Sorteer Volgens

 1. 4.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Een heerlijk dag genoten en kwamen daar voor de tweede keer .
  Drie heerlijke behandelingen gehad, een massage behandeling, een gezichtsbehandeling en een speciaal kruidenbad genoten en daarnaast gebruik gemaakt van de vele Sauna’s en het binnen en buiten zwembad aan de Maarseveense plassen.
  Ik denk wel een mooi complex echter kwa prijs wel aan de hoge kant van het segment want met twee personen zit je snel met lunch en diner en bovengenoemde behandelingen gauw voor een dagje genieten tegen de 400 euro aan want de prijzen in het restaurant zijn aan de zeer hoge kant voor wat ze bieden.

 2. 5.0
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Prachtige locaties mooie sauna. Super horeca .
  Helaas veel gepraat inde rustbaden en sauna , jammer dat er hier niet strenger op toegezien wordt je komt voor rust!!

  Yvonnr

 3. 3.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Leuk ingerichte sauna met een vriendelijk personeel. Voor iemand die gewoon een dagje wil ontspannen kan ik deze sauna zeker aanbevelen. Echter wanneer je meer verwacht kun je beter naar een andere sauna. Ik vond het namelijk jammer dat alle sauna’s tot ongeveer 70 graden gaan en er geen warmere sauna te vinden was. Zo ontbrak het nog met een aantal faciliteiten. Wel is het uitzicht erg mooi vanuit de panorama sauna. De hele inrichting van het complex is ook erg modern wat wel mooi is om te zien. Kortom, leuke sauna voor een dagje ontspanning, maar voor het echte werk zijn er betere sauna’s te vinden in Nederland, zoals Elysium of de Veluwse Bron.

Schrijf een review (Vul alle velden in, incl. de sterren)