehof nog veel meer te bieden op het gebied van wellness, waaronder een hottub en een jacuzzi.

Sauna Franeker – 25,4 km (Franeker)

Houdt u er niet van om de sauna te delen met anderen? Bij Sauna Franeker heeft u de mogelijkheid om naast het gebruik van de openbare sauna de sauna ook privé af te huren. Sauna Franeker ligt op 23 minuten rijden van Makkum. Bent u eenmaal aangekomen dan kunt u gebruik maken van een van de volgende faciliteiten: de Finse sauna, de infraroodsauna, de kruidensauna, de whirlpool, het stoombad, een overheerlijke massage of beauty behandeling nemen of gebruik maken van het verwarmde binnenbad.

Hotel de Wymerts – 11,0 km (Workum)

Tot slot kunt u in Workum blijven overnachten bij Hotel de Wymerts. Tijdens uw verblijf bij Hotel de Wymerts kunt u gebruik maken van de wellness voorzieningen. Het hotel ligt op een afstand van 18 minuten rijden van Makkum.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Sauna Leliehof  Makkum  1,3 km  3 min.
 Sauna Franeker  Franeker  25,4 km  23 min.
 Hotel aan de Wymerts  Workum  11,0 km  18 min.