Top 2 – Sauna Utrecht

Hieronder geven we de informatie over de beste sauna Utrecht. Wij hebben een top 2 gemaakt. Descansa ligt in Utrecht zelf. SpaSereen ligt vlakbij Utrecht. Voor meer informatie kunt u op de sauna klikken.

✓ Descansa – 1,0 km (Utrecht)

Sauna Descansa is een beauty en wellnesscentrum. Naast de sauna’s en baden kunt u hier dus ook terecht voor beauty. Er zijn twee Finse sauna’s. Een sauna is een sauna van 90/100 graden en er is een gemoedelijkere sauna van 40 graden. Verder vindt u hier een voetenbad, Turks stoombad, dompelbad, zwembad, Fish spa en een infrarood cabine. Voor alle informatie over de mogelijkheden die deze sauna Utrecht u te bieden heeft klikt u door naar de pagina.

✓ SpaSereen – 10,3 km (Tienhoven)

Voor 2 personen ontspannen bij SpaSereen in Maastricht!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entreeticket SpaSereen Maastricht
€39,50
€29,50
25% korting!
Call to action pijl

Bent u op zoek naar een andere sauna? Een van de volgende biedt wellicht uitkomst voor u. SpaSereen in Tienhoven ligt wellicht iets verderop, maar zeker de 21 minuten vanaf het centrum van Utrecht waard. Met het aanbod van SpaSereen zult u namelijk niks tekort komen. Er zijn tal van sauna’s en baden waar u gebruik van kunt maken. Iedere sauna en bad heeft zijn eigen kenmerk welke het uniek maakt om er gebruik van te maken. Zo vindt u er een panorama sauna en een panorama zwembad. Beiden met een indrukwekkend uitzicht. De foto’s op de pagina van SpaSereen geven u een kleine impressie van het uitzicht.

  Wellness   Afstand van Utrecht   Reistijd
 Descansa  1,0 km  4 min.
 SpaSereen  10,3 km  21 min.

Een ontspannen dagje uit – Sauna Utrecht

Een weekendje weg in Utrecht, dagje uit, woont u hier of toevallig in de buurt? Een ontspannen dagje naar de sauna in Utrecht is niet verkeerd. De sauna welke wij aanbevelen in Utrecht is sauna Descansa. In het kort vindt u hieronder meer informatie over Descansa. Wilt u uitgebreide informatie dan klikt u hieronder op het blok van Descansa. Verder hebben wij sauna in de omgeving van Utrecht voor u verzameld die u kunt bezoeken. Voor iedere sauna kunt u meer informatie vinden door te klikken op de afbeelding. In de afbeelding ziet u ook de gemiddelde beoordelingen van andere bezoekers. Tot slot vindt u de afstanden en reistijden die u aflegt vanaf Utrecht naar de betreffende sauna.