Sorteer Volgens

 1. 4.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Wat een heerlijke wellness is dit toch. En door hun regels nooi te druk of luidruchtig. Overal zout, shampoo en douchegel. Ruime kleedkamers. En het restaurant is heel prettig.

 2. 5.0
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Top sauna een aanrader voor iedereen

 3. 4.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Devarana is de beste sauna die we tot heden bezocht hebben. Je vindt er zeer ruim aanbod van verschillende mooi ingerichte saunas en baden. Met een bang hart bezochten we het horecagedeelte gezien sommige reviews. Het eten was er echter lekker, ze waren vriendelijk, we werden snel bediend en de prijs was correct. Kortweg een topper !

 4. 1.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Was hier al een tijdje niet meer geweest, maar zal ook niet snel meer hier naar toe gaan. Het is natuurlijke een prachtige sauna om te zien, maar er scheelt toch wel e.e.a. aan. Wij houden van opgietingen en verwachten wanneer je in een sauna als deze komt, waar je 29,50 euro p.p. entree betaalt, dat er toch meer dan twee oogietingen zijn. Maar helaas waren er maar 2; eentje om 18 uur en eentje om 20:30 uur (ook fijn voor de daggasten). Echt schoon was het ook niet, bij de douches rook het naar riool en lag er veel haar. Nu snap ik ook waarom het er zo donker is.
  Maar het absolute dieptepunt van deze sauna is het horeca gedeelte. Het begon met de lunch. Ondanks dat het erg rustig was, nam een klungelige ober onze bestelling op en duurde het een eeuwigheid voor we een Italiaanse bol met tonijn (€9,25),een pompoensoep (€7,50) kregen en twee Ice Tea green (€2,80 p.s.). Voor 2,80 verwacht je toch minimaal dat het vers in een flesje zit. Maar nee, hiee wordt het gewoon uit een pak geschonken. Zelfs bij ons op de tennisclub schenken ze dit niet uit een pak en betaal je letterlijk de helft van wat je hier betaalt. Tijdens de lunch sprongen ook de vuile banken erg in het oog. Ze zaten onder het stof en haar. Na de lunch hebben we gekeken wat we voor diner konden nemen, maar van de zeer beperkte kaart werden we niet bepaald enthousiast. We namen ons voor om rond een uur of 17 een snackje te doen, dan 1 van de twee opgietingen te doen en onderweg naar huis maar wat te eten. Rond een uur of 17 kwam dan ook ‘de topper’ van de dag: BROOD MET TAPP. EN OLIJF (€7,50). Hiervoor krijg je (ik lieg het niet): 4 dunne sneetje wit en 4 dunne sneetje bruin stokbrood, een rosetje kruidenboter, een lepel tappanade en 10 kleine olijfjes. Dit alles zonder enige aankleding. Maar dat was nog niet alles, want nadat we dit besteld hadden en er na een half uur nog niets was, bleek dat ze ons gewoon vergeten waren. Het was ook zo druk! Even ter vergelijking; Bij Spa Sense in Geldrop heb je voor €9,95 een plateau vol met tappa’s waar je met twee personen van kunt lunchen.
  Uiteindelijk zijn we rond 18:30 uur zeer teleurgesteld naar huis gegaan en zijn we heerlijk gaan eten bij de 3 Zusjes in St. Oedenrode. Bij de receptie hebben we nog even vermeld hoe onze dag was verlopen, maar kregen we niet echt de indruk dat er wat met onze klachten gedaan zou worden. Vandaar deze recensie. Het meisje achter de receptie werkte er pas drie weken, had met name de klachten over de horeca al vaker gehad en zou het doorgeven. Of we even €94,45 af wilden rekenen. Dat is ff wat anders dan de gemiddeld 70 euro, die we incl. diner en korting bij Spa Sense in Geldrop betalen. En Spa Sense is misschien iets minder luxe, maar wel schoon, de hele dag door opgietingen en je krijgt waar voor je geld. De prijs-kwaliteit verhouding bij Devarana vinden wij in ieder geval zeer slecht. En ons zien ze hier niet snel weer. Ben trouwens benieuwd of er bog gereageerd wordt, ofdat ze het echt niets interesseert, zoals ze bij ons vertrek deden vermoeden.

 5. 4.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Prachtig wellnesscentrum, veelzijdig, veel verschillende en prachtige sauna’s, baden en rustruimtes. Je kunt hier makkelijk een dag vertoeven zonder je te vervelen. Door de grote oppervlakte nooit het gevoel dat het druk is en prima eet- en drinkgelegenheid. De (koude) stortdouche die een onweersbui simuleert is een echte aanrader!

Schrijf een review (Vul alle velden in, incl. de sterren)