Sauna Top 4 – Sauna Almere

Een sauna in Almere vinden? Wij van Wellnesscentrum Nederland helpen u graag verder. Zo heeft u snel een geschikt wellnesscentrum in of in de buurt van Almere gevonden. Onderstaand vindt u het overzicht van sauna Almere. Voor iedere sauna hebben we aanvullende informatie waar u gebruik van kunt maken. Door te klikken op een van de sauna’s vindt u een volledige beschrijving, eventueel afbeeldingen, openingstijden, contactinformatie, beoordelingen van andere bezoekers en meer. Uiteraard kunt u ook een eigen beoordeling achterlaten.

Thermen La Mer – 7,1 km (Almere)

Direct in de stad heeft u zelf de keuze uit twee goede sauna’s in Almere. Een populaire sauna Almere is Thermen la Mer. Bij Thermen La Mer heeft u de keuze uit diverse sauna’s. U kunt gebruik maken van de kruidensauna, de infraroodsauna, de opgietsauna, of een van de Kelo sauna’s. Dit is nog niet alles. Beleef de sauna zoals de Romeinen dat vroeger deden en treedt in het Romeins stoombad of het Osmaans badhuis. Verder kunt u gebruik maken van het restaurant, de lounge, de voetenbaden, zwembad of een van de vele andere voorzieningen. Voor het gehele overzicht kunt u naar de pagina van Thermen La Mer.

Sauna La Femme – 6,7 km (Almere)

Naast Thermen La Mer is er nog een andere sauna Almere. U kunt ook naar Sauna La Femme. Dit is een kleinschaligere sauna, maar voor sommigen juist een reden om deze te bezoeken. U vindt hier een persoonlijke aanpak en kunt gebruik maken van de volgende voorzieningen: infrarood sauna, jacuzzi, hamam, Ghassoul behandeling, de traditionele sauna of gezichtsbehandelingen.

Spa Wellness Weesp – 29,8 km (Weesp)

Dagje wellness bij SpaWeesp
€38,50
€22,20
42% korting!
Call to action pijl

Zoekt u het liever iets verder buiten Almere? Dan vindt u op een niet al te lange afstand van Almere de sauna Spa Wellness Weesp in Weesp. Sauna Weesp is te vinden op een klein half uur rijden en is zeker de moeite waard. U vindt hier een fraai aanbod aan baden en komt niks tekort als het gaat om sauna’s. Ook vindt u hier een Greenhouse, een Beautysalon of een sneeuwcabine. U zult hier dus niks tekort komen.

De Sauna van Diemen – 25,6 km (Diemen)

Tot slot vindt u in Diemen De Sauna van Diemen. Onlangs is deze nog geheel vernieuwd en kunt u hier nu gebruik maken van het zwembad, de whirlpool, het voetenbad, de infrarood sauna, de Finse sauna, de Finse stiltesauna, de Turkse stoomcabine of een massage of beauty behandeling nemen. De Sauna van Diemen biedt ook arrangementen aan om gebruik van te maken.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Thermen La Mer  Almere  7,1 km  11 min.
 Sauna La Femme  Almere  6,7 km  12 min.
 Spa Wellness Weesp  Weesp  29,8 km  27 min.
 De sauna van Diemen  Diemen  25,6 km  24 min.

Praat mee over de beste sauna Almere

Indien u een van de bovenstaande sauna’s wilt bezoeken dan zien wij graag achteraf ook uw beoordeling bij het betreffende wellnesscentrum. Zo helpt u andere bezoekers bij het vinden van een geschikt dagje uit.