Sorteer Volgens

 1. 5.0
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Hele lekkere sauna met gezellig en altijd vrolijk personeel!

 2. 4.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Wat een topsauna, en bijzonder gastvrije medewerkers. Wij gingen altijd in Amsterdam naar de sauna maar zijn blij dat we deze sauna hebben ontdekt!

 3. 3.5
  Gastvrijheid

  Faciliteiten

  Hygiëne

  Goed voor een eenvoudig saunabezoek, maar let op bij het boeken van extra’s!!!!
  De website is onduidelijk en dubbelzinnig: bij sommige formules is saunabezoek inbegrepen, bij andere niet. Op de website word je daar niet wijzer over en je kunt het enkel op de bevestiging van de reservering lezen, als je goed oplet. Het reserveringsformulier vraagt naar je aankomsttijd en dat blijkt dan meteen het uur te zijn waarop je behandeling is ingepland. Niet dat dit ergens vermeld is, dat moet je maar ter plekke vaststellen.
  Wij kwamen het gelukkig vooraf te weten, maar aanpassen was uiteraard niet meer mogelijk.
  Wanneer je vraagt om je bed&breakfastkamer ook al ’s ochtends te gebruiken, krijg je als antwoord dat ze tot 16.00 nodig hebben om de kamers schoon te maken. Voor zover je op de website kunt zien, hebben ze twee kamers….
  Kortom: voor je het weet, word je er in geluisd, moet je extra bijbetalen voor de sauna, krijg je een behandeling op een moment wat je niet wil. Flexibiliteit? Nooit van gehoord: het is de schuld van de domme klant.

Schrijf een review (Vul alle velden in, incl. de sterren)