Sauna Top 2 – Sauna Joure

Een dagje ontspannen doet u in de sauna, tijdens een heerlijke massage of dobbert u tussen de sauna’s door in het zwembad. Hiervoor bezoekt u een wellnesscentrum in Nederland. Hieronder hebben wij de sauna Joure en de sauna’s in de omgeving vermeld. Voor iedere sauna is meer informatie te vinden. Hiervoor klikt u op de betreffende sauna. Vervolgens vindt u een algemene beschrijving, foto’s, kortingsacties, faciliteiten, reviews en nog meer informatie.

De Woudfennen – 3,4 km (Joure)

Direct in Joure vindt u de populaire sauna van Joure. Dit is de Woudfennen. Om een dagje te ontspannen heeft deze sauna van alles te bieden. De sauna’s bij de Woudfennen zijn de volgende: een panoramasauna, een Finse sauna, een kruidentempel, een kelo sauna, een infraroodsauna, een zoutsteen mijn sauna of een hout gestookte grotsauna. In de sauna’s vinden geregeld opgietingen plaats. Zorg dat je deze sensatie niet mist! De Woudfennen heeft de volgende baden: een Turks stoombad, een voetenbad, een dompelbad, een zwembad, een whirlpool en een kruidenbad. Tot slot kunt u hier gebruik maken van het Oosters badhuis, is er een restaurant aanwezig, er is een rustruimte en u kunt zelfs blijven overnachten bij de Woudfennen.

Tjaarda Oranjewoud – 14,4 km (Oranjewoud)

Op slechts 20 minuten rijden van Joure treft u een van de Golden Tulip hotels aan. In Oranjewoud vindt u Tjaarda Oranjewoud. Naast dat u bij dit hotel heerlijk kunt overnachten kunt u hier ook genieten van de sauna en wellness voorzieningen. Bij Tjaarda Oranjewoud vindt u een whirlpool, een zwembad met waterval, een sauna, een infraroodsauna en kunt u diverse heerlijke beauty- of massagebehandelingen nemen.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van Joure   Reistijd
 De Woudfennen  Joure  3,4 km  5 min.
 Tjaarda Oranjewoud  Oranjewoud  14,4 km  20 min.