Sauna Top 4 – Sauna Tynaarlo

Wilt u even ontsnappen aan de dagelijkse stress en heerlijk ontspannen in de sauna? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikt wellnesscentrum. Woont u in of in de buurt van Tynaarlo of verblijft u hier binnenkort? Op deze pagina geven wij u een overzicht met alle sauna’s in Tynaarlo en omgeving. Door op een van de onderstaande links te klikken vindt u meer informatie over de sauna. Zo leest u over elke sauna een beschrijving, vindt u foto’s, reviews van andere bezoekers, openingstijden,contactinformatie, kunt u een eigen beoordeling plaatsen en nog meer.

Sauna de Bron – 2,4 km (Tynaarlo)

Een heerlijk dagje ontspannen bij Sauna de Bron voor 2 personen!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entree Sauna de Bron
€31,95
€20,50
36% korting!
Call to action pijl

Direct in Tynaarlo vindt u Sauna de Bron. Ver hoeft u dus niet te reizen wanneer u in Tynaarlo woont of verblijft. U zult hier ook niet veel tekort komen wanneer u op zoek bent naar ontspanning. Er is een goed aanbod aan sauna’s. U kunt gebruik maken van de Banja sauna, de Kamin sauna, de infraroodsauna of de Finse sauna. Verder kunt u plaatsnemen in het Turks stoombad, de whirlpool of zwemmen in het zwembad. Aan het eind van de saunaronden kunt u ontspannen bij de open haard in de rustruimte of op het terras buiten. Meer weten of Sauna de Bron? Klik dan door naar deze sauna. Bent u op zoek naar een andere sauna dan is een van de onderstaande misschien iets voor u.

Sauna Peize – 13,0 km (Peize)

Slechts 15 minuten verder rijden vindt u in het noorden van Drenthe Sauna Peize. Bij Sauna Peize heeft u de keuze uit een ruim aanbod diverse sauna’s. U kunt gebruik maken van de volgende sauna’s: Kelo sauna, Film sauna, Finse sauna, Panoramasauna, zoutsteen sauna, infrarood sauna of de kleurensauna. Dit is een groter aanbod van de sauna’s van sauna de Bron, maar het is ook een grotere afstand die u er voor af moet leggen vanaf het centrum van Tynaarlo.

Hof van Saksen – 25,0 km (Nooitgedacht)

Iets verderop van sauna Tynaarlo vindt u Hof van Saksen. Dit wellnesscentrum is voornamelijk geschikt voor gezinnen. Spa Wellness Hof van Saksen heeft maar liefst 5 restaurant, een educatieve kinderacademie, een speelparadijs en een bowlingbaan. Genoeg te doen voor de hele familie!

Thermen de Waterlelie – 22,5 km (Zevenhuizen)

Wellnessresort de Waterlelie: dag- of avondentree
v.a. €1,-
Call to action pijl
2 tickets voor Wellnessresort de Waterlelie!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Dagentree Wellnessresort de Waterlelie
€39,50
€25,95
34% korting!
Call to action pijl

Tot slot kunt u naar Thermen de Waterlelie in Zevenhuizen. Deze sauna ligt op een afstand van 27 minuten van Tynaarlo. Eenmaal aangekomen dan kunt u gebruik maken van een tylarium, een eucalyptussauna, een Turks stoombad, een whirlpool, een wisselbad, een hout gestookte sauna, een infraroodsauna, dompelbaden en een zonnebank. Verder kunt u genieten van heerlijke behandelingen. Er zijn verschillende massages en een hamam of rasul behandeling behoort ook tot een van de mogelijkheden.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van centrum Tynaarlo   Reistijd
 Sauna de Bron  Tynaarlo  2,4 km  5 min.
 Sauna Peize  Peize  13,0 km  15 min.
 Hof van Saksen  Nooitgedacht  25,0 km  16 min.
 Thermen de Waterlelie  Zevenhuizen  22,5 km  27 min.