Sauna Top 8 – Sauna Oisterwijk

Naast Tilburg vindt u Oisterwijk. Gaat u hier een dagje uit, woont u hier of bent u hier toevallig in de buurt? Voor het lekkerste dagje uit gaat u natuurlijk naar de sauna. Oisterwijk beschikt over een sauna complex. De sauna Oisterwijk is Landgoed de Rosep. Dit is echter een kleinschaligere sauna. In de omgeving is er nog tal van keus om de sauna te bezoeken. Op deze pagina vertellen wij u graag in het kort over iedere sauna. In de blokken hieronder vindt u al een overzicht van de sauna. Verder vindt u korte informatie en de afstand die u aflegt van Oisterwijk naar de sauna.

Landgoed de Rosep – 3,4 km (Oisterwijk)

Landgoed de Rosep
€126,00
Call to action pijl

De sauna Oisterwijk is Landgoed de Rosep. Deze sauna vindt u in Oisterwijk en hier voor hoeft u dus geen reistijd af te leggen. Landgoed de Rosep is een kleinschalige sauna. Het aantal faciliteiten waarvan u gebruik kunt maken is geringd. Het is een schone sauna met erg vriendelijk personeel. De faciliteiten waarvan u gebruik kunt maken zijn de bio-sauna, de Finse sauna, een infrarood sauna en een stoombad. Verder kunt u gebruik maken van het zwembad en lekker ontspannen in de stoelen naast het zwembad. Tot slot kunt u diverse massages nemen, is er een fitnessruimte en kunt u plaatsnemen in het bubbelbad. Nog een groot voordeel is dat u aan het eind van de dag niet naar huis hoeft maar lekker kunt blijven overnachten.

SpaPuur – 21,4 km (Tilburg)

Dagje wellness bij SpaPuur
€34,50
€20,00
42% korting!
Call to action pijl

Een andere top sauna Oisterwijk vindt u in Tilburg. Dit is SpaPuur en heeft meer faciliteiten te bieden. SpaPuur heeft een groter aanbod aan faciliteiten dan Landgoed de Rosep. Echter is het vanaf Oisterwijk 24 minuten rijden naar SpaPuur in Tilburg.

Sauna Devarana – 22,4 km (Den Bosch)

Op nummer 3 van sauna Oisterwijk bevelen wij u graag Sauna Devarana aan. Ook deze sauna heeft een fraai aanbod aan sauna voorzieningen, vriendelijk personeel en besteedt aandacht aan de hygiëne. Op de pagina van Sauna Devarana vindt u een compleet overzicht aan alle faciliteiten.

Mist City Spa – 10,6 km (Tilburg)

Nog geen keuze kunnen maken uit het bovenstaande? In Tilburg vindt u naast SpaPuur nog een andere sauna. Dit is Mist City Spa. Let er wel op dat dit een privé sauna is en geen openbare sauna. Vanaf Oisterwijk duurt het ongeveer 26 minuten om bij deze sauna te komen.

Thermen Goirle – 20,7 km (Goirle)

In Goirle vindt u nog een echte aanrader om te bezoeken. Hier vindt u Thermen Goirle. Deze sauna heeft ook een ruim aanbod aan sauna’s en overige voorzieningen te bieden.

Thermae Son – 32,5 km (Son)

Thermae Son
€34,00
€30,60
10% korting!
Call to action pijl

Bij Thermae Son vindt u een aantal zeer indrukwekkende sauna’s zoals de puur natuur sauna, de sonse bergen sauna, de bio-sauna met lichttherapie of een van de vele andere sauna’s. Er zijn verder veel verschillende baden. Bekijk het aanbod nu.

  Wellness   Afstand van sauna Oisterwijk   Reistijd
 Landgoed de Rosep  3,4 km  5 min.
 SpaPuur  21,4 km  24 min.
 Sauna Devarana  22,4 km  26 min.
 Mist City Spa  10,6 km  17 min.
 Thermen Goirle  20,7 km  21 min.
 Thermae Son  32,5 km  28 min.