Sauna top 5 – Sauna Son

Son is een plaats gelegen in Brabant vlak boven Eindhoven. Op dit moment begeeft u zich op de pagina van Sauna Son. Wij hebben een overzicht gemaakt van de sauna’s in Son en in de omgeving. Hiermee maken wij het u graag gemakkelijk om snel een geschikte sauna te vinden hier in de buurt. Meer informatie vinden over een specifieke wellness? Gebruik het zoekveld op onze homepagina. Om een beschrijving te lezen van een van de onderstaande sauna’s kunt u op de link klikken. Tegelijkertijd kunt u de foto’s bekijken om een sfeerimpressie te krijgen bij de betreffende sauna, reviews lezen, een review plaatsen of vindt u de contactinformatie en openingstijden.

Thermae Son – 1,5 km (Son)

Thermae Son
€34,00
€30,60
10% korting!
Call to action pijl

Wellicht bent u al snel klaar met zoeken. Direct in Son vindt u het wellnesscentrum Thermae Son. Naast dat het erg dichtbij is zult u hier niet snel iets tekort komen. U heeft de beschikking om gebruik te maken van de puur natuur sauna, de bio-sauna, Sonse bergen sauna, het bubbelbad, het binnen of buiten zwembad, een overheerlijke massage of een van de andere vele mogelijkheden waar u beschikking tot heeft bij Thermae Son. Toch nog niet helemaal overtuigd? Onderstaand zijn er nog een aantal mogelijkheden om naar toe te gaan voor ontspanning of gezelligheid.

SpaSense – 29,3 km (Geldrop)

Dagje wellness bij SpaSense
€39,50
€24,70
37% korting!
Call to action pijl

SpaSense is een werkelijke oase van rust in Geldrop. Deze sauna bereikt u na 21 minuten onderweg te zijn geweest vanaf Mill. Eenmaal aangekomen dan kunt u gebruik maken van een Chinese mintsauna, een lavendelsauna, een muzieksauna, een eucalyptussauna, een caldarium en nog veel meer!

Wellness Helmond – 17,5 km (Helmond)

Saunaentree bij BLUE Wellnessresort, Helmond
v.a. €1,-
Call to action pijl
Fletcher Wellness-Hotel Helmond
€99,00
Call to action pijl

Verder kunt u terecht bij Wellness Helmond. Wellness Helmond is onderdeel van fitland. Bij Wellness Helmond vindt u een prachtig aanbod aan baden en sauna’s. Een overnachting behoort ook tot de mogelijkheden.

Landgoed de Rosep – 26,9 km (Oisterwijk)

Landgoed de Rosep
€126,00
Call to action pijl

Op zoek naar een kleinschaligere sauna inclusief overnachting en restaurant? Dan is Landgoed de Rosep het wellnesscentrum om naartoe te gaan. Landgoed de Rosep ligt op een rijafstand van een klein half uur van Mill.

Sauna Aquarius – 36,0 km (Bergeijk)

Voor een privé sauna gaat u juist naar Sauna Aquarius in Bergeijk. Deze sauna is een klein half uur bij Mill vandaan.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 Thermae Son  Son  1,5 km  3 min.
 SpaSense  Geldrop  29,3 km  21 min.
 Wellness Helmond  Helmond  17,5 km  25 min.
 Landgoed de Rosep  Oisterwijk  26,9 km  27 min.
 Sauna Aquarius  Bergeijk  36,0 km  29 min.