Sauna top 6 – Sauna Tilburg

Op zoek naar een sauna Tilburg? Op deze pagina kunt u kiezen uit de beste sauna’s in de buurt van Tilburg. De beste sauna die wij in Tilburg hebben gevonden is SpaPuur. Voor deze sauna kunt u hieronder direct doorklikken. Op deze pagina van de website behandelen we de overige sauna’s in de omgeving. Dit zijn sauna’s die door ons worden aanbevolen. Of u er net zo over denkt horen wij graag. Op de pagina van een betreffende sauna kunt u uw beoordeling achterlaten. Deze beoordeling wordt meegenomen in de gemiddelde score van een sauna. Hieronder kunt u de gemiddelde scores al bekijken.

SpaPuur – 9,3 km (Tilburg)

Dagje wellness bij SpaPuur
€34,50
€20,00
42% korting!
Call to action pijl

De meest populaire sauna Tilburg is SpaPuur. Bij SpaPuur vindt u een groot complex aan sauna’s en aan baden. SpaPuur beschikt over de volgende sauna’s: een Finse sauna, een bio-sauna, een caldarium, een kelo saun, Himalaya kristal zoutsteen sauna, een infrarood sauna, tubesauna’s en een rozensauna. De Kelo sauna is de grootste van heel Brabant. Verder zijn er nog een aantal baden. Lekker om een duik te nemen tussen de sauna’s door. U kunt gebruik maken van het zoutwater bad, een van de dompelbaden (binnen en buiten), het bubbelbad (binnen en buiten), het voetenbad of het zwembad. In het zwembad heeft u de mogelijkheid om van binnen naar buiten te zwemmen.

Mist City Spa – 2,2 km (Tilburg)

In Tilburg vindt u Mist City Spa. Echter is dit een privé sauna. Hier dient u dus rekening mee te houden. U kunt de sauna hier privé afhuren. Ideaal voor iedereen die zich ongemakkelijk voelt om naakt tussen andere mensen te lopen. Wilt u naar een openbare sauna? Bekijk dan de rest van het aanbod. De afbeeldingen op de pagina van Mist City Spa schetsen een duidelijke indruk van de sfeer bij dit wellnesscentrum.

Thermen Goirle – 12,6 km (Goirle)

Liever een openbare sauna? Thermen Goirle vindt u vlak onder sauna Tilburg. Slechts op een kleine afstand en een zeer klantvriendelijke sauna. Deze sauna heeft een divers aanbod aan faciliteiten. U vindt er vele verschillende sauna’s, een aantal baden en u kunt hier terecht voor beauty behandelingen of een massage. Verder is er bij Thermen Goirle een restaurant te vinden.

Sauna Devarana – 25,1 km (Den Bosch)

Een stukje rijden, maar onze favoriete sauna in Den Bosch. Hier vindt u Sauna Devarana. U kunt hier terecht voor de sauna’s, de baden of u neemt een van de behandelingen. Hamam, Rasul of een massage behoren hier ook tot de mogelijkheden. Sauna Devarana ligt een half uur verwijderd van Tilburg.

Landgoed de Rosep – 12,7 km (Oisterwijk)

Landgoed de Rosep
€126,00
Call to action pijl

Wanneer u nog geen keuze heeft kunnen maken hebben we nog een paar opties. In Oisterwijk kunt u naar Landgoed de Rosep. Hier gaan overnachten en een saunabezoek goed samen. Dit is slechts 21 minuten bij Tilburg verwijderd.

  Wellness   Afstand   Reistijd
 SpaPuur  9,3 km  17 min.
 Mist City Spa  2,2 km  6 min.
 Thermen Goirle  12,6 km  14 min.
 Landgoed de Rosep  12,7 km  21 min.
 Sauna Devarana  25,1 km  30 min.