Sauna Top 6 – Sauna Den Bosch

Den Bosch en omgeving is voor veel mensen een populair gebied om de sauna te bezoeken. Gezien het grote aanbod is het soms moeilijk om de geschikte sauna Den Bosch te vinden. Op deze pagina helpen wij u daar graag bij. Hieronder vindt u het aanbod van sauna Den Bosch. De beoordelingen van bezoekers van onze website vindt u in ieder blok. Dit wordt aangegeven met de sterren die u hier ziet staan. Niet alle sauna’s zijn in Den Bosch te vinden. Daarom hebben we het aantal kilometers vanaf Den Bosch naar de sauna erbij vermeld.

Sauna Devarana – 4,5 km (Den Bosch)

In Den Bosch vindt u Devarana. Dit is de sauna Den Bosch. Deze vindt u slechts op 10 minuten rijden vanuit het centrum. Hier kunt u onder andere gebruik maken van het stoombad, de kruidensauna, de Tuli sauna of de aufguss sauna. Verder vindt u hier een infrarood cabine, stein sauna, voetenbad en een dompelbad. Tot slot kunt u bij deze sauna ‘s-Hertogenbosch ook gebruik maken van een rasul behandeling, het zwembad (binnen en buiten), een hamam behandeling of de zoutsauna. En voor dit alles hoeft u de stad Den Bosch nog niet eens uit! U vindt sauna Devarana aan de Eendenkooi 9 in Den Bosch. Voor meer informatie gaat u naar de pagina van Sauna Devarana.

SpaPuur – 39,3 km (Tilburg)

Dagje wellness bij SpaPuur
€34,50
€20,00
42% korting!
Call to action pijl

Een van onze favoriete sauna’s is SpaPuur in Tilburg. Het kost iets meer dan een half uur, maar het is het waard! Bij dit Brabantse wellnessresort staan gezelligheid en ontspanning centraal. Bij SpaPuur vindt u de grootste Kelo sauna van Brabant. Verder zwemt u lekker een rondje in het zwembad. Hier kunt u een rondje van binnen naar buiten zwemmen. Ook beschikt SpaPuur over een ruime saunatuin en nog veel meer voorzieningen. Een indruk opdoen van de sfeer bij deze sauna? Bezoek de pagina van SpaPuur.

Mist City Spa – 27,2 km (Tilburg)

Op iets meer dan een half uur vindt u Mist City Spa in Tilburg. Dit is een privé sauna.

Thermae Son – 35,3 km (Son)

Thermae Son
€34,00
€30,60
10% korting!
Call to action pijl

Op iets meer dan een half uur van Den Bosch vindt u Thermae Son. Bent u een liefhebber dan leuke sauna’s? Laat deze sauna dan niet links liggen. U kunt hier ontspannen op de bank gaat zitten in een van de volgende sauna’s: het vuurtonnetje, de sonse bergen sauna, de puur natuur sauna, de bio-sauna met lichttherapie, de houten boerderij sauna, de kruidentempel en er zijn nog veel meer mogelijkheden!

  Wellness   Afstand centrum Den Bosch   Reistijd
 Sauna Devarana  4,5 km  10 min.
 Mist City Spa  27,2 km  31 min.
 Thermae Son  35,3 km  28 min.
 SpaPuur  39,3 km  33 min.