Top 3 – Sauna Horn

Op vakantie in Limburg, een dagje uit of woonachtig in de buurt van Horn? Dan is een dagje naar de sauna natuurlijk altijd welkom. Op deze pagina helpen wij u graag verder bij deze zoektocht. In de onderstaande tabel hebben wij een overzicht gemaakt van de sauna’s in Horn en in de omgeving. Bent u op zoek naar de sauna van Horn (Top Alivio) dan kunt u gelijk doorklikken naar de pagina over Top Alivio via de link in de tabel. Bent u nog oriënterend en op zoek naar overige sauna’s dan kunt u onderaan de tabel meer lezen over de overige sauna’s of doorklikken op een specifieke sauna uit de tabel.

Top Alivio – 2,2 km (Horn)

Direct in Horn treft u het de sauna van Top Alivio aan. Top Alivio zorgt voor een uniek dagje naar de sauna. U vindt er o.a. de infrarood sauna, een kruidensauna, een panorama sauna (deze is te zien op de grote afbeelding indien u doorklikt naar de pagina van Top Alivio), een opgietsauna en een stoomgroeve. Verder zijn er diverse mogelijkheden om af te koelen van het saunabezoek, kunt u gebruik maken van de zonnebanken, het zwembad of de whirlpool.

Dennenmarken – 7,5 km (Roermond)

Een dagje ontspannen bij Sauna Dennenmarken in Limburg!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Voor 2 personen een Wellness Hotelarrangement bij Sauna Dennenmarken!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Voor 2 personen sauna entree en 1 uur padellen bij Sauna Dennenmarken!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entreeticket Sauna Dennenmarken
€38,50
€20,50
47% korting!
Call to action pijl
Entree Sauna Dennenmarken + behandeling/drankje of maaltijdsalade
€63,50
€36,50
43% korting!
Call to action pijl
Entree Sauna Dennenmarken + 1 uur Padel
€31,50
€19,00
40% korting!
Call to action pijl

In Roermond (slechts 10 km van Horn) vindt u Dennemarken. Bij Dennenmarken heerst een gemoedelijke en aangename sfeer. Wellness staat hier centraal. Indien u naar de pagina van Dennenmarken gaat dan kunt u een impressie van de sfeer opdoen aan de hand van de afbeeldingen bij het wellness.

Vita Allegra – 20,7 km (Vlodrop)

Op het gebied van wellness zit u bij Vita Allegra goed. Deze sauna is te vinden in Vlodrop. Dit ligt op een afstand van 23 minuten rijden. Bij Vita Allegra kunt u gebruik maken van het zwembad, de zwembadsauna, een avontuurlijke buitensauna, het solarium, een fitness gedeelte en nog veel meer.

  Wellness  Te vinden in   Afstand van centrum Horn   Reistijd
 Top Alivio  Horn  2,2 km  5 min.
 Dennemarken  Roermond  7,5 km  10 min.
 Vita Allegra  Vlodrop  20,7 km  23 min.