Sauna Top 5 – Sauna Geldrop

Een dagje naar een sauna Geldrop? SpaSense is de sauna van Geldrop. Een uitermate geschikte sauna om te bezoeken. Hieronder geven wij u in het kort informatie over deze sauna. Verder vindt u alle beste sauna’s in de buurt van Geldrop op deze pagina. Hieronder vindt u deze sauna’s met de gemiddelde scores. Dit ziet u aan de hand van de sterren, waarbij 5 sterren de hoogst gemiddelde beoordeling is. Komt u vanuit Geldrop? Dan ziet u de afstand en reistijd in de onderstaande tabel weergegeven. Zie u direct al een sauna die u wilt bezoeken? Dan kunt u op een van de onderstaande blokken klikken voor uitgebreide informatie.

SpaSense – 3,2 km (Geldrop)

Dagje wellness bij SpaSense
€39,50
€24,70
37% korting!
Call to action pijl

Op zoek naar een sauna Geldrop? Dan bevelen wij SpaSense aan om te bezoeken indien u een sauna in Geldrop zoekt. Een zeer klantvriendelijke en schone sauna. Daarnaast behoort het tot de top van de wellnesscentra in Nederland. Ook hoeft u niet ver te rijden. SpaSense vindt u direct in Geldrop. Op deze pagina kunnen wij u alvast een greep uit het aanbod geven. U kunt hier o.a. gebruik maken van: de Chinese Mint sauna, een infrarood sauna, een lavendelsauna, een muzieksauna, een Kelo sauna, een Rozen stoombad, een solekamer, een eucalyptussauna, puuliiteri of een van de whirlpools. Er is zelfs nog een groter aanbod. Dit vindt u op de pagina van SpaSense.

Wellness Helmond – 10,3 km (Helmond)

Saunaentree bij BLUE Wellnessresort, Helmond
v.a. €1,-
Call to action pijl
Fletcher Wellness-Hotel Helmond
€99,00
Call to action pijl

Indien u het graag iets verderop zoekt verwijzen wij u graag naar Wellness Helmond. U rijdt slechts een kwartier wanneer u vanuit Geldrop komt. Naast Eindhoven vindt u in de nieuwste wijk van Helmond Wellness Helmond. Deze sauna is een onderdeel van Fitland en maakt zijn naam zeker waar. Wellness Helmond is een verrassend mooi beauty en wellnessresort. Ook hier vindt u een divers en groot aanbod wellness faciliteiten.

Thermae Son – 16,7 km (Son)

Thermae Son
€34,00
€30,60
10% korting!
Call to action pijl

Daarnaast kunt u ook besluiten om naar Thermae Son te gaan. Deze sauna is niet ver vandaan bij Geldrop. Hiervoor rijdt u 21 minuten richten het westen vanaf Geldrop. Thermae Son is een middelgrote sauna in Son. Naast de sauna en baden faciliteiten zijn er ook sportactiviteiten te vinden bij Thermae Son.

Sauna Aquarius – 28,8 km (Bergeijk)

Sauna Aquarius is een kleinschalige sauna en tevens een privé sauna. Op een rijafstand van 28 minuten van Geldrop vindt u Sauna Aquarius. U maakt hier gebruik van een Finse sauna, een dompelbad, een bubbelbad, een Turkse stoomcabine, een warm massagebed of de rustruimte.

Sauna Helios – 32,6 km (Milheeze)

Sauna Helios in Milheeze is ook een privé sauna. Faciliteiten bij deze sauna zijn: sauna, whirlpool, buitenplaatsje en een rustruimte met open haard. Deze sauna ligt op een afstand van 32 minuten van Geldrop.

  Wellness   Afstand van centrum Geldrop   Reistijd
 SpaSense  3,2 km  6 min.
 Wellness Helmond  10,3 km  16 min.
 Thermae Son  16,7 km  21 min.
 Sauna Aquarius  28,8 km  28 min.
 Sauna Helios  32,6 km  32 min.