Sauna Top 6 – Zevenhuizen

Voor het overzicht met de beste sauna’s in Zevenhuizen en in de omgeving bezoekt u deze pagina. Hieronder hebben wij de sauna Zevenhuizen en de sauna’s in de omgeving benoemd. In Zevenhuizen zelf vindt u Thermen de Waterlelie. Verder hebben we diverse sauna’s die gemakkelijk te bereiken zijn vanaf Zevenhuizen. U kunt direct doorklikken naar de pagina van een van deze sauna’s voor een algemene beschrijving, afbeeldingen, korting, reviews, openingstijden en de faciliteiten.

Thermen de Waterlelie – 2,0 km (Zevenhuizen)

Thermen de Waterlelie is de sauna Zevenhuizen. Wilt u perse naar een sauna in Zevenhuizen. Dan kunt u hier direct doorklikken naar de pagina van deze sauna. Deze sauna heeft bijzonder veel leuke faciliteiten te bieden. Enkele faciliteiten bij Thermen de Waterlelie zijn: een whirlpool, een tylarium, houtgestookte sauna, een eucalyptussauna, een infraroodsauna, hamam of rasul behandeling, een Turks stoombad of maak gebruik van het zwembad. Op deze pagina vindt u alle informatie over de faciliteiten.

Thermen SaunaState – 37,6 km (Gorredijk)

Een andere sauna in de omgeving van Zevenhuizen is Thermen SaunaState. Het is een klein half uur rijden wanneer u uit Zevenhuizen vertrekt. Eenmaal aangekomen zijn er leuke faciliteiten om gebruik van te maken. Thermen SaunaState heeft het volgende te bieden: een pipo-sauna, een kruidenkamer, een caldarium, een laconium of een normale sauna. Daarnaast zijn er heerlijke behandelingen en kunt u tot rust komen in het bubbelbad of kunt u gebruik maken van het dompelbad en het voetenbad om de saunagang te doorlopen.

Sauna Peize – 13,6 km (Peize)

Op slechts 19 minuten rijden vanaf Zevenhuizen vindt u Sauna Peize. Ook bij deze sauna zult u niet snel tekort worden gedaan. Bij Sauna Peize is een groot aantal sauna’s te vinden. Hier maakt u gebruik van de volgende sauna’s: Finse sauna, een filmsauna, een kelo sauna, zoutsteensauna, infraroodsauna, kleurensauna, een thylarium of een Turks stoombad. Voor de overige faciliteiten verwijzen wij u graag naar de pagina van Sauna Peize.

Sauna de Bron – 25,8 km (Tynaarlo)

Op 28 minuten rijden vanaf Zevenhuizen vindt u Sauna de Bron. Deze sauna is gelegen in Tynaarlo en hier profiteert u ook van een zeer geschikt aanbod aan faciliteiten. Er is een banja sauna, een kamin sauna, een Finse sauna, een Turks stoombad, u kunt gebruik maken van de whirlpool of een duik nemen in het zwembad.

Plaza Sportiva – 26,0 km (Groningen)

Op 22 minuten rijden kunt u in de stad Groningen Plaza Sportiva Wellness bezoeken. Dit is een onderdeel van het fitnesscentrum, maar er is ook een wellness gedeelte te vinden waar u gebruik van kunt maken.

Sunshine Groningen – 28,0 km (Groningen)

Tot slot kunt u Zonnestudio Sunshine Groningen bezoeken in de stad Groningen. Natuurlijk kunt u hier terecht voor een spray-tan, maar er is ook een sauna beschikbaar. Hier bent u met ongeveer 29 minuten rijden vanaf Zevenhuizen.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Thermen de Waterlelie  Zevenhuizen  2,0 km  3 min.
 Thermen Saunastate  Gorredijk  37,6 km  29 min.
 Sauna Peize  Peize  13,6 km  19 min.
 Sauna de Bron  Tynaarlo  25,8 km  28 min.
 Plaza Sportiva  Groningen  26,0 km  22 min.
 Sunshine Groningen  Groningen  28,0 km  29 min.