Overzicht sauna Tienhoven

Hieronder hebben wij de 9 beste sauna’s verzameld in Tienhoven en in de omgeving. SpaSereen vindt u in Tienhoven. De rest van de sauna’s zijn goed bereikbaar vanaf Tienhoven.

✓ Sauna SpaSereen – 3,0 km (Tienhoven)

Direct in Tienhoven vindt u het indrukwekkende wellnesscentrum Sauna SpaSereen. SpaSereen is een van de populairdere sauna’s van Nederland. Indien u hier in het verleden bent geweest dan zien wij uiteraard graag uw recensie op de pagina van Sauna SpaSereen verschijnen. Op de pagina ziet u het prachtige uitzicht vanuit de panorama sauna en kunt u ontspannen in het panorama zwembad. Daarnaast heeft SpaSereen nog tal van andere wellness mogelijkheden te bieden waar u gebruik van kunt maken tijdens uw bezoek.

Wellness 1926 – 39,7 km (Amsterdam)

Een plekje van rust in de binnenstad van Amsterdam. Dat vindt u bij Wellness 1926. Wellness 1926 is een sauna met veel persoonlijke aandacht en een prettige sfeer. U doet er met de auto ongeveer een half uur over om vanaf Tienhoven bij wellness 1926 te komen.

De Sauna van Diemen – 37,6 km (Diemen)

Met een half uur bent u met de auto van Tienhoven bij de Sauna van Diemen. Bij de Sauna van Diemen kunt u gebruik maken van: ✓ Zwembad ✓ Whirlpool ✓ Voetenbad ✓ Finse Sauna ✓ Finse stilte sauna ✓ Infrarood sauna ✓ Turkse stoomcabine ✓ Beautybehandelingen ✓ Massages ✓ Restaurant.

Zuiver Amsterdam – 40,1 km (Amsterdam)

Vertrekt u vanuit Tienhoven? Op een half uur bent u bij Spa Zuiver Amsterdam. Enkele bijzonderheden bij dit wellnesscentrum: ✓ IJsruimte ✓ Prachtige inrichting ✓ Hamam ✓ Whirlpools ✓ Zwembad ✓ Diverse sauna’s

Thermen La Mer – 43,2 km (Almere)

Op ongeveer 38 minuten rijden vanaf Tienhoven bent u bij Thermen La Mer in Almere. Wat u hier kunt doen? O.a. gebruik maken van: ✓ 8 verschillende sauna’s ✓ Osmaans badhuis ✓ Mediterrane tuin ✓ Zwembad ✓ Whirlpools

Thermen Houten – 24,9 km (Houten)

Op een rijafstand van 23 minuten bent u bij Thermen Houten. Hier maakt u gebruik van: ✓ 9 verschillende sauna’s ✓ Binnen en buiten zwembad ✓ Diverse baden ✓ Massages ✓ Beauty ✓ Restaurants.

Sauna Amstelland – 38,4 km (Uithoorn)

Wanneer u iets meer van een half uur rijdt bent u bij Sauna Amstelland in Uithoorn. Bij deze sauna kunt u gebruiken maken van: ✓ Beauty behandelingen ✓ Massages ✓ Sauna’s ✓ Baden ✓ Restaurant ✓ Zonnestudio

Spa Wellness Weesp – 34,0 km (Weesp)

Onderdeel van Fitland is o.a. ook Spa Wellness Weesp. Vanaf Tienhoven bent u hier met ongeveer een half uur wanneer u met de auto gaat. Deze sauna heeft het volgende te bienden: ✓ 8 sauna ruimten ✓ Zwembad ✓ Greenhouse ✓ Sneeuwcabine ✓ Hamam en meer!

Descansa – 13,1 km (Utrecht)

Richting het zuiden van Tienhoven kunt u in Utrecht naar Descansa. Hiervoor rijdt u een dik kwartier om bij Descansa te komen vanuit Tienhoven. Bij Descansa vindt u o.a. het volgende: ✓ Zwembad ✓ Sauna’s ✓ Beauty ✓ Zonnestudio ✓ Massages

  Wellness   Afstand   Reistijd
 Sauna SpaSereen  3,0 km  5 min.
 Wellness 1926  39,7 km  32 min.
 De Sauna van Diemen  37,6 km  29 min.
 Zuiver Amsterdam  40,1 km  31 min.
 Thermen La Mer  43,2 km  38 min.
 Thermen Houten  24,9 km  23 min.
 Sauna Amstelland  38,4 km  32 min.
 Spa Wellness Weesp  34,0 km  29 min.
 Descansa  13,1 km  17 min.

Vind een geschikt dagje uit voor Sauna Tienhoven

Een dagje uit naar een sauna Tienhoven met de familie, kennissen of uw partner? Op deze pagina helpen wij u graag bij het vinden van de juiste sauna. Indien u op zoek bent naar Sauna SpaSereen in Tienhoven dan kunt u doorklikken via de afbeelding van de sauna. Voor een ander sauna in de buurt van Tienhoven kunt u de rest van deze pagina raadplegen. Op deze pagina vindt u de beoordeling van iedere sauna en de afstanden vanaf Tienhoven naar het betreffende wellnesscentrum. Voor meer informatie over een specifieke sauna klikt u verder bij de sauna’s.