Overzicht – Sauna Gorredijk

Op zoek naar een geschikte sauna Gorredijk. Op deze pagina vindt u alle sauna’s in de omgeving. Bij iedere sauna ziet u de afstand van Gorredijk naar de betreffende sauna. Wanneer u doorklikt naar een van deze sauna’s vindt u een algemene beschrijving, openingsuren, contactinformatie, afbeeldingen, recensies en nog meer.

Sauna het Friese Woud – 18,0 km (Boijl)

Een dagje ontspannen bij Sauna Het Friese Woud voor 2 personen!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Voor 1 persoon een dagje ontspannen bij Sauna Het Friese Woud!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Sauna Het Friese Woud
€29,50
€23,50
20% korting!
Call to action pijl

Op 22 minuten rijden vanaf Gorredijk vindt u een van de betere sauna’s van Friesland. Hier treft u Sauna het Friese Woud aan in Boijl. Sauna het Friese Woud heeft de volgende sauna’s tot zijn beschikking: een Finse binnen sauna, een blokhut sauna (zowel binnen als buiten), en een infrarood sauna. Verder kunt u bij deze sauna een hamam of rasul behandeling nemen, een beauty of massage behandeling of u kunt hier blijven overnachten. Even onderdompelen in een van de baden behoort ook tot de mogelijkheden en aan het eind van de dag kunt u en dineren in het restaurant.

De Woudfennen – 25,2 km (Joure)

De Woudfennen in Joure is een sauna die de saunaliefhebber niet mag missen. U komt hier tal van unieke en leuke sauna’s tegen. De volgende sauna’s treft u aan wanneer u een bezoek brengt aan de Woudfennen in Joure: een Finse panorama sauna, een kelo sauna, een infrarood sauna, een grotsauna, een sanarium, een kruidentempel of een zoutsteen mijn.

Sauna Leeuwerikhoeve – 34,0 km (Burgum)

Op een klein half uur rijden van Gorredijk kunt u terecht bij Sauna Leeuwerikhoeve in Burgum. Ook bij Sauna de Leeuwerikhoeve komt u niks tekort als het gaat om de faciliteiten. U kunt hier gebruik maken van de volgende sauna’s: een panorama sauna, een bio-sauna, een blokhut sauna, een MAA sauna en er is een stoombad aanwezig. Andere voorzieningen bij deze sauna zijn de whirlpool, de douches, de infrarood cabine, het terras of u kunt kiezen uit een van de vele behandelingen.

Thermen de Waterlelie – 36,2 km (Zevenhuizen)

Wellnessresort de Waterlelie: dag- of avondentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
2 tickets voor Wellnessresort de Waterlelie!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Wellnessresort de Waterlelie
€39,50
€25,95
34% korting!
Call to action pijl

In Zevenhuizen treft u Thermen de Waterlelie aan. Deze sauna is een half uur rijden van Gorredijk. Enkele faciliteiten bij Thermen de Waterlelie zijn het Tylarium, de eucalyptus sauna, het Turks stoombad, de hout gestookte sauna, de whirlpool, de zonnebank, het buitenzwembad of geniet van een van de vele overheerlijke behandelingen.

Tjaarda Oranjewoud – 19,9 km (Oranjewoud)

Tjaarda Oranjewoud is onderdeel van de Golden Tulip hotels. Hier kunt u blijven overnachten en tevens genieten van de wellness faciliteiten. Het hotel heeft de volgende wellness voorzieningen beschikbaar waar gebruik van kan worden gemaakt: een zwembad met luxe waterval, een whirlpool, een Turks stoombad, een sauna, een infrarood sauna en er zijn massage- en beauty behandelingen beschikbaar.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Sauna het Friese Woud  Boijl  18,0 km  22 min.
 De Woudfennen  Joure  25,2 km  19 min.
 Sauna Leeuwerikhoeve  Burgum  34,0 km  29 min.
 Thermen de Waterlelie  Zevenhuizen  36,2 km  30 min.
 Tjaarda Oranjewoud  Oranjewoud  19,9 km  20 min.