Top 8 – Sauna Uithoorn

Naar sauna Uithoorn in Noord-Holland? Op deze pagina vindt u het hele aanbod met alle sauna’s in Noord-Holland. Sauna Amstelland is de sauna van Uithoorn. Indien u een andere top sauna in de omgeving wilt vinden dan kunt u deze pagina van Wellnesscentrum Nederland gebruiken om de geschikte sauna te vinden. Voor meer informatie kunt u op de betreffende sauna klikken in de onderstaande blokken.

Sauna Amstelland – 7,0 km (Uithoorn)

Sauna Amstelland is de sauna van Uithoorn. Indien u hier in de buurt bent en een sauna dichtbij huis zoekt dan raden wij het aan om deze sauna te bezoeken. Sauna Amstelland beschikt over diverse sauna’s, spa, beauty behandelingen, massages, een mooie saunatuin en u kunt hier zelfs terecht voor Reiki. Sauna Amstelland is te vinden aan de Sportlaan 66 in Uithoorn.

SpaSereen – 26,2 km (Tienhoven)

Voor 2 personen ontspannen bij SpaSereen in Maastricht!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entreeticket SpaSereen Maastricht
€39,50
€29,50
25% korting!
Call to action pijl

In Tienhoven vindt u op ongeveer een half uur rijden van Uithoorn SpaSereen. Een aantal hoogtepunten bij deze sauna zijn de bio-sauna, de panorama sauna of de wavecabine. Op de pagina van SpaSeren hebben wij een volledig overzicht van alle faciliteiten.

Zuiver Amsterdam – 13,1 km (Amsterdam)

Hotel & Wellness Zuiver
€180,00
Call to action pijl

Spa Zuiver Amsterdam vindt u op een kleine 20 minuten rijden vanaf Uithoorn. Spa Zuiver heeft een fraaie inrichting en beschikt over een groot aantal leuke baden om gebruik van te maken.

De Sauna van Diemen – 19,5 km (Diemen)

Op een rijafstand van 25 minuten vindt u de Sauna van Diemen. Hier kunt u o.a. gebruik maken van 2 Finse sauna’s een whirlpool, een zwembad of een van de overige faciliteiten.

Spa Wellness Weesp – 27,4 km (Weesp)

Dagje wellness bij SpaWeesp
€38,50
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Spa Wellness Weesp is een onderdeel van Fitland wellness. Deze sauna beschikt over 8 sauna’s en diverse baden. Spa Wellness Weesp is op een klein half uur rijden verwijderd van Uithoorn.

Sauna Deco – 25,6 km (Amsterdam)

Sauna Deco is een kleinschalige sauna in het drukke Amsterdam. Deze sauna ligt op ongeveer een half uur rijden van Uithoorn vandaan. U kunt hier terecht voor de sauna, voor een beauty behandeling, een massage of u kunt terecht in de zonnestudio.

Sauna van Egmond Haarlem – 29,9 km (Haarlem)

Bij de Sauna van Egmond Haarlem kunt u ontspannen in een van de sauna’s, baden of u kunt zich lekker in de watten laten leggen tijdens een beauty behandeling. Deze sauna ligt op een klein half uur van Uithoorn.

Sauna Den Ilp – 34,6 km (Den Ilp)

Sauna Den Ilp is een zeer moderne sauna met een mooie inrichting. Vanaf Uithoorn doet u er iets meer dan een half uur over om bij deze sauna te komen.

  Wellness   Afstand van centrum Uithoorn   Reistijd
 Sauna Amstelland  7,0 km  12 min.
 SpaSereen  36,2 km  32 min.
 Zuiver Amsterdam  13,1 km  19 min.
 De Sauna van Diemen  19,5 km  25 min.
 Spa Wellness Weesp  27,4 km  27 min.
 Sauna Deco  25,6 km  30 min.
 Sauna van Egmond Haarlem  29,9 km  28 min.
 Sauna Den Ilp  34,6 km  32 min.