Sauna top 5 – Sauna Vrouwenparochie

Bent u op zoek naar een sauna in Friesland? In het noorden van Friesland in Vrouwenparochie hebben wij alle sauna’s en overige wellnesscentra verzameld. Hieronder zijn de sauna’s te vinden die in de omgeving van Vrouwenparochie zijn gelegen. Wilt u meer informatie? Klik verder op een van de sauna’s voor een uitgebreide beschrijving, de faciliteiten, afbeeldingen, reviews, kortingsacties en nog veel meer.

SpAmeland – 46,7 km (Hollum)

Wilt u een uitje maken naar Ameland? Dan heeft u een geschikte kans om SpAmeland te bezoeken. Deze sauna op het eiland heeft een gezellige sfeer en voldoende faciliteiten om heerlijk tot ontspanning te komen. Er is een Noordzee sauna, een Finse sauna, een infraroodsauna en een stoombad. Verder is er een saunatuin te vinden, een relaxruimte en nog meer. Voor alle informatie gaat u naar de pagina van deze sauna.

✓ Sauna Leeuwerikhoeve – 36,8 km (Burgum)

Sauna de Leeuwerikhoeve ligt op ongeveer een half uur rijden van Vrouwenparochie. Echter is het een van de beste sauna’s van Friesland en zal het de rit zeker waard zijn. U treft er veel leuke sauna’s aan, waaronder de MAA sauna, de infrarood sauna, de bio-sauna, de panorama sauna en nog veel meer. Bij Sauna de Leeuwerikhoeve geniet u overigens ook van heerlijke behandelingen, zoals een hamam behandeling of een van de andere vele behandelingen.

Sauna Franeker – 26,2 km (Franeker)

Op 22 minuten rijden van Vrouwenparochie vindt u Sauna Franeker. Dit is een leuke en vriendelijke sauna. Naast dat het een openbare sauna heeft kunt u de sauna hier ook voor privé gebruik reserveren. Verder kunt hier gebruik maken van de Finse sauna, een infrarood sauna, een kruidensauna of ontspan lekker in de whirlpool. Sauna Franeker beschikt ook over een beauty salon en er zijn massages te nemen.

Wellness Lucia – 9,3 km (Minnertsga)

Op slechts 12 minuten rijden treft u Wellness Lucia aan. Bij Wellness Lucia is een laconium, kleurentherapiesauna, stoombad en een whirlpool aanwezig. Verder kunt u een hamam behandeling nemen of ontspannen in de lounge ruimte.

Westcord WTC Hotel – 12,7 km (Leeuwarden)

Tot slot kunt u ook een uitje maken naar Leeuwarden waar u kunt blijven overnachten bij het Westcord WTC Hotel. Bij de overnachting kunt u direct gebruik maken van de wellness faciliteiten. Het Westcord WTC Hotel heeft de volgende faciliteiten te bieden: 2 sauna’s, een Turks stoombad, een solarium of een massagesalon.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 SpAmeland  Hollum  46,7 km  110 min.
 Sauna Leeuwerikhoeve  Burgum  36,8 km  30 min.
 Sauna Franeker  Franeker  26,2 km  22 min.
 Wellness Lucia  Minnertsga  9,3 km  12 min.
 Westcord WTC Hotel  Leeuwarden  12,7 km  15 min.