Sorteer Volgens

 1. 2.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Ze zeggen dat locker voor 2 personenen is.Je krijgt er net de jassen en schoenen in.Niet echt een welkomst gevoel.
  Binnen onoverzichtelijk en schemerig. Zoeken naar een koude douche. Dichtsbijzijnde was buiten.
  Buiten erg mooi. Overzichtelijker.
  Erg gladde vloeren.
  Eten duur en niet echt super lekker. Bij bittergarnituur waren de bitterballen steenkoud van binnen.Na terugkomst van de keuken waren de orginele hapjes warm gehouden.En we kregen de bitterballen nu wel heet.Echter – 1 want we hadden deze al aangegeten??Erg frustrerend allemaal,terwijl je voor de rust komt.
  Geen aanrader deze sauna.
  Raar dat deze sauna op plek 1 van de top 10 staat.

 2. 3.0
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Mooie sauna met veel faciliteiten maar véél te druk!! Wat ontspanning moest zijn was eigenlijk heel onrustig. Ben daarom ook veel eerder weggegaan dan de bedoeling was. Bij aankomst kregen mijn vriendin een ” 2 persoons” locker…..?? Hoezo 2 persoons? Het was een standaard locker en zéker niet gemaakt voor 2 personen met ieder een tas, jas en laarzen!! Ook de achtergebleven rommel van gasten wordt niet opgeruimd. Nee, ik ben verre van tevreden!

 3. 5.0
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Wij zijn gisteren met z’n vieren geweest en het was wel erg druk maar allemaal zeer gemoedelijk, wel wil ik vragen waarom dat de klankschalen sessie is verhuisd naar de duinsauna waar geen ligbedden staan, het ontspannen gevoel wat bij deze sessie hoort heb je nu niet, bij een klankschalen sessie behoor je ontspannen te kunnen liggen dan komt alles 200% meer tot zijn recht. Hoop dat jullie er iets mee kunnen doen. Zo denken wij alle vier hetzelfde over. Joyce is wel de juiste persoon om deze sessie te geven super. Maar we missen de bedden. Dan beter € 2,50 geven voor een juiste locatie.

 4. 1.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  In maart 2016 2 cadeauvouchers gekregen bij een bezoek aan Elysium i.v.m. het jubileum. Meteen gereserveerd voor 11 juli. Op deze datum daar aangekomen blijkt dat ik verkeerd geboekt heb. Ik heb op de normale manier geboekt in plaats van via de link die op de voucher vermeld staat. Dom van mij. We hadden dus een reservering voor 2 personen (voor het normale bedrag) en 2 vouchers die nog een aantal dagen geldig waren. Maar hier konden ze niets mee bij de kassa. Ze verscholen zich achter het systeem. Via het systeem was het niet mogelijk om de vouchers in te nemen in plaats van het volledige bedrag. Het enige wat we konden doen is het volledige bedrag betalen of anders weer naar huis. Manager er bij geroepen, maar dat was hetzelfde verhaal. Het zat voor die dag al vol voor de vouchers dus we konden alleen het volledige bedrag betalen. In de auto de directie gebeld. Geen oplossing. Overkoepeld orgaan IWR gebeld met deze klacht, ook zij verschuilde zich achter het systeem. Geen enkele oplossing!! Zo ga je anno 2016 niet met klanten om.

 5. 3.0
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Door alle drukte is wel te zien dat het goed gaat bij Elysium. Toch hoef ik hier niet meer te komen. Het is er voor mij namelijk veel en veel te druk. Op internet las ik dat je er op tijd bij moet zijn als je gebruik wilt maken van de Aufguss. Maar bij ons was het niet alleen de Aufguss. Het was namelijk overal stampersvol. Zelf bij de toiletten was het er nog druk!

  Zelfs toen mijn vrouw en ik het pand wilden verlaten hebben we in de rij moeten wachten. We betalen een flinke prijs om te kunnen ontspannen bij Elysium, maar de rust en ontspanning is volgens ons nog ver te zoeken.

Schrijf een review (Vul alle velden in, incl. de sterren)