Sauna Top 6 – Sauna Goirle

Vlak onder Tilburg vindt u Goirle. Wilt u een dagje uit hier in de buurt? Niets is beter dan hier in dichtbij een geschikte sauna Goirle te vinden. Een dagje ontspannen en puur genot voor het lichaam. Daarnaast doet u ook nog iets wat een positieve en gezonde werking op het lichaam heeft. Hierbij helpt Wellnesscentrum Nederland u graag. Het onderstaande overzicht is door ons gemaakt om u snel op de hoogte te brengen van het aanbod sauna’s in de buurt van Goirle. Thermen Goirle is de meeste bekende sauna in Goirle. Indien u op zoek bent naar deze sauna dan kunt u hieronder op het blok klikken. U wordt vervolgens doorgestuurd naar de pagina met alle informatie over deze sauna Goirle.

Thermen Goirle – 1,9 km (Goirle)

Vlak buiten het stadscentrum van Goirle vindt u richting het zuid-westen de sauna van Thermen Goirle. Bij dit wellnesscentrum kunt u terecht voor een aantal sauna’s en baden. Dit kunt u combineren met een behandeling in het beauty centrum, een massage nemen of een lekker en gezond gerecht in uit de keuken. U vindt er de volgende sauna’s: een bio-sauna, de aufguss sauna, een laconium cabine, een eucalyptus cabine of geniet van het uitzicht in de panorama sauna. Verder vindt u hier een spetterplein, zoutwaterbaden, whirlpools of het splashplein. Wij zijn er van overtuigd dat u voor een geschikte dag naar de sauna de plaats Goirle niet uit hoeft. Kiest u toch liever voor een andere sauna? Onderstaand leest u meer.

SpaPuur – 10,4 km (Tilburg)

Dagje wellness bij SpaPuur
€34,50
€20,00
42% korting!
Call to action pijl
Een kwartier verwijderd van het centrum van Goirle vindt u SpaPuur. Deze sauna klinkt u vast wel bekend in de oren. Het is een zeer bekende in Nederland. In het kort zullen we proberen te vertellen waarom. Ten eerste beschikt SpaPuur over de grootste Kelo sauna van Nederland. Verder heeft het nog veel meer sauna’s te bieden. U vindt hier een bio-sauna, tube sauna’s, een Finse sauna, een rozensauna en een Himalaya zoutsteenkristal sauna. Verder vindt u er ook nog een Finse lavendelsauna en een infrarood sauna. En dan hebben we het alleen nog maar over de sauna’s gehad. Voor de overige voorzieningen verwijzen wij u graag naar SpaPuur op onze website.

Sauna Devarana – 32,7 km (Den Bosch)

In Den Bosch kunt u naar Sauna Devarana. Vanaf Goirle doet u er met de auto ongeveer een half uur over. Bij Sauna Devarana geniet u van bijzonder veel sauna’s en baden. Daarnaast is er nog veel te vinden. Er zijn meerdere restaurants, er is een lounge voor rokers, er is een Afrikaanse rustruimte en er is zelfs een bioscoop te vinden.

Mist City Spa – 5,4 km (Tilburg)

Geeft u de voorkeur aan de privé sauna en zoekt u er een dichtbij sauna Goirle? Op minder dan 10 minuten vindt u Mist City Spa in Tilburg. Goirle ligt namelijk vlak onder Tilburg. Hier kunt u de sauna privé afhuren en hoeft u zich dus niet druk te maken over de sauna naakt te betreden.

Landgoed de Rosep – 19,2 km (Oisterwijk)

Landgoed de Rosep
€126,00
Call to action pijl
Verder kunt u naar Landgoed de Rosep in Oisterwijk. Voor de combinatie van sauna en een overnachting is dit de plek in de omgeving om te bezoeken.

  Wellness   Afstand van Goirle   Reistijd
 Thermen Goirle  1,9 km  4 min.
 SpaPuur  10,4 km  16 min.
 Mist City Spa  5,4 km  9 min.
 Landgoed de Rosep  19,2 km  21 min.
 Sauna Devarana  32,7 km  30 min.