Top sauna’s Bergeijk

Op zoek naar een sauna Bergeijk in de provincie Brabant? We hebben hieronder de sauna’s voor je verzameld welke wij aanraden om eens te bezoeken en welke in de buurt liggen van Bergeijk. Direct in Bergeijk zelf vindt u Sauna Aquarius. Iets verderop in Geldrop kunt u terecht bij SpaSense. Op deze pagina vindt u in het kort meer informatie over deze sauna’s. Om meer informatie over beide sauna’s te vinden klikt u op de link. Hier vindt u een beschrijving, afbeeldingen, reviews en kunt u zelf beoordelingen plaatsen.

SpaSense – 26, km (Geldrop)

Dagje wellness bij SpaSense
€39,50
€24,70
37% korting!
Call to action pijl

Op een klein half uur rijden van sauna Bergeijk kunt u terecht bij SpaSense in Geldrop. Echter is dit het rijden zeker waard. U vindt hier een ruim aanbod aan verschillende sauna’s en overige wellness voorzieningen. U kunt bij SpaSense bijvoorbeeld gebruik maken van de volgende sauna’s: Lavendelsauna, Chinese mint sauna, infrarood sauna, muzieksauna, kelo sauna, Eucaluptussauna of het stoombad. Verder beschikt Spasense over zowel een binnen als een buiten zwembad en kunt u binnen en buiten lekker onderuit zakken in een van de whirlpools. Bent u al eens eerder bij SpaSense geweest? Dan kunt u een beoordeling achterlaten op de pagina van SpaSense. Hiermee helpt u andere bezoekers bij het vinden van een geschikt dagje uit voor hun.

Sauna Aquarius – 900m (Bergeijk)

De sauna Bergeijk is Sauna Aquarius. Echter is dit geen openbaar groot wellnesscentrum, zoals SpaSense. Sauna Aquarius is een privé sauna. Vindt u het dus ongemakkelijk om naakt te lopen tussen allerlei vreemden, dan is Sauna Aquarius een goed alternatief. Met de contactgegevens op de pagina kunt u contact opnemen om een afspraak te maken bij Sauna Aquarius in Bergeijk. Hier vindt u een Finse sauna, bubbelbad, Turks stoombad, binnen en buiten douches, rustruimte, warm massagebed en een dompelbad.

  Wellness  Te vinden in   Afstand   Reistijd
 SpaSense  Geldrop  26,7 km  25 min.
 Sauna Aquarius  Bergeijk  900 m  3 min.