Sauna Top 4 – Sauna Groningen

Wilt u een ontspannend dagje uit in Groningen of hier in de omgeving? Dan bezoekt u een sauna Groningen. Op onze website verzamelen wij de beste sauna’s uit Nederland. De beste sauna’s in Groningen liggen echter vlak buiten de stad. Daarom hebben we de afstand en de reistijd voor deze sauna’s hieronder ook weergegeven. Op deze manier vindt u gemakkelijk en snel een geschikte sauna. Door verder te klikken naar de pagina van een van de sauna’s vindt u meer informatie, waaronder een algemene beschrijving, afbeeldingen, reviews, korting, openingstijden en meer.

Sauna Loppersum – 23,1 km (Loppersum)

Op nummer 1 van Sauna Groningen hebben wij Sauna Loppersum. Bent u een liefhebber van leuke sauna’s? Dan is dit de rit van 26 minuten vanuit Groningen zeker waard. Hier kunt u in een van de volgende sauna’s stappen: de red cedar sauna, de kelo hout sauna, de oregon pine sauna, een infrarood sauna of de aufguss sauna. Ook zijn er enkele baden beschikbaar en kunt u ontspannen tijdens heerlijk behandelingen, waaronder een hamam of rasul behandeling.

Thermen de Waterlelie – 29,5 km (Zevenhuizen)

Wellnessresort de Waterlelie: dag- of avondentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
2 tickets voor Wellnessresort de Waterlelie!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Wellnessresort de Waterlelie
€39,50
€25,95
34% korting!
Call to action pijl

Nog een sauna met erg veel faciliteiten is Thermen de Waterlelie. Het kost u een half uur achter het stuur, maar dan heeft u wel bijzonder veel faciliteiten om gebruik van te maken. Er is hier een tylarium, een eucalyptussauna, een houtgestookte sauna, een whirlpools, een buitenzwembad, een infrarood sauna en er is nog meer te vinden. Zo is er een waterval met water uit eigen bron en zijn er heerlijk behandelingen, zoals een rasul of een hamam massage.

Sauna Peize – 15,3 km (Peize)

Op slechts 23 minuten vanaf Groningen vindt u Sauna Peize. Net als de voorgaande sauna’s vindt u hier tal van sauna’s. We benoemen ze hier: Kelo sauna, filmsauna, panoramasauna, thylarium, zoutsteensauna, infraroodsauna of de eucalyptussauna.

Sauna de Bron – 18,6 km (Tynaarlo)

Een heerlijk dagje ontspannen bij Sauna de Bron voor 2 personen!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entree Sauna de Bron
€31,95
€20,50
36% korting!
Call to action pijl

Tot slot kunt u naar Sauna de Bron in Tynaarlo. Deze sauna ligt op een afstand van 23 minuten van Groningen. Bij Sauna de Bron kunt u gebruik maken van een van de volgende faciliteiten: de kamin sauna, de banja sauna, de infraroodsauna, de Finse sauna, het Turks stoombad, het buitenzwembad, de whirlpool of geniet van een overheerlijke behandeling.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van Groningen   Reistijd
 Sauna Loppersum  Loppersum  23,1 km  26 min.
 Thermen de Waterlelie  Zevenhuizen  29,5 km  30 min.
 Sauna Peize  Peize  15,3 km  23 min.
 Sauna de Bron  Tynaarlo  18,6 km  23 min.

Handige informatie

Bovenstaande data zijn verzameld aan de hand van de afstanden van het centrum van Groningen te nemen. Bij de reistijd zit de tijd inbegrepen om de stad Groningen uit te komen. Mocht u dus van buiten de stad Groningen vertrekken dan is de reistijd die u ondergaat wellicht korter dan in de tabel is weergegeven. Ditzelfde geldt voor de kilometerafstand. Voor meer informatie over een van de bovenstaande wellnesscentra kunt u op de afbeelding van de sauna klikken of op de achterstaande button.