Sauna Top 5 – Zevenhuizen

Voor het overzicht met de beste sauna’s in Zevenhuizen en in de omgeving bezoekt u deze pagina. Hieronder hebben wij de sauna Zevenhuizen en de sauna’s in de omgeving benoemd. In Zevenhuizen zelf vindt u Thermen de Waterlelie. Verder hebben we diverse sauna’s die gemakkelijk te bereiken zijn vanaf Zevenhuizen. U kunt direct doorklikken naar de pagina van een van deze sauna’s voor een algemene beschrijving, afbeeldingen, korting, reviews, openingstijden en de faciliteiten.

Thermen de Waterlelie – 2,0 km (Zevenhuizen)

Wellnessresort de Waterlelie: dag- of avondentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
2 tickets voor Wellnessresort de Waterlelie!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Wellnessresort de Waterlelie
€39,50
€25,95
34% korting!
Call to action pijl

Thermen de Waterlelie is de sauna Zevenhuizen. Wilt u perse naar een sauna in Zevenhuizen. Dan kunt u hier direct doorklikken naar de pagina van deze sauna. Deze sauna heeft bijzonder veel leuke faciliteiten te bieden. Enkele faciliteiten bij Thermen de Waterlelie zijn: een whirlpool, een tylarium, houtgestookte sauna, een eucalyptussauna, een infraroodsauna, hamam of rasul behandeling, een Turks stoombad of maak gebruik van het zwembad. Op deze pagina vindt u alle informatie over de faciliteiten.

Sauna Peize – 13,6 km (Peize)

Op slechts 19 minuten rijden vanaf Zevenhuizen vindt u Sauna Peize. Ook bij deze sauna zult u niet snel tekort worden gedaan. Bij Sauna Peize is een groot aantal sauna’s te vinden. Hier maakt u gebruik van de volgende sauna’s: Finse sauna, een filmsauna, een kelo sauna, zoutsteensauna, infraroodsauna, kleurensauna, een thylarium of een Turks stoombad. Voor de overige faciliteiten verwijzen wij u graag naar de pagina van Sauna Peize.

Sauna de Bron – 25,8 km (Tynaarlo)

Een heerlijk dagje ontspannen bij Sauna de Bron voor 2 personen!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entree Sauna de Bron
€31,95
€20,50
36% korting!
Call to action pijl

Op 28 minuten rijden vanaf Zevenhuizen vindt u Sauna de Bron. Deze sauna is gelegen in Tynaarlo en hier profiteert u ook van een zeer geschikt aanbod aan faciliteiten. Er is een banja sauna, een kamin sauna, een Finse sauna, een Turks stoombad, u kunt gebruik maken van de whirlpool of een duik nemen in het zwembad.

Plaza Sportiva – 26,0 km (Groningen)

Op 22 minuten rijden kunt u in de stad Groningen Plaza Sportiva Wellness bezoeken. Dit is een onderdeel van het fitnesscentrum, maar er is ook een wellness gedeelte te vinden waar u gebruik van kunt maken.

Sunshine Groningen – 28,0 km (Groningen)

Tot slot kunt u Zonnestudio Sunshine Groningen bezoeken in de stad Groningen. Natuurlijk kunt u hier terecht voor een spray-tan, maar er is ook een sauna beschikbaar. Hier bent u met ongeveer 29 minuten rijden vanaf Zevenhuizen.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Thermen de Waterlelie  Zevenhuizen  2,0 km  3 min.
 Sauna Peize  Peize  13,6 km  19 min.
 Sauna de Bron  Tynaarlo  25,8 km  28 min.
 Plaza Sportiva  Groningen  26,0 km  22 min.
 Sunshine Groningen  Groningen  28,0 km  29 min.