Overzicht sauna Haarlem en omgeving

Een ontspannen dagje uit in Haarlem doet u door de sauna te bezoeken. Op deze pagina vindt u de informatie die u nodig heeft om een geschikt dagje naar de sauna in Haarlem te vinden. Wij hebben dé sauna gevonden die u direct in Haarlem bezoekt. Dit is Sauna van Egmond Haarlem. Verder hebben wij in de omgeving van Haarlem gezocht naar de beste sauna’s. In de blokken hieronder ziet u de gemiddelde beoordelingen. Onder de blokken ziet u de afstand die u aflegt vanaf het centrum van Haarlem naar de sauna.

Sauna van Egmond Haarlem – 2,7 km (Haarlem)

De andere sauna in Haarlem is de Sauna van Egmond Haarlem. Dit wellnesscentrum heeft net wat meer te bieden dan de vorige. Hier kunt u gebruik maken van het volgende: een zwembad, whirlpool, kleurentherapie, sanarium van Klafs, afkoelmogelijkheden, pepermuntsauna, infrarood sauna, Meknes sauna of het caldarium.

Sauna Ridderrode – 6,5 km (Santpoort-Zuid)

In Santpoort-Zuid kunt u naar Sauna Ridderrode. Dit ligt vlakbij en is slechts 11 minuten verwijderd van het centrum van Haarlem. Er zijn hier veel leuke faciliteiten, zoals een iglo, een caldarium of een kruidentempel te vinden.

Zuiver Amsterdam – 22,2 km (Amsterdam)

Hotel & Wellness Zuiver
€180,00
Call to action pijl

Wilt u liever naar een grotere sauna met vele mogelijkheden? Wanneer u naar Amsterdam gaat kunt u naar Zuiver Amsterdam. Hier vindt u een ruim aanbod aan sauna’s, baden en nog veel meer.

Sauna Deco – 20,1 km (Amsterdam)

Een andere sauna in Amsterdam is Sauna Deco. Dit is een kleinschaligere sauna, maar zeker een bezoek waard. Naast de sauna’s kunt u er een beautybehandeling nemen, een massage of gebruik maken van de zonnebank.

Sauna Den Ilp – 30,6 km (Den Ilp)

Op een klein half uurtje vanaf sauna Haarlem vindt u een modern ingerichte sauna. Dit is Sauna Den Ilp. Zowel binnen als buiten zijn hier leuke faciliteiten te vinden.

Sauna Amstelland – 26,4 km (Uithoorn)

Op slechts 26 minuten rijden vanaf Haarlem bezoekt u Sauna Amstelland. Deze sauna is een populaire sauna in Uithoorn. Check de pagina voor alle informatie!

De Sauna van Diemen – 28,3 km (Diemen)

Verder vindt u op slechts 25 minuten rijden vanaf Haarlem al de Sauna van Diemen. Geniet hier van een van de sauna’s, het zwembad, de whirlpool of neem een lekkere behandeling.

  Wellness   Afstand centrum Haarlem   Reistijd
 Sauna van Egmond Haarlem  2,7 km  6 min.
 Sauna Ridderrode  6,5 km  11 min.
 Zuiver Amsterdam  22,2 km  22 min.
 Sauna Deco  20,1 km  29 min.
 Sauna Den Ilp  30,6 km  28 min.
 Sauna Amstelland  26,4 km  26 min.
 De Sauna van Diemen  28,3 km  25 min.