Top 7 – Sauna Zuidoostbeemster

Hieronder vindt u het overzicht van de sauna in Zuidoostbeemster en de sauna’s in de omgeving. Klik op een van de sauna’s voor een uitgebreide beschrijving, korting, contactinformatie, openingstijden, reviews en meer!

Fort Resort Beemster – 2,7 km (Zuidoostbeemster)

De beoordelingen bij Fort Resort Beesmter in Zuidoostbeemster laten direct een duidelijk beeld zien wat andere mensen er van vinden. Met deze gemiddelde beoordeling is het een van de meest gewaardeerde sauna’s op onze website. U kunt gebruik maken van een van de baden, u kunt terecht in de beauty afdeling, genieten van een van de massages, rasul of een hamam behandeling of kies uit een van de sauna’s. Daarnaast kunt u aan het eind van de dag genieten van de culinaire hoogstandjes in het restaurant of blijven overnachten bij deze sauna Zuidoostbeemster.

Sauna Den Ilp – 10,4 km (Den Ilp)

Slechts een kwartier rijden naar het zuiden vanaf Zuidoostbeemster vindt u Sauna Den Ilp in Den Ilp. Sauna Den Ilp is een kleinschaligere sauna dan Fort Resort Beemster, maar geen sauna om over te slaan indien u een liefhebber bent van een dagje wellness.

Sauna Deco – 24,5 km (Amsterdam)

Datzelfde geldt voor Sauna Deco welke u in Amsterdam aantreft. Sauna Deco is een half uur rijden van Zuidoostbeemster.

De Sauna van Diemen – 30,6 km (Diemen)

De Sauna van Diemen vindt u in Amsterdam. U kunt hier gebruik maken van het zwembad, whirlpool, 2 Finse sauna’s, Turkse stoomcabine, het voetenbad of een van de overige faciliteiten.

Zuiver Amsterdam – 29,2 km (Amsterdam)

Hotel & Wellness Zuiver
€180,00
Call to action pijl

Spa Zuiver Amsterdam staat bekend om de fraaie inrichting en het grote aanbod aan faciliteiten. U maakt hier o.a. gebruik van het zwembad dat van binnen naar buiten door loopt. Daarnaast kunt u gebruik maken van een van de whirlpools, de hottub, de waterval of een van de vele sauna’s.

Sauna van Egmond Haarlem – 39,1 km (Haarlem)

In Haarlem kunt u naar de Sauna van Egmond Haarlem. U heeft de volgende faciliteiten tot uw beschikking bij deze sauna: een Meknes sauna, een Turks stoombad, kleurentherapie, een zwembad, pepermuntsauna en nog veel meer.

Sauna Ridderrode – 38,4 km (Santpoort-Zuid)

Sauna Ridderrode dient ook niet vergeten te worden. Deze sauna ligt op 38 minuten rijden van Zuidoostbeemster, maar u komt hier niks tekort. U kunt hier gebruik maken van verschillende sauna, van een kruidentempel en kruidenbad of het Caldarium. Bij Sauna Ridderrode worden ook opgietingen gehouden in de sauna.

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Fort Resort Beemster  2,7 km  5 min.
 Sauna Den Ilp  10,4 km  16 min.
 Sauna Deco  24,5 km  33 min.
 De sauna van Diemen  30,6 km  28 min.
 Zuiver Amsterdam  29,2 km  29 min.
 Sauna van Egmond Haarlem  39,1 km  36 min.
 Sauna Ridderrode  38,4 km  38 min.

Sauna Zuidoostbeemster – Een leuk dagje uit!

In Zuidoostbeemster in de provincie Noord-Holland treft u het wellnesscentrum Fort Resort Beemster. Een van de bekendere sauna’s in Nederland en niet zonder reden. Op deze pagina vindt u in het kort informatie over dit wellnesscentrum. Indien u op zoek bent naar een andere sauna in Zuidoostbeemster dan vindt u hier boven alle informatie. Wij verzamelen alle informatie over de sauna’s hier in de omgeving, zodat u gemakkelijk en snel een geschikt dagje uit kunt vinden. Voor meer informatie over een specifieke sauna kunt u doorklikken via de betreffende sauna. onder de afbeeldingen ziet u aan de hand van sterren de beoordelingen van andere bezoekers.