Sauna Top 4 – Sauna Helmond

Hieronder vindt u de beste sauna Helmond. We hebben een overzicht gemaakt van de beste sauna’s in de buurt van Helmond. Wanneer u doorklikt naar een van de sauna’s vindt u een beschrijving, foto’s, reviews, korting, openingstijden en faciliteiten.

Wellness Helmond – 1,4 km (Helmond)

Saunaentree bij BLUE Wellnessresort, Helmond
v.a. €1,-
Call to action pijl
Fletcher Wellness-Hotel Helmond
€99,00
Call to action pijl
Wellness Helmond vindt u direct in Helmond zelf en scheelt u dus een hoop reistijd. Deze sauna is ook een onderdeel van Fitland. Dit is duidelijk terug te zien in het aanbod aan voorzieningen. Het wellnesscentrum beschikt over een divers aanbod aan faciliteiten. Vervelen hoeft u zich hier zeker niet. Wellness Helmond is terug te vinden in de nieuwste wijk van Helmond. U kunt hier terecht in de sauna of in een van de baden. Verder heeft Wellness Helmond vele behandelingen te beiden. Onderga een rasul behandeling, een hamam behandeling, geniet van een van de massages of neem een van de beauty behandelingen.

SpaSense – 18,3 km (Geldrop)

Dagje wellness bij SpaSense
€39,50
€24,70
37% korting!
Call to action pijl
Bent u bereid om achter het stuur te gaan zitten en het verderop te zoeken? Ga dan naar SpaSense in Geldrop. Slechts 19 minuten rijden vanaf Helmond en een van de beste sauna’s in Nederland. Voornamelijk vanwege het grote en diverse aanbod aan sauna’s en baden. Verder is SpaSense volgens ons een erg schone sauna en u vindt hier vriendelijk personeel.

Sauna Helios – 15,2 km (Milheeze)

Voor iedereen die op zoek is naar een kleinschalige sauna is Sauna Helios een aanrader. Deze sauna is ook gemakkelijk te bereiken vanaf sauna Helmond. Slechts op 18 minuten rijden vindt u dit wellnesscentrum.

Thermae Son – 18,1 km (Son)

Thermae Son
€34,00
€30,60
10% korting!
Call to action pijl
Tot slot hebben we nog een laatste optie gevonden voor een sauna in de buurt van Helmond. In Son vindt u Thermae Son. Dit is een middelgrote sauna. Voor een dagje rustig ontspannen kunt u hier namelijk goed terecht. Er zijn bijzonder veel sauna’s, leuke baden en ontspannende behandelingen te vinden. Vanaf Helmond doet u er ongeveer 22 minuten over om bij deze sauna te komen.

  Wellness   Afstand van Helmond   Reistijd
 Wellness Helmond  1,4 km  4 min.
 SpaSense  18,3 km  19 min.
 Sauna Helios  15,2 km  18 min.
 Thermae Son  18,1 km  22 min.

Een dagje uit naar sauna Helmond

Op zoek naar de beste sauna’s in de buurt van Helmond? Gezien het overvolle aanbod aan sauna’s in Nederland is het moeilijk geworden om de juiste er tussen uit te vinden. Wij hebben daarom hieronder een overzicht gemaakt van de beste sauna’s in de buurt van Helmond. Echter vindt u in de plaats zelf Wellness Helmond. Dit is de sauna Helmond. Indien u op zoek bent naar dit wellnesscentrum dan kunt u hieronder direct doorklikken via de afbeelding van Wellness Helmond. Voor alle overige sauna’s kunt u het aanbod bekijken. Hier vindt u de gemiddelde beoordelingen. Deze ziet u aan de sterren.