Sauna Top 3 – Sauna Weert

Een dagje naar de sauna in het Limburgse Weert? Op deze website vindt u de beste sauna’s in Nederland. Helaas hebben wij geen top sauna Weert gevonden. In de omgeving van Weert hebben wij wel diverse sauna’s gevonden welke wij aanraden om een bezoek te brengen wanneer u in de gelegenheid bent. Of u hier nou toevallig langs komt of een dagje uit gaat, de onderstaande sauna’s geven u de rust en gezelligheid waar uw lichaam naar vraagt.

SpaSense – 30,4 km (Geldrop)

Dagje wellness bij SpaSense
€39,50
€24,70
37% korting!
Call to action pijl

Op nummer 1 van sauna Weert hebben wij SpaSense. U vindt SpaSense in Geldrop. Deze sauna bereikt u via de A2 richting het noorden van Weert. Toch zal de rit zich uitbetalen in het comfort van de wellness voorzieningen bij SpaSense. Dit wellnesscentrum heeft namelijk veel sauna’s te bieden. U kunt o.a gebruik maken van de volgende sauna’s: lavendelsauna, Chinese mint sauna, een infrarood sauna, muziek sauna, eucalyptussauna of een Kelo sauna. Dit is slechts nog een greep uit het aanbod bij SpaSense. Voor het complete overzicht verwijzen wij u graag door naar de pagina van SpaSense. Naast de faciliteiten vindt u hier ook een aantal foto’s, reviews van andere bezoekers en overige informatie.

Top Alivio – 17,8 km (Horn)

In de omgeving kunt u verder ook naar Top Alivio in Horn. In plaats van naar het noorden gaat u naar het oosten. Top Alivio ligt op 18 kilometer afstand en duurt ongeveer 20 minuten voordat u er met de auto bent. Top Alivio is een kleinschaligere sauna dan SpaSense. Toch heeft het nog steeds de elementen die u kunt verwachten van een geschikt wellnesscentrum. Top Alivio beschikt over een infrarood sauna, een stoomgroeve, een panorama sauna, een kruidensauna of een opgiet sauna. Daarnaast is er zowel een binnen als een buiten zwembad, een dompelgrot en nog meer.

Dennenmarken – 24,6 km (Roermond)

Een dagje ontspannen bij Sauna Dennenmarken in Limburg!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Voor 2 personen een Wellness Hotelarrangement bij Sauna Dennenmarken!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Voor 2 personen sauna entree en 1 uur padellen bij Sauna Dennenmarken!
v.a. €1,-
Call to action pijl
Entreeticket Sauna Dennenmarken
€38,50
€20,50
47% korting!
Call to action pijl
Entree Sauna Dennenmarken + behandeling/drankje of maaltijdsalade
€63,50
€36,50
43% korting!
Call to action pijl
Entree Sauna Dennenmarken + 1 uur Padel
€31,50
€19,00
40% korting!
Call to action pijl

In Roermond kunt u naar Dennenmarken. Roermond ligt ook richting het oosten van sauna Weert. Deze rit is een kleine 25 kilometer en duurt met de auto ongeveer 26 minuten. U vindt de volgende sauna’s bij Dennenmarken: de aroma cabine, lichttherapie, een Russische blokhut sauna, een panorama sauna, een infrarood sauna en een Turks stoombad.

  Wellness   Afstand van Weert   Reistijd
 SpaSense  30,4 km  36 min.
 Top Alivio  17,8 km  21 min.
 Dennenmarken  24,6 km  26 min.