Top 8 – Sauna Weesp

Spa Wellness Weesp – 2,3 km (Weesp)

Dagje wellness bij SpaWeesp
€38,50
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Reistijd besparen en op zoek naar de Sauna van Weesp? Stop dan met zoeken en ga naar de pagina van Spa Wellness Weesp. Dit wellnesscentrum heeft vrijwel iedereen iets te bieden wat het nodig heeft van een dagje uit naar de sauna. Vanuit de sauna heeft u een uitzicht op het zwembad en andersom. Hier vindt u een indrukwekkend zwembad om in onder te dompelen tussen de saunaronden door. Bij Spa Wellness Weesp vindt u zelfs een sneeuwcabine. Voor alle overige voorzieningen verwijzen wij u graag door naar de pagina van Spa Wellness Weesp.

Sauna SpaSereen – 39,0 km (Tienhoven)

Voor 2 personen ontspannen bij SpaSereen in Maastricht!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entreeticket SpaSereen Maastricht
€39,50
€29,50
25% korting!
Call to action pijl

Toch op zoek naar een andere sauna niet te ver van Weesp? Bezoek SpaSereen in Tienhoven, waar u kunt genieten van een indrukwekkend aanbod aan voorzieningen. Op de afbeeldingen op de pagina van SpaSereen treft u de indrukwekkende panorama sauna en het panorama zwembad aan.

De Sauna van Diemen – 8,5 km (Diemen)

In Diemen vindt u De Sauna van Diemen welke nog niet lang geleden compleet is vernieuwd. Maak gebruik van een van de sauna’s, het zwembad, de whirlpool of neem een beauty behandeling of massage. Bij Diemen bent u al met een klein kwartiertje rijden vanaf Weesp.

Thermen La Mer – 17,1 km (Almere)

Verder vindt u in Almere de sauna’s en de baden van Thermen La Mer. Thermen La Mer beschikt over een schitterende saunatuin. Komt u vanuit Weesp? Dan is het iets meer dan een kwartier rijden.

Sauna Deco – 20,3 km (Amsterdam)

Er zijn nog meer sauna’s in Amsterdam te vinden. Sauna Deco heeft een fraai ingericht interieur in Franse sferen. In het midden van Sauna Deco vindt u de oase van rust waar u de sauna’s aantreft.

Zuiver Amsterdam – 19,4 km (Amsterdam)

Hotel & Wellness Zuiver
€180,00
Call to action pijl

Bij Zuiver Amsterdam vindt u een moderne en fraaie inrichting. Er is een zwembad dat van binnen door loopt naar buiten en u vindt er meerdere whirlpools. Een volledig overzicht vindt u wanneer u doorklikt naar de pagina van Zuiver Amsterdam.

Sauna Amstelland – 20,4 km (Uithoorn)

Onderin Noord-Holland kunt u in Uithoorn terecht bij Sauna Amstelland. Naast de sauna’s, beauty en spa behandelingen kunt u hier ook terecht voor reiki. Sauna Amstelland is met de auto 24 minuten rijden vanaf Weesp.

Sauna Den Ilp – 24,1 km (Den Ilp)

Op 25 minuten van Weesp vindt u Sauna Den Ilp. Dit is een modern wellnesscentrum met waar u kunt genieten van Hamam, de sauna’s, de zonnestudio of een van de baden.

  Wellness   Afstand van Weesp   Reistijd
 Spa Wellness Weesp  2,3 km  5 min.
 Sauna SpaSereen  39,0 km  35 min.
 De Sauna van Diemen  8,5 km  13 min.
 Thermen La Mer  17,1 km  17 min.
 Sauna Deco  20,3 km  29 min.
 Zuiver Amsterdam  19,4 km  23 min.
 Sauna Amstelland  20,4 km  24 min.
 Sauna Den Ilp  24,1 km  25 min.

Een dagje uit naar Sauna Weesp

Een dagje uit in Weesp met de familie, vrienden of kennissen? Voor een optimaal ontspannen dagje uit bezoekt u natuurlijk een sauna Weesp. Dit kan in Weesp zelf bij Spa Wellness Weesp of bij een andere sauna in de omgeving. Op deze pagina vindt u alle informatie over de sauna’s die u in de omgeving van Weesp tegen zult komen, wat andere mensen van deze sauna’s vinden en hoe ver de reistijd is vanaf Weesp naar de sauna. Op deze manier kunt u gemakkelijk en snel een sauna vinden die bij uw behoeften past. U kunt alle informatie over een specifieke sauna vinden door op de afbeeldingen of de buttons bij een van de sauna’s te klikken.