Top 10 – Sauna Amsterdam

Een ontspannen en geschikt dagje uit vinden in Amsterdam doet u via deze pagina. U vindt hier het aanbod aan top sauna’s in Amsterdam. Hieronder vindt u de blokken met iedere sauna Amsterdam waar u naartoe kunt. Verder vindt u onder de blokken de tabel met de afstanden die u aflegt vanaf het centrum Amsterdam naar het wellnesscentrum met de auto. In totaal hebben wij 4 sauna’s in Amsterdam op onze website. De overige bevinden zich in de buurt en zijn gemakkelijk te bereiken met de auto.

Zuiver Amsterdam – 7,8 km (Amsterdam)

Hotel & Wellness Zuiver
€180,00
Call to action pijl

In Amsterdam vindt u een viertal aan sauna’s. Zuiver Amsterdam is een van de favoriete sauna’s. Het aanbod aan facilitair, de inrichting van het wellnesscentrum en de diversiteit aan mogelijkheden maken dit onze favoriet in Amsterdam. U vindt er namelijk diverse sauna’s indrukwekkende baden, hamam, massages en beauty en u kunt genieten in het restaurant. Tot slot kunt u blijven overnachten bij deze sauna Amsterdam. Zuiver Amsterdam bevindt zich aan de Koenkade 8.

Sauna Deco – 1,2 km (Amsterdam)

Verder vindt u aan de Herengracht de sauna’s van Sauna Deco. Dit wellnescentrum is al meer dan 30 jaar een zeer populair dagje uit in Amsterdam voor velen. Dankzij het interieur heeft Sauna Deco een Parijs ingerichte tint.

De Sauna van Diemen – 8,5 km (Diemen)

Tot slot vindt u ten zuid-oosten van Amsterdam De Sauna van Diemen. Deze vindt u aan de Ouderkerkerlaan 6. Een ideaal dagje uit om uw lichaam rust te geven.

Sauna Den Ilp – 12,9 km (Den Ilp)

Vlak boven Amsterdam vindt u Sauna Den Ilp. Slechts 20 minuten rijden met de auto. Om een indruk van Sauna Den Ilp te krijgen raden wij u aan een kijkje te nemen bij de afbeeldingen van Sauna Den Ilp. Er vindt meerdere malen per een een opgieting oftewel Auguss plaats bij Sauna Den Ilp. Op de pagina van Sauna Den Ilp vindt u exact welke sauna’s u gebruik van kunt maken.

Spa Wellness Weesp – 15,6 km (Weesp)

Dagje wellness bij SpaWeesp
€38,50
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

In Weesp vindt u Spa Wellness Weesp. Dit ligt ten zuid-oosten van Amsterdam. Hier bent u binnen 26 minuten met de auto, maar u kunt ook met het openbaar vervoer. Met het openbaar vervoer doet u er slechts 17 minuten over om er te komen.

Sauna Amstelland – 18,0 km (Uithoorn)

Onderin Amsterdam vindt u in Amstelveen/Uithoorn de Sauna Amstelland. Vanaf het centrum van Amsterdam is het een half uur rijden om hier te komen.

Sauna van Egmond Haarlem – 20,5 km (Haarlem)

Verder kunt u in Haarlem de Sauna van Egmond Haarlem bezoeken. Hier bent u met een dik half uur rijden in de auto.

Fort Resort Beemster – 29,5 km (Zuidoostbeemster)

Verder vindt u in Zuidoostbeemster (ten noorden van Amsterdam) de sauna Fort Resort Beemster. Fort Resort Beemster is de rit waard. Deze sauna is zeker geen onbekende in Nederland. Op de pagina van Fort Resort Beemster vindt u exact waar u zoals gebruik van kunt maken.

Sauna Ridderrode – 35,4 km (Santpoort-Zuid)

Bij Sauna Ridderrode vindt u diverse sauna’s, zijn er een aantal whirlpools te vinden, is er een caldarium en zelfs een iglo te vinden! Deze sauna is 42 minuten rijden vanaf het centrum van Amsterdam.

Thermen La Mer – 29,6 km (Almere)

In Almere vindt u ten slotte Thermen La Mer. Maar liefst 7 sauna, een Osmaans badhuis en een mooie saunatuin zijn hier te vinden.

  Wellness   Afstand van centrum Amsterdam   Reistijd
 Zuiver Amsterdam  7,8 km  25 min.
 Sauna Deco  1,2 km  14 min.
 De Sauna van Diemen  8,5 km  19 min.
 Sauna Den Ilp  12,9 km  21 min.
 Spa Wellness Weesp  15,6 km  26 min.
 Sauna Amstelland  18,0 km  30 min.
 Sauna van Egmond Haarlem  20,5 km  35 min.
 Fort Resort Beemster  29,5 km  30 min.
 Sauna Ridderrode  35,4 km  42 min.
 Thermen La Mer  29,6 km  31 min.